Bilal Sonses

Bilal Sonses Kimdir?

 Bilal Sonses
Tam adı: Bilal Sonses
Doğum tarihi: 28 Ekim 1989
Doğum yeri: İstanbul, Türkiye
Boyu: 1,7 m
Burcu: Akrep
Ailesi: 
Eşi: 
Çocuk (ları): 
Mesleği: Şarkıcı, Söz Yazarı
Aktif Yılları: 2015 yılından bu yana
imdb-logo Bilal Sonses
youtube-chanel Bilal Sonses Bilal Sonses Bilal SonsesApple Music'de dinle Bilal SonsesSpotify'den dinle Bilal Sonses
Sosyal Medyada
instagram-hesabi Bilal Sonses facebook-sayfasi Bilal Sonses twitter-hesabi Bilal Sonses

Hakkında

Bilal Sonses Kimdir? Bilal Sonses, şarkıcı ve söz yazarıdır.

Bilal Sonses, 28 Ekim 1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açmıştır.

Lise eğitimini Mehmet İhsan Mermerci Anadolu Turizm Otelcilik Lisesi‘nde, üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde önlisans programında tamamlamıştır. Lisans eğitimine ise Düzce Üniversitesi’nde devam etmektedir.

2015 senesinde kendisine bir Youtube kanalı açmış ve kendisinin kaleme aldığı ve bestelediği şarkıları bu kanalda yayınlamıştır. Yayınladığı cover ve şarkılar ile takipçi sayısı 2 milyona dayandı. Ayla Çelik‘in “Bağdat” isimli şarkısını seslendirdiği bir videoyu kanalına yükledi ve büyük beğeni topladı.

Youtube ile sesini duyurmaya başlayan Sonses, Netd müzik ile sözleşme imzaladı. Çıkardığı şarkılar ile büyük alkış alan genç şarkıcı albüm ve single çalışmalarına son gaz devam etmektedir. Murat Boz, Yıldız Tilbe, Mustafa Ceceli, Ebru Yaşar ve Reynmen gibi pek çok isme yaptığı şarkıları vermiştir.

2019 yılında düzenlenen Fizy Müzik Ödülleri Töreni’nde “En Çok Dinlenen Düet” ödülüne layık görüldü.

Bilal Sonses, 23 Ekim 2021 günü Kanal D ekranlarında yayınlanan, sunuculuğunu Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun‘un yaptığı “Şarkılar Bizi Söyler” isimli programa konuk olarak katıldı. Konuklar arasında Rubato ve Melek Mosso da yer aldı.

Bilal Sonses Diskografisi

EP’leri

  1. Öpesim Var (2017)

Single’ları

  1. “İki Kelime” (2016)
  2. “Öpesim Var” (2017)
  3. “Yak” (2018)
  4. “İçimdeki Sen” (ft. Tuğçe Kandemir) (2018)
  5. “İkimiz de Bilemedik” (2019)
  6. “İnat Keçi” (2019)
  7. “İçimden Gelmiyor” (ft. Bengü) (2019)
  8. “Sevme” (2019)
  9. “Sen Aldırma” (ft. Reynmen) (2019)
  10. “Neyim Olacaktın?” (2019)
  11. “Cennetten Çiçek” (2019)
  12. “Sende Kaldı Yüreğim” (ft. Derya Bedavacı) (2020)
  13. “Sonu Gelmez” (ft. Seda Tripkolic) (2020)
  14. “Yara” (ft. Ziynet Sali) (2020)
  15. “Görmedim Sen Gibi” (2020)
  16. “Nefret” (2020)
  17. “Geç Değil” (ft. Rozz Kalliope) (2020)
  18. “Çat Kapı” (2020)
  19. “Hasbelkader” (ft. Yıldız Tilbe) (2020)
  20. “Sebepsiz Boş Yere” (2021)
  21. “Şimdiki Aklım” (2021)
  22. “Dayanırım” (Arda Han ile) (2021)
  23. “Bu Aşkta Zararım Var” (2021)
  24. “Söz Verdim” (2021)

Bazı Eserleri

  1. Murat Boz – “Can Kenarım”
  2. Ebru Yaşar – “Kalmam”
  3. Mustafa Ceceli – “Bedel”
  4. Reynmen – “Hevesim Yok”
  5. Ömer Başdoğan – “Yanarsın ve Kanarsın”
  6. Sevgi Fırat – “Müstehak”
  7. Pınar Süer – “Sana Bir Şey Olmasın”
  8. Özge Şafak – “Geçmişi Araladım”
  9. Ahsen Almaz – “Yak”
  10. Burak Akagün – “Eden Bulur”
  11. Haydar Yılmaz ft. İrem Öztürk – “Yanarım”
  12. Ömer Başdoğan – “Şahane Hayaller”
  13. Mustafa Ceceli ft. JİNE – “İmtiyaz”

Layık Görüldüğü Ödüller

  1. 2019 – Fizy Müzik Ödülleri Töreni – En Çok Dinlenen Düet

Videoları

Fotoğrafları

KULLANICILAR BUNLARA DA BAKTI

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu