”hosting”

Naomi Watts

”Forex”

Naomi Watts

Tam adı: Naomi Ellen Watts
Doğum tarihi: 28 Eylül 1968
Doğum yeri: Shoreham, Kent, İngiltere
Boyu: 1.64 m
Ailesi: Peter Watts, Myfanwy Roberts
Eşi: Liev Schreiber
Çocuk (ları): Alexander Pete Schreiber
Mesleği: Oyuncu
Aktif Yılları: 1986 yılından bu yana
imdb-logo Naomi Watts

Sosyal Medyada
instagram-hesabi Naomi Watts
Başlıklar

Hakkında

Naomi Watts kimdir? Naomi Watts, 28 Eylül 1968 yılında İngiltere’nin Shoreham kentinde doğmuştur. İngiliz kökenli Avustralyalı oyuncudur. 7 yaşında babasını kaybettikten sonra annesiyle Kuzey Galler’e taşınmıştır. 1982’de Avustralya’ya taşınan Watts, artık Sydney’da yaşamaya başlamış ve oranın vatandaşı olmuştur.

Avustralya’da oyunculuk kariyerine başlayan Naomi Watts ilk olarak televizyon dizilerinde kısa rollerde yer almıştır. Daha sonra 1986 yılında ilk filmi For Love Alone filminde yer almıştır. Aynı yıl Japonya’ya modellik yapmak için giden Watts, kısa sürede geri dönmüş ve hayatının en kötü dönemi olduğunu söylemiştir.

Madison Beer

Daha sonra başka işlerde çalışıp en sonunda ise kendisini tamamen oyunculuğa vermiştir. 1998 yılında yapılan Dangerous Beauty isimli film ilk önemli ve başarılı filmlerinden birisi olmuştur. Ardından 2001 yılında  David Linch’in yönetmenliğini yaptığı Mulholland Çıkmazı filmindeki rolüyle başarısını katlamıştır. Cannes Film Festivali’nde ödül alması kariyerinde dönüm noktası olmuştur. 2003’de  21 Gram filmindeki performansıyla Akademi Ödüllerinde en iyi kadın oyuncu adaylığı olmuştur.

 Halka ve King Kong filmleri ise kariyerinde önemli yapımlar arasındadır.

Naomi Watts, son olarak Luce isimli filmde yer almıştır.

Filmografisi

  1. For Love Alone – 1986
  2. Hey Dad – 1990
  3. Flirting – 1991
  4. Home and Away – 1991
  5. Brides of Christ – 1991
  6. Matinee – 1993
  7. Gross Misconduct – 1993
  8. The Custudian – 1993
  9. Tank Girl – 1995
  10. Timepiece – 1996
  11. Dangerous Beauty – 1998
  12. Strange Planet -1999
  13. Mulholland çıkmazı – 2001
  14. Halka – 2002
  15. Ned Kelly – 2003
  16. 21 Gram – 2003
  17. Eliie Parker – 2005
  18. King Kong – 2005
  19. J. Edgar – 2011

Videoları

Fotoğrafları

İLGİLİ İÇERİKLER

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu