Melih Özkaya

Melih Özkaya Kimdir?

 Melih Özkaya
Tam adı: Melih Özkaya
Doğum tarihi: ??. ??. 1988
Doğum yeri: İstanbul, Türkiye
Boyu: 1,8 m
Burcu: 
Ailesi: Metin Özkaya (Babası), Münevver Özkaya (Annesi), Melis Özkaya (Kardeşi)
Eşi: 
Çocuk (ları): 
Mesleği: Sporcu, Oyuncu
Aktif Yılları: 2011 yılından bu yana
imdb-logo Melih Özkaya
youtube-chanel Melih Özkaya
Sosyal Medyada
instagram-hesabi Melih Özkaya

Hakkında

Melih Özkaya Kimdir? Melih Özkaya, sporcu ve oyuncudur.

Melih Özkaya, 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gözlerini açmıştır. Babası eski “Var Mısın Yok Musun” yarışmacısı Metin Özkaya, annesi Münevver Özkaya‘dır. Melis Özkaya isminde bir kardeşi vardır.

Üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi Bölümü‘nde tamamlamıştır.

2011 yılında profesyonel olarak voleybol oynamaya başlamıştır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi alt yapısında voleybol oynamaya başlamış, 8 yıl bu takımda oynamıştır. Daha sonra Tokat, Plevne, Sivas, Diyarbakır ve Adana BYZ Algomed kulüplerinde oynamıştır. En son oynadığı takım Payas Belediyespor takımıdır.

2011 yılında kamera önü oyunculuk eğitimi almıştır. 2012 yılında “Yer Gök Aşk” isimli diziye 3. sezonda dahil oldu. Bir süre oyunculuk yaptı. 2018 yılında “Survıvor All-Star” yarışmasına başvurdu ve kadroya girdi.

KULLANICILAR BUNLARA DA BAKTI

“2018 Survıvor All-Star” yarışmasında gönüllüler takımında yer alan Özkaya, Birsen Bekgöz, Cumali Akgül, Ramazan Kalyoncu, Yağmur Banda, Ecem Karaağaç, Gizem Kurtulan, Nevin Yanıt, Funda Alkayış, Gamze Aksu, Anıl Berk Baki, Yiğit Marcus Aral yer alırken, ünlüler takımında ise Adem Kılıçcı, Hakan Hatipoğlu, Damla Can, Hilmi Cem İntepe, Murat Ceylan, Nagihan Karadere, Sema Aydemir, Nihat Doğan, Merve Aydın,  Sahra Işık, Turabi Çamkıran ve Ümit Karan gibi eski yarışmacılar yer aldı.

2020 yılında Kanal 7’nin reytin rekortmeni dizisi olan “Emanet” isimli dizide rol almaya başladı. Günümüzde de hala bu dizide oynamaktadır. Ara ara yeni projelerde de görülen Özkaya, FETÖ belgeseli olan ve TRT 1 ekranlarında yayımlanan “Mahrem” isimli belgesel dizisinde de rol aldı.

Melih Özkaya Diskografi

TV Yarışma Programı:

  1. 2018 – Survivor All-Star 

Rol Aldığı Diziler:

  1. 2021 – Secret (Belgesel Dizisi)
  2. 2021 – Mahrem (Televizyon Dizisi)
  3. 2020 – Emanet (Komiser Ali Karakteri) (Televizyon Dizisi)
  4. 2012 – Yer Gök Aşk (Konuk oyuncu) (Televizyon Dizisi)

Videoları

Fotoğrafları

KULLANICILAR BUNLARA DA BAKTI

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu