Kişisel Gelişim

Şanslı Kız Sendromu Nedir? Neler Yapmak Gerekir?

instagram takipçi hilesi

Son zamanlarda şanslı kız sendromunu duymuşsunuzdur. Duymadıysanız biz söyleyelim: Bu sendrom daha önce duyduğunuz hiçbir şeye benzemiyor. Çünkü sendromu yaşayan kişiler, hayatını mükemmel bir şekilde yaşıyor. Bu yazımızda hemen denemek isteyeceğiniz şanslı kız sendromu hakkında bilgi vereceğiz.

Şanslı Kız Sendromu Nedir?

Şanslı Kız Sendromu Nedir? Neler Yapmak Gerekir?

Şanslı kız sendromu, son zamanlarda özellikle sosyal medya platformlarında popüler olan bir durumdur. Sendromu yaşayan kişilerin hayatları hep dört dörtlük gider. İstedikleri şeyleri kolayca elde edebilirler. Bize düşen ise yaşadıkları mükemmel hayata bakıp, derin bir iç çekmektir. Ama artık bu duruma son verelim! Çünkü bizler de şanslı kız olmayı hakediyoruz. Ha bu arada sendromda sadece “kız” öznesi geçse de erkekler de pekala bu sendromu yaşayabilir. Yeter ki isteyin…

Bu sendrom Laura Galebe tarafından TikTok üzerinden başlatıldı. İnfluencer olan kadın, yaptığı açıklamayla binlerce hatta yüz binlerce kadının hayatına ışık tuttu. Buna göre kadınlar, kendilerine “Ne kadar şanslıyım” diyerek bir nevi telkin veriyordu. Bu tarz bir telkin bizlere çok uzak aslında. Çünkü durmadan şanssız olduğumuzu söyleyip duruyoruz. Oysa şanssız olduğumuzu söylemenin hiçbir faydası yok. Durmadan şanssızlığı çekip duruyoruz. Bu da bir nevi çekim yasasını çalıştırma yöntemi. Çekim yasası hakkında yazımızı okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Şanslı kız sendromuna göre insanlar kendilerine durmadan şanslı olduklarını hatırlatıyorlar. Bu cümleyi o kadar fazla kuruyorlar ki bir süre sonra kendileri de buna inanıyor. Hatta gerçekten de hayatlarına mıknatıs gibi şansı çekiyor. Denemekten zarar gelmez.

Şanslı Kız Sendromu Örnekleri Nelerdir?

sansli kiz sendromu nedir neler yapmak gerekir 3 270x405 1

Galebe, insanların sadece kendi kendine “ne kadar şanslıyım” demelerini istiyor. Bu kadar kolay bir şeyin sonuçları ise gerçekten inanılmaz. Kadın, yeni yıldan itibaren hızla takipçi kazanıyor ve yaşamının bu denli güzelleşmesini sendromun etkilerine bağlıyor.

Sendroma göre; hayal dünyasında yaşamak insana başarı kazandırıyor. Yani kulağa en saçma gelen hayalleri bile kurmak gerekiyor. Kimine göre pahalı bir araba, villa ya da yurtdışı tatili imkansız hayallerdir. Bu nedenle bunları düşünmek bile onlara saçma gibi gelir. Ancak inanışa göre saçma ya da imkansız diye bir şey yoktur. Hayal kurmak ve ne kadar şanslı olduğunu düşünmek, hayallerin gerçekleşmesi için en büyük anahtar.

Bu sendroma göre kendinizi dünyanın en şanslı insanı olarak görmeniz gerekiyor. Kendinizi buna inandırın. Asla ve asla şanssız olduğunuza dair kimseye bir şey söylemeyin. Hatta şaka bile yapmayın. Dışarı çıkarken “ne kadar da şanslıyım. Ne güzel olaylar başıma geliyor. Ben bir şans mıknatısıyım” gibi şeyler söyleyin. Bakın bakalım hayatınızda neler değişecek.

Nasıl Şanslı Kız Sendromu Olunur?

sansli kiz sendromu nedir neler yapmak gerekir 2 270x405 1

Sendroma yakalanmak için (!) yapmanız gereken tek şey kendinizi buna inandırmak. Zaten bir süre sonra tekrar ede ede kendiniz de şanslı olduğunuzu düşünmeye hatta inanmaya başlayacaksınız. Başlangıçta saçma ya da zor gelecek. Motivasyonunuzu bozan olaylar bile yaşayabilirsiniz. Ama durmak yok, inanmaya ve bu uğurda savaşmaya devam edeceksiniz. Bunun için hayatınızdan derhal şu cümleleri çıkartın:

  1. Ben çok şanssızım
  2. Bende şans mı var?
  3. Kim kaybetmiş ki biz bulalım?
  4. Onu almam imkansız.
  5. O bana asla bakmaz.
  6. Bana mı kaldı?
  7. O kim ben kim?

Bunların yerine hayatınıza şu cümleleri kazandırın:

  1. Ben çok şanslıyım.
  2. İstediğim her şeyi kolayca elde ederim.
  3. Her günüm birbirinden güzel geçer.
  4. İsteyipte elde edemeyeceğim hiçbir şey yoktur.
  5. Her ortamda şansı üzerime çekerim.
  6. Ben hem kendime hem de çevremdeki insanlara daima şans getiririm.

Şanslı Kız Sendromu Nedir? Neler Yapmak Gerekir? Konusu Hakkında Videolar

https://youtu.be/9MY7KqmELXE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu