MaksatModa
Trend

2018 Plaj Modası Trendleri

instagram takipçi hilesi

Havaların düzelmesiyle sıcak yaz günleri artık bizi bekliyor. Kumsalda denize girmek ve eğlenceli anlar yaşama zamanı geldi de çattı bile. Hal böyleyken, 2018 plaj modasına bir göz atalım dedim. 2018 plaj modası trendleri neler derken, kimilerinin kafası karışık gibi. Mayo mu bikini mi ,kimono mu pareo mu derken büyük zaman harcanıyor. İşte bu zamanı size geri iade etmek için bir araştırma yaptım.

2018 Plaj Modasi

İşte 2018 Yaz Plaj Modası Trendleri

1 . Kemerli Mayo Trendi

kemerli mayo

2018 yılı boyunca hep moda olan kemerler artık plaja da işlendi . Günlük elbiselerde kullanılan ve 2018 yılının başından bu yana hep trendini koruyan kemerli elbiseler , yerini plajda mayoya bıraktı. Çeşitli kalınlıklarda elbiselerde kullanılan kemerler mayolarda da fena durmuyor.

Genellikle düz renkteki mayolara ekleniyor. Bel  oyuntusuna vurgu yaparak daha ince belli görünmeye yardım oluyor. Bu sayede kemerli mayolarla plajlardan gece partilere geçişi de kolay ve pratik olması de artı bir özellik. Yüksek belli pantolonlara ve jeanlerle kombinlenebilir.  Daha parlak kumaştan olanlarla gece parıldayabilirsiniz.

2. Sporcu Ruhu Plajlarda

yuzucu mayo

Sanki birazdan spora gidecekmiş gibi görünmenizi sağlayan sporcu mayolar da bu senenin modası. Yepyeni sporcu ruhunu temsil eden mayolar 2018 mayo ve bikini trendleri arasında yerini şimdiden aldı.

Sporcu mayoların özelliği ise hem şık olması hem de fonksiyonel olmasıdır. Sade veya 2 -3 renklerden oluşan hatlarıyla sporcu mayolar 2018 yazında plajda en sık göreceğimiz türler.

3. Dev Şapkalar

Plajda mayo veya bikini,terlik , gözlük , çanta ve onu daha havalı katan, dev şapkalar . Plajların olmazsa olmazı haline gelen şapka trendine dev şapkalar ile daha bir havalı. 2018 yılının yazında plajlarda büyüklükleriyle de karşınıza sık sık çıkacak .

Küçük bir ayrıntı vereyim : yüzünüzü tamamen kaplamayan görmeniz de mümkün. Çünkü bu yaz ki şapkalar trendine şemsiye fonksiyonu eklendi. Yani ne kadar büyük o kadar iyidir.

4.Saç Bantları

plajda sac modelleri

Güneşin zararlarından korunmak için şapkanın rakibi ,desen abidesi ve renk cümbüşü saç bantları. Tam olarak şapkanın yerine geçmez. Ama görünüm için oldukça hava katıyor ve 2018 plaj trendleri arasında en trend aksesuar diyebilirim.

Sıcaktan bunalıp saçlarınızı topladığınızda ya da tuzlu suyun saçınızda yarattığı doğal dalgaları serbest bıraktığınızda… Bu yaz kuşkusuz saç bantları model fark etmeksizin stilinizin bir parçası olmaya aday…

Kaynak
Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu