blank

Gökhan Türkmen

Abone olblank
blank

Gökhan Türkmen

Tam adı: Gökhan Türkmen
Doğum tarihi: 1 Eylül 1983
Doğum yeri: İstanbul / Türkiye
Boyu: 1.78 m
Eşi: Sinem Aksoy (e. 2014)
Çocuk (ları): Nil Rona Türkmen, Leyla Ada Türkmen
Mesleği: Şarkıcı
Aktif Yılları: 2008 yılından bu yana

youtube-chanel Gökhan TürkmenGökhan TürkmenGökhan TürkmenSpotify'den dinle Gökhan Türkmen

Sosyal Medyada
instagram-hesabi Gökhan Türkmen facebook-sayfasi Gökhan Türkmen twitter-hesabi Gökhan Türkmen
Başlıklar

Hakkında

Gökhan Türkmen kimdir? Gökhan Türkmen, 1 Eylül 1983 İstanbul doğumlu Türk şarkıcıdır. 14 yaşındayken gitar çalmayı öğrenen Türkmen 17 yaşından beri sahnelerde yer almaktadır. Habire Yahşi Lisesi’nden mezun olduktan sonra üniversite eğitimini Kocaeli Üniversitesi’nde Endüstriyel Yönetim Bölümü’nü okuyarak tamamladı. Üniversiteyi bitirdikten sonra 1 yıl şan eğitimi almıştır. 

Çok uzun yıllar gitarıyla birçok yerde sahne alıp çalıp söyleyen Gökhan Türkmen, 2008 yılında ilk albümünü hazırlayarak yayınlamıştır. Büyük İnsan isimli albümündeki aynı isimli şarkısı Youtube’da milyonlarca dinlenerek başarı yakalamıştır. İkinci albümünü 2010 yılında Biraz Ayrılık ismiyle çıkartmıştır. Albümdeki Rüya, Bir Öykü şarkıları da oldukça ses getirmiştir.

2012 yılında çıkarttığı Ara isimli albümünün “Bitmesin” şarkısıyla büyük başarı toplayan Gökhan Türkmen bu şarkıya klipte çekmiştir.

2014 yılında Türkmen, Sinema Aksoy’la evlenmiştir. Çiftin iki çocuğu vardır.

2015 yılında Türkmen ilk defa televizyon ekranlarında yer alarak Fox TV‘de yayınlanan “Sesi Çok Güzel” isimli yarışma programında jürilik yapmıştır. Diğer jüri üyeliğini ise Sertab ErenerSibel Can yapmıştır.

Bugüne kadar en çok ses getiren şarkıları arasında Sen İstanbulsun, Çatı Katı, Lafügüzar gibi önemli parçaları da olmuştur. Her albümü ve single çalışmasıyla başarısına başarı katarak kariyerine halen devam etmektedir.

2015 yılında yayınlanan İnadına Aşk isimli romantik komedi dizisinin dizi müziklerini de yapmıştır.

Diskografisi

  • Büyük İnsan (2008)
  • Biraz Ayrılık (2010)
  • Ara (2012)
  • En Baştan (2014)
  • Sessiz (2016)
  • Vay Halimize (2017)
  • Virgül (2019)
  • Aşk (2020)

Videoları

Fotoğrafları

avatar
  Abone ol  
Bildir
Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı