Alışveriş Rehberi

2023 Trend Şal Modelleri ve Renkleri

instagram takipçi hilesi

Pratik şıklık adına zengin bir kaynak olan şallar, tesettür giyim için de vazgeçilmez bir aksesuardır. Şallar, spor giyimden, abiyelere, resmi toplantılardan, günlük giyime kadar her tarzda kendine yer edinir. Çünkü doğru eşleştirildiğinde basic bir parçayı bile oldukça şık ve zarif gösterir. Peki, tesettür giyimin baş tacı olan bu modada, 2023 trend şal modelleri ve renkleri nelerdir? Merak edenler için bir göz atalım…

2023 Trend Sal Modelleri ve Renkleri

Şık Görünümü ve Rahatlığı İle Dillere Destan Bürümcük Şal

Osmanlı zamanında “kıvratma” olarak anılan bürümcük, ham bükümlü ipekten dokunan bir kumaştır. Günümüzde ise polyester- pamuk karışımlı yapısı ile moda tutkunlarının vazgeçilmez tercihleri arasındadır. Özellikle bürümcük şal modelleri, muhafazakar giyim için üzerinde oynaması kolay bir parçadır. Çünkü düz renk kıyafetlere enerji katarken, üstelik her bağlama stiline de uyum sağlar.

Sarma, iğneleme ve Endonezya stilini kullanarak eşarbınızı bağlayabilir, zerafetinizi gözler önüne serebilirsiniz. Üstelik zengin renk ve desen çeşitliliği ile her zevke ve tarza hitap eder. Ütü istemeyen ve uzun ömürlü yapısı sayesinde ise bir kere aldığınızda yıllarca kullanabilirsiniz. 2023 trend şal modelleri arasından yer alan bürümcük şal, dokusu sayesinde ise asla kayma yapmaz. Bunun yanında yumuşak dokusu kraliçelere layık bir konfor sunar.

Zarafetiyle Büyüleyen Medine Şal

2023 Trend Sal Modelleri ve Renkleri 1

Tercihiniz tesettür giyim ve bir de moda tutkunuysanız medine ipeği şal modellerini duymamış olamazsınız. Krep kumaşa benzetilse de kendine has bir havası olan bu şal modeli, pamuksu bir yumuşaklığa sahiptir. Krep şallar gibi asla kayma yapmaz, dolayısıyla kullanımı da oldukça pratiktir. Zengin desen ve renk çeşitliliği sayesinde ise her tarza uyum sağlar. Yapısı gereği kışın üşütmeyen, yazın ise terletmeyen bu şal modeli, üstelik 2023 yılında da trendler arasındadır. Şalınızı yeni moda renklerden seçtiğinizde ise şıklığınızı taçlandırmış olursunuz.

Tesettür giyim tutkunları için günlük kıyafetlerden abiyelere kadar her tarzı zenginleştiren şallar birçok türe sahiptir. En popüler olanları bürümcük ve medine ipeği şalı olsa da daha bir çok türü vardır. Kumaş türleri kadar desen ve renk çeşitliliği ile de ürün yelpazesi oldukça geniştir. Zevkinize ve kullanacağınız mevsime göre penye, pamuk, bambu veya keten şal modellerinden seçebilirsiniz. Geleneksel renklerle trend renkleri birleştiren 2023 renkleri arasından birini seçmeniz ise şıklığınızı zamanla yarıştırır.

Özellikle 2023’ün pantone renkleri olan bal peteği, zeytinyağı yeşili, lapis mavisi, istiridye mantarı ve grimsi yeşil renkleri arasından birini seçerek modaya ayak uydurabilirsiniz. Ayrıca mürekkep mavisi, mint yeşili, açık şeftali tonları, sıcak sütlü kahve ve fındık beji rengi de yeni yılın enerjik renkleri arasında sizleri bekliyor. Böylelikle tesettür giyim tercihlerinizle hem zarif hem kullanışlı hem de tarz giyinebilir, kendi stilinizi yaratabilirsiniz. Bunun yanında şayet, parlak renklerden hoşlanıyorsanız sezon renkleri arasında yer alan alev kırmızı, çiçek sarısı ve canlı pembelerde tam size göre.

Özetle; etkileyici kombinlerin baş tacı olan şallar, bu sene de 2023 trend şal modelleri ve renkleri ile şıklığınıza şıklık katacak. Zevkinize hitap eden bir şal modelini alabilir, her daim şık olabilirsiniz. Hatta bir de trend renklerle seçtiğinizde kendi çevrenizde moda ikonu bile olabilirsiniz. Ancak bildiğiniz gibi şıklık, sadece peşinden kitleler sürükleyen moda ikonu olmak ile alakalı bir tanımlama değildir. Nitekim herkes içindeki enerjiyi yansıtmak, tarzını öne çıkartmak ve karşısındaki cezbetmek ister.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu