Alışveriş Rehberi

2020 Yılının En Trend Erkek Saat Modelleri

instagram takipçi hilesi

Saat, bir erkeğin en önemli aksesuarları arasında yer almaktadır. Bazı insanlar klasik saatlerin yerini akıllı saatler ya da fitness takip cihazlarıyla değiştiriyor olsa da, yine de kaliteli bir saatin önemli bir aksesuar olduğu gerçeği değişmez. İki amaca hizmet ederek tarzınız ve duruşunuz hakkında bir açıklama yapar.

Bu nedenle sizin için  erkek saat modellerini listeledik. Sizde bütçenize tarzınıza uygun bir modeli seçebilirsiniz.

“2020 Yılının En Trend 5 Kadın Saat Modeli” adlı yazımızı okumak için tıklayabilirsiniz.

erkek saat modelleri 1 ve öne çıkan

2020 Yılının En Çok Tercih Edilen Erkek Saat Modelleri

1 – Seiko Prospex

Seiko’nun 1970 dalgıç saatinin bu muhteşem yeniden makyajlanmasıdır. Orjinal modelinden az daha büyüktür. Fakat tasarımına her açıdan sadıktır. Tabii ki, dalgıç saatlerinde kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmış olan kalibre 8L35’i içerecek şekilde tamamen güncellenmiştir.. Biraz daha modern bir şey arıyorsanız, Ken Okuyama Design işbirliği üretilen yeni Prospex LX serisine göz atmalısınız.

erkek saat modelleri 2

2 – Omega Seamaster 300

İşviçre merkezli olan bu marka yıllardır kalite saatler üretmektedir. James Bond, 24. Bond filmi olan Spectre‘de Omega Seamaster 300 modelini kullanmıştır. Hem spor hem de klasik bir model arayanlar için biçilmiş bir kaftandır. Günlük hayatta kulanabileceğiniz gibi takım elbise ile de rahatlıkla kullanabilirsiniz.

erkek saat modelleri 3

3 – Teg Heuer

İsviçre merkezli olan Teg, uzun yıllar kaliteli saatlerini kullanıcıları ile buluşturmaktadır. Tamamen çelik yapıdan oluşan bu model hem dış görünümü ile hem de barındırdığı özellikleri ile alkış topluyor. Titanyum karbür kaplı çelikten üretilmiştir. Şık, sportif bir görünüm için siyah kauçuktan yapılmış bir kayışla tamamlanmıştır.

erkek saat modelleri 4

4 – Bremont Jaguar MKI

Bremont, T3’ün en ünlü İngiliz saat markasıdır. Fakat çok tarihi görünmesine rağmen, sadece 2002’den beri gitmektedirler. Bu saatler, Jaguar E-Type‘ı esinlenerek Jaguar ile işbirliği içinde üretilmiştir. MKI, ince bir çelik kasa ve siyah takometre ilhamlı kadran ile güzel bir şekilde tasarlanmıştır.

erkek saat modelleri 5

 

5 – Bell & Ross BR03-92

Bu saat modeli, kare saatleri tercih edenler içindir. Hava şartlarına ve aşırı sıcaklara karşı dayanıklıdır. İnce işçilik ile üretilmiştir ve her zevke hitap eder. Bu model, safir kristal bir yüz ve dayanıklı deri bir kayış ile tasarlanmıştır.

erkek saat modelleri 6

 

6 – A. Lange & Söhne

Alman merkezli bir markadır. Oldukça lüks ve kaliteli saat modelleri mevcuttur. Çelik kasaya sahip olan bu marka saatler oldukça rahat bir kullanım deneyimi sağlamaktadır. Birçok kullanıcı tarafından verilen olumlu eleştiriler doğrultusunda erkek saat modelleri listemize girmeyi haketmiştir.

erkek saat modelleri 7

Erkek Saat Modelleri ile ilgili videolar

Kaynak
Esquire

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu