Kişisel Bakım

2020 Kış Makyaj Trendleri Nelerdir?

instagram takipçi hilesi

2020 kış makyaj trendleri, özellikle cesur kadınları mest ediyor. Renk cümbüşleri ve ışıltılı tonları ile 2020 senesinin bambaşka olduğunu söylemekte fayda var. Geçtiğimiz yıllarda kullandığınız tüm makyaj malzemelerini çöpe atabilirsiniz. Çünkü artık onlar demode! İşte 2020’ye damga vuran makyaj trendleri:

1. Efsane Kaldığı Yerden Devam Ediyor: Kırmızı Ruj

2020 kis makyaji trendleri nelerdir 1

Kırmızı rujun modası hiçbir zaman geçmedi biliyoruz. Bu sene kış mevsiminde de kırmızı ruj makyajları sıklıkla karşımıza çıkıyor. Özellikle bir kalem ile tamamlanan kırmızı ruj trendi, sade göz makyajı ile adından söz ettirmeyi başarıyor.

2. Cesur Renklerde Farlar

2020 kis makyaji trendleri nelerdir 2

Birkaç sene öncesinde moda olan, fakat son birkaç yıldır yerini doğan tonlara bırakan farlar bu sene de moda. Fakat far seçiminde rengarenk seçimler yapmak gerekiyor. Hayal gücünüzü zorlayan farlardan sürerek 2020 kış makyaj trendleri konusunda cesaretinizi ortaya koyabilirsiniz.

3. Rengarenk Allıklar

2020 kis makyaji trendleri nelerdir 6

Yine bronzer ve nude tonlarındaki allıklar çöpe gidiyor. Çünkü 2020 senesinde rengarenk farlar oldukça moda. Ancak allığı sadece yanaklarınıza sürmeyin. Göz kapaklarınıza da sürün. Bu sayede çılgın imajınızı sergileyin.

4. Sim Modası

2020 senesi ışıltının ve parlamanın senesi olacağa benziyor. Öyle ki bu sene sim oldukça moda. Hem gözlerde hem de dudaklarda sim kullanmanız gerekiyor. Seçim yapacağınız simlerin neredeyse pul büyüklüğünde olması oldukça önemli. İsterseniz rujunuzun üzerine parlatıcı da sürebilirsiniz.

5. Güle Güle Mat Fondöten

2020 kis makyaji trendleri nelerdir 8

Geçtiğimiz yıllarda mat fondöten, ruj ve far gibi seçimler yaptığınızı biliyoruz. Fakat 2020 yılında bunların hiçbirine yer yok. Çünkü bu sene mat ürünler kullanmanın senesi değil. Işıl ışıl ürünler tercih etmeniz gerekiyor. Yağlı fondöten satın almanın tam zamanı.

6. Işıltını Konuştur

2020 kis makyaji trendleri nelerdir 4

2020 senesinde highliterlar oldukça moda. Yüz hatlarını ortaya koyarken taze ve canlı görünmenizi de sağlayan highliterı yüzünüzün birçok bölgesinde kullanabilirsiniz. Kaş altlarına sürerek kaşlarınızı kalkık gösterebilirsiniz. Çenenize sürerek ince bir hatta sahip olabilirsiniz. Bunun yanı sıra ışıltılı far da kullanabilirsiniz.

7. Sıradışı Gözler

2020 kış makyajı trendleri

Renkli far seçiminin yeterince sıradışı olduğu yetmezmiş gibi kirpiklerde de cesur seçimler yapmanız gerekiyor. Kat kat rimel sürebilirsiniz. Fakat rimel sürerken bulaştırmamaya dikkat etmenize gerek yok. Çünkü 2020 senesinde rimelin göz kapağına bulaştırılarak dumanlı makyaj efekti verilmesi gerekiyor.

8. 2020 Kış Makyaj Trendleri: İlginç Çizgiler

2020 kış makyajı trendleri

Göz makyajında özenle çekilmiş eyelinera bu sene “hoşçakal” diyoruz. 2020 kış makyajı trendleri arasında farklı motiflerde çekilmiş çizgiler yer alıyor. Bu çizgileri çizerken hayal gücünüzün sınırlarını zorlayabilirsiniz. Fakat, kedi gözü makyajı da oldukça moda. İsterseniz kedi göz makyajıyla da trendi yakalabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu