hosting
”Star

Evan Rachel Wood

”Forex”

 Evan Rachel Wood
Tam adı: Evan Rachel Wood
Doğum tarihi: 7 Eylül 1987
Doğum yeri: Raleigh, Kuzey Carolina, ABD
Boyu: 1.70 m
Ailesi: Ira David Wood III, Sara Lynn Moore, Ira David Wood IV, Carol Winstead Wood
Eşi: Jamie Bell (e. 2012–2014)
Çocuk (ları): Jack Matfin Bell
Mesleği: Oyuncu
Aktif Yılları: 1994 yılından bu yana
imdb-logo Evan Rachel Wood
Sosyal Medyada
instagram-hesabi Evan Rachel Wood
Başlıklar

Hakkında

Evan Rachel Wood kimdir? Evan Rachel Wood, 7 Eylül 1987 tarihinde Kuzey Carolina, Raleigh‘te dünyaya gelen Amerikalı oyuncudur. Babası, şarkıcı, oyuncu, tiyatro yönetmeni Ira David Wood III, annesi, Sara Lynn Moore’da oyuncu, şarkıcı ve oyuncu eğitmenidir. Küçüklüğünden beri oyunculuk yapan Wood’un tüm ailesi sektörün içindendir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
Paris Hilton

1994 yılından beri oyuncu olarak dizilerde yer almaktadır. 1996’da anne ve babası ayrılmıştır. Bunun üzerine annesiyle Los Angeles’a taşınan Wood, hemen ardından Profiler dizisinde 1 sezon oynamıştır. İlk büyük rolünü 1998 yılındaki Didding to China isimli düşük bütçeli bir filmde oynamıştır. Ardından Practical Magic isimli fantastik filmde Sandra Bullock ve Nicole Kidman ile birlikte yer almıştır.

Adını Little Secret isimli filmle duyurmayı başarmıştır. Bu filmden ardından Thirteen isimli filmde rol alan Wood, Altın Küre Ödülleri’ne aday olarak başarısını kanıtlamıştır. Oyunculuk kariyerine çoğunlukla bağımsız filmlerle devam etmiştir.

2009 yılında True Blood dizisinde Sophie-Anne Leclerq karakteriyle kısa bir süre yer almıştır. Ardından 2016 yılında başlayan Westworld isimli dizinin başrolünde yer almaya başlayarak adını geniş kitlelere duyurmuştur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
Devon Windsor

Filmografisi

  1. 1998 Digging to China
  2. 1998 Practical Magic
  3. 1999 Down Will Come Baby
  4. 2002 Little Secrets
  5. 2002 S1m0ne
  6. 2003 The Missing
  7. 1998 Digging to China
  8. 1998 Practical Magic
  9. 1999 Down Will Come Baby
  10. 2002 Little Secrets
  11. 2002 S1m0ne
  12. 2003 The Missing
  13. 2003 Thirteen
  14. 2005 Pretty Persuasion
  15. 2005 The Upside of Anger
  16. 2006 Running with Scissors
  17. 2006 Down in the Valley
  18. 2006 Asterix and the Vikings
  19. 2006 Shark Bait
  20. 2007 King of California
  21. 2007 Across the Universe
  22. 2007 Battle for Terra
  23. 2007 The Life Before Her Eyes
  24. 2008 The Wrestler
  25. 2009 Whatever Works
  26. 2011 The Conspirator
  27. 2013 A Case of You
  28. 2013 The Necessary Death of Charlie Countryman
  29. 2014 Barefoot
  30. 2015 Strange Magic
  31. 2015 Into the Forest
  32. 2017 Allure
  33. 2018 Flavors of Youth
  34. 2019 Frozen II Queen
  35. 2020 Kajillionaire
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
Felicity Jones

Videoları

Fotoğrafları

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu