blank
blank

Vatan Şaşmaz

Abone olblank
blank

Vatan Şaşmaz
Tam adı: Vatansever Şaşmaz (Vatan Şaşmaz)
Doğum tarihi: 8 Ocak 1974
Ölüm tarihi:  27 Ağustos 2017
Doğum yeri: 
İstanbul / Türkiye
Boyu: 
1,85 m
Evlilikleri: 
Nurşen Kocayaş (2011-2014),Yasemin Adalı (2015’de evlendi)
Mesleği: Oyuncu, sunucu, yazar
Aktif Yılları:
2002 ‘yılından bu yanaydı
Resmi web sitesi:
vatansasmaz.net
imdb-logo Vatan Şaşmaz
Sosyal Medyada


Başlıklar
 

Hakkında

Vatan Şaşmaz kimdir? Vatan Şaşmaz‘ı sadece bir ünlü değil bir insanın ölümü sebebiyle adına yazmak, yazana ister istemez üzüyor.  Vatan Şaşmaz televizyon çocuğu ve bu camiada herkes tarafından tanınan biriydi. Türkiye’de yaşayan hemen hemen herkes tanırdı. 27 Ağustos 2017 tarihinde, bir tabancaya kurban gitti. Ruhu şad olsun ve ailesine Allah sabır versin .

Vatan Şaşmaz ,8 Ocak 1974 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Gençlik yıllarında foto modellik ile haşır meşir olan Vatan Şaşmaz, modelliğin yanı sıra oyunculuk ve sunuculuk mesleklerini fazlasıyla yapmıştır.

İLGİLİ BİLGİ:   Gülben Ergen

1993 Yılında Deniz Tüney Mankenlik ve Fotomodellik Ajansı’nda fotomodellik yaptı, kliplerde rol aldı.1998 Yılında Kanal 6’da Erkekler Kulübü adlı bir programı hazırladı ve sundu 75 bölüm süren programın Özel Hat Programı ile MAGAZİN GAZETECİLERİ DERNEĞİ’NDEN “ EN İYİ ERKEK SUNUCU” ödülünü aldı.

İlk işlerinden olan ve tüm Türkiye’yi kendini tanıtan,Melike Öcalan ile birlikte atv’de sabah programları yıllarca sundu. Bu programın adı SABAH KEYFİ’di ve  2000’de ATV’de yayınlanmaya başlamış ve 875 Bölüm sürmüştür.  Daha sonrasında ATV’de yayınlanan ,magazin programı olan Özel Hat isimli programın sunuculuğunu yaptı.

2002 yılında ilk kez oyunculuk anlamında “Çocuklar Duymasın” adlı dizide Engin rolünü canlandırmıştır. Bu rolle ise dizinin de iyi tutmasıyla, kendini iyice tanıtmıştır.

Çeşitli Markaların reklam çalışmalarında marka yüzü olarak yer aldı. Yaptığı diğer çalışmalar ise , Festival, Protokol ve Ödül Gecesi gibi etkinliklerin aranılan sunucusu olmuştur.

Kitapta yazan Şaşmaz, 2002 yılında yayınlanan “Öteki Yüzüm” adlı kitabı ise 10.000 adetten fazla sattı…

İLGİLİ BİLGİ:   Buğra Gülsoy

Şimdilerde 360 TV Ekranlarında Pazar Akşamları yayınlanan “Bir Fikrin mi Var” adlı programı sunan Şaşmaz’ın Ramazan ayında ise TV EM Ekranlarında VATAN Mutfağı adlı programı yayınlanacak..

27 Haziran 2017’de Vatan Şaşmaz Eski Sevgilisi Filiz Akel Tarafından Otel Odasında Öldürüldü! Filiz Aker, Otel Odasına girdikten sonra , Vatan Şaşmaz’a sırtından 4 kurşunla vurup ardından kafasına sıkarak kendisi de intihar etmiştir.

Filmografisi

  1. 2012- İşler Güçler
  2. 2012 -Senin ki Kaç Para – Cemil Poyraz
  3. 2011 -Hiç Rıza
  4. 2010 -İblis: Cadı Kanı
  5. 2010 -Gecekondu
  6. 2010-2013- Çocuklar Duymasın – Engin
  7. 2009- Kanal-İ-zasyon
  8. 2009- Zordur Almak Bizden Kızı
  9. 2009- Kandıramazsın Beni
  10. 2008- Yalancı Romantik – Konuk Oyuncu
  11. 2007- Dudaktan Kalbe
  12. 2006- Aynı Çatı Altında
  13. 2005- Belalı Baldız – Konuk Oyuncu
  14. 2005- Çılgın Yuva – Ati
  15. 2004- Avrupa Yakası – Konuk Oyuncu
  16. 2002-2004- Çocuklar Duymasın – Engin
İLGİLİ BİLGİ:   Gamze Özçelik

Videoları

Vatan Şaşmaz’ın otele ve odaya giriş görüntüleri ortaya çıktı

Temiz Magazin – Vatan Şaşmaz Evlendi

Fotoğrafları

blank
Kaynak
GoogleWikipediaYoutubePinterest
avatar
  Subscribe  
Bildir

Başa dön tuşu
Kapalı
Kapalı