MaksatModa

2018 Yılının Rengi Ultra Mor Nasıl Kombinlenir?

instagram takipçi hilesi

Modadan teknolojiye, kozmetikten mimariye her pazarın trendlerine yön veren Pantone, bu senenin rengini ultra mor olarak belirledi. Bu rengi belirlerken kozmos, gezegenler ve yıldızlardan esinlenen aynı zamanda da Prince ve Daivd Bowie gibi kült ikonlarından da ilham almış olduğunu belirtti.

2018 yılının rengi ultra mor giygilerde nasl

Orjinallik, vizyoner düşünce, yaratıcılık ile örtüşmüş olduğu için enstitünün dikkatini çeken ve şu anda dünyanın en fazla ihtiyaç duymuş olduğu şeyi yansıttığı düşünülen ultra mor bu sene etrafımızda göreceğimiz bir renk olacak.

Gezegenler, kozmos ve yıldızlardan ilham alınarak seçilen yılın rengini gardıroplarınıza taşımanın tam dönemi!

Spor Ayakkabılar

mor renk ayakkabilarda nasil kullanilir 2

Moru tarzınıza yakıştırmanın en güzel yollarından birisi de ayaklardan başlamak olacaktır. Özellikle ayakkabılarda yılın rengini birbirinden farklı ve güzel kombinler ile kullanabilirsiniz.

Üzerine giyecek olduğunuz açık giri, beyaz gibi nötr renklerde kazaklar ve kot pantolonlar ile harika bir ikili oluşturabilecek mor spor ayakkabı edinmelisiniz.

Mor Kayışlı Saatler

Yılın rengi ultra moru tarzınızda değerlendirenin en basit yollarından bir diğeri de aksesuarlar kullanmak olacaktır. Bu sene kendinize alacak olduğunuz mor saat modelleri ile bunu son derece şık bir biçimde başarabilmeniz mümkün.

Mor Mont ve Kaban

mor renk montlarda nasil kullanilir

Tek bir parça ile tarzınıza ultra moru taşımak istiyorsanız eğer mont ve pantolarınız ile yapmalısınız. Böylelikle istemiş olduğunuz her kombinize ultra mor trendini rahat bir şekilde taşıyabilir, senin rengini tüm kış boyunca hissedebilirsiniz.

Çantalarınızda Kullanın

mor renk cantalarda nasil kullanilir 3

Son olarak tarzınıza yapabileceğiniz en vurucu değişikliklerden birisi dde çantalar olacaktır. Senenin en sıcak rengi olan ultra moru şık bir çanta ile tarzınıza ekleyebilirsiniz.

Detayları Morlandırın!

Aksesuarlardan bahsetmişken takıları da es geçmemek gerekli. Ametist, florit, purpit, ametrin, mor safir gibi değerli taşlara sahip kolyelere, bilekliklere, yüzüklere sahip olmalısınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu