Alışveriş Rehberi

2021 Yılının En Trend Şapka ve Bere Modelleri

instagram takipçi hilesi

Sonbahar ve Kış aylarının vazgeçilmez aksesuarlarından olan şapka ve bereler için birçok alternatif bulunmaktadır. Trendler ise her zaman olduğu gibi bu sezonda da bambaşka şekilleriyle karşımıza çıkmıştır. 2021 kışında giyim tarzınızın yanında fark yaratmanızı sağlayacak, farklı tarzlarda şapka ve bere modellerini sizler için toparladık.

İşte karşınızda 2021 yılının en trend şapka ve bere modelleri:

Örgü Kasket Şapka ve Bereler

şapka bere 685x675

Şapka ve bere çeşitleri içinde bu yılda önceki senelerde olduğu gibi en çok ilgi gören modeller arasında örgü kasket modelleri girmektedir. Kombinlere çok rahat bir şekilde uyabilmesiyle kolaylık sağlayan bu şapka ve bereler hem şık hem sıcak tutarak sizi memnun edecektir.

Gazeteci Şapka Modelleri

şapka bere 2 685x685

Son derece tarz bir model olan gazeteci şapka modelleri de bu yılın favorileri arasında yer alır. Bu sezon sıkça görebileceğiniz bu modeli doğru giysilerinizle kombinlediğinizle son derece entelektüel bir duruş yaratabilirsiniz. Aynı zamanda çok sıcak tutan bir model olduğu içinde kışın size rahat bir kullanım sunar. Genellikle sarı ve kahve tonları bu model için uygun ve yaygındır.

Parizyen

şapka bere 3 685x685

Genel olarak bizim kültürümüzün pek tarzı olmayan bir model olsa da son zamanlarda olduğu gibi 2021 yılında da Parizyen model şapkalar çok trenddir. Ufak bir tarz aksesuarla farklı bir görünüm yaratma peşinde olanların kesinlikle tercih etmesi gereken bir modeldir. Kış ayları şapka kullanımının yaygın olduğu zamanlar olsa da bu şapka modelini rahatlıkla sonbaharın başlarında ve sonlarında kullanabilirsiniz.

Sportif Bereler

şapka bere 4 685x685

Zamansız aksesuar isteyenler için vazgeçilmez: Bere! Hem de en yaygın olanlarından sportif tarzda yapılan modeller tarzınıza apayrı bir hava katacaktır. Binbir renk, örgü ve yazılı türlerini her kategoriden mağazalarda bulabileceğiniz bu bereler uzun zamandır olduğu gibi bu sezonda en trend parçalar arasında yer almaktadır.

Örgü Ponpon Bereler

şapka bere

Şapka ve bere tutkunu insanların dolabında kesinlikle yer alan eğer yoksa mutlaka edinilmesi gereken bir diğer parça ise örgü berelerdir. Özellikle ponponlu olanları! Her renginin yapıldığı, çeşitli örgü modelleriyle tasarlanmış sayısız bere çeşidine rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Üstelik bu yıl uzun zamandır gördüğümüz tek ponpona sahip berelerin yanında çift ponponlu ‘mickey’ modelleri de oldukça yaygınlaşmıştır. Tercihinize göre istediğiniz model ve renkte alabilirsiniz.

Dantel Şapka Modelleri

şapka bere 6 685x1027

Kış ayları için çok uygun olmasa da sonbahar için tercih edebileceğiniz farklı bir tarz ve hava katacak bir modeldir. Sıra dışı modellerden olan dantel şapkalarla sade tarzınıza çok güzel bir tarzda hareket katabilirsiniz.

Şapka Nasıl Seçilir?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu