Alışveriş RehberiMaksatModa

2020 Yılının Bahar ve Yaz Modası Renk Trendleri Nelerdir?

instagram takipçi hilesi

Bahar ve yaz modası trend renkleri, bahar aylarına girmeye başladığımız bu günlerde yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya ve belli olmaya başladı. 2020 yılı Paris Moda Haftası  yani Paris Fashion Week 2020, 24 Şubat 2020 ve 3 Mart 2020 tarihleri arasında Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlendi. İşte Paris Moda Haftası 2020‘de bir adım öne çıkan bahar ve yaz modası renk trendleri

bahar ve yaz modası öne çıkan ve 1

Bahar ve Yaz Modası Renk Trendleri

1. Alev Kırmızısı

Modacılara göre, bu süper parlak kırmızı, keskin takım elbise ve gösterişli elbiselerin görünüşü göz önünde bulundurularak uygun olan güven ve kararlılığı simgeliyor. Erkekler takım elbiselerindeki kravat ve mendillerinde kesinlikle bu rengi tercih etmeliler.

bahar ve yaz modası 2

2. Safran

Safran, dünyanın en pahalı baharatlardan biridir ve sarı renge sahip bir baharat çeşididir. Daha koyu cilt tonlarında son derece gurur verici olan iştah açıcı bir renktir. Sıcak ve canlı ama asla yüksek seviyede iddialı değildir.

bahar ve yaz modası 3

3. Tarçın Çubuğu

Tarçın, sonbahar aylarının tadı olabilir. Fakat bu renk 2020 bahar aylarında renk trendlerine kolaylıkla girdi. İçerisinde az biraz kırmızı rengi barındıran kahverengi bir ton, nötr davranmayı çok canlı hale getirmektedir. Mercan rengi ve o tarz renklerle ve tonlarla çok iyi bir şekilde uyum sağlamaktadır.

bahar ve yaz modası 4

4. Pancar Moru

Pek çok insan, pancar moru renginin ne kadar iddialı göründüğünü kabul eder ve bu tarz iddialı renklerden uzar durur. Bu iddialı renk, keskin yoğunluğu sebebi ile en unutulmaz yaz 2020 moda renk trendleri arasında yer almaktadır. Modacılar tarafından fırfırlı, süslemeli ve ağırbaşlı elbiseler için sıklıkla tercih edilen bir renktir. Herkes tarafından çok beğenilmese de dikkat çekici ve iddialı rengi ile gözler birden size dönebilir.

bahar ve yaz modası 5

5. Fıstık Yeşili

Fıstık yeşili, koyu yeşil kadar iştah açıcı bir tona sahiptir. Fakat biraz daha hafif ve flört havası vardır. Bu açık, tatlı yeşil, fıstıklı dondurma kadar taze ve mevsimdeki tüm kırmızı ve portakallardan güzel bir damak temizleyici olacağı düşünülmektedir. Özellikler bahar aylarında bu sene bu rengi çok fazla görebiliriz.

bahar ve yaz modası 6

6. Portakal Kabuğu Turuncusu

Portakal bir kış meyvesidir. Fakat rengin kendisi tüm yaz güneşi kadar parlak ve göz alıcıdır. Portakal Kabuğu, 2020 yaz ayı renklerinin daha parlak turuncu rengidir. Bu yüzden içinde çok fazla sarı ton barındırmaktadır. Arkadaşlarınız ile eğlenceli gündüz buluşmaları ve yazlık elbiseler için mükemmel bir seçenektir.

bahar ve yaz modası 7

7. Mavi

Mavi rengi, ısınan havaları serinleten ve iç açan en iyi 2020 bahar ve yaz modası trend renkleri arasında yer almaktadır. Mavi, benzer bir zerafet seviyesine sahiptir. Okyanuslar gibi daha derin ve daha doygun gerçek bir hisse sahip olan bir renktir. Özellikle yaz sıcaklarında ortamın havasını birden değiştirebilir.

bahar ve yaz modası 8

8. Küba Kumu

Küba kumu, yaz 2020 renk trendleri için çok uygun bir renk gibi görünmektedir. Sezonun neredeyse tüm moda renkleriyle iyi eşleşecek kremsi bir his ile hafif, kahverengimsi bir tondur. Ayrıca bu renk, Victoria Beckham’ın koleksiyonunda yer alan renklerden biridir.

bahar ve yaz modası 9

Bahar ve Yaz Modası Renk Trendleri ile ilgili videolar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu