hosting

Katheryn Winnick

Katheryn Winnick
Tam adı: Katheryn Winnick
Doğum tarihi: 17 Aralık 1977
Doğum yeri: Etobicoke, Toronto, Kanada
Boyu: 1,68 m
Ailesi: Roman Winnick, Lesia Winnick, Markjan Winnick, Daria Winnick, Adam Winnick
Eşi: 
Çocuk (ları): 
Mesleği: Oyuncu
Aktif Yılları: 1999 yılından bu yana
imdb-logo Katheryn Winnick
Sosyal Medyada
instagram-hesabi Katheryn Winnick facebook-sayfasi Katheryn Winnick twitter-hesabi Katheryn Winnick
Başlıklar

Hakkında

Katheryn Winnick kimdir? Katheryn Winnick, 17 Aralık 1977 yılında dünyaya gelen Kanadalı oyuncudur. Aslen Ukrayna kökenlidir. Akıcı bir şekilde Ukraynaca konuşabilmektedir. Çocukluğu ve hayatı doğup büyüdüğü Kanada’da geçmiştir. 8 yaşındayken spora olan ilgisinden dövüş sanatları üzerine eğitim almaya başlamıştır. 13 yaşında karakter ve tekvando alanlarında kendini geliştirmiş ve siyah kuşak sahibi olmuştur.

Dövüş sanatlarında eğitim alarak kendisini geliştirmesiyle o alanda iyi olduğunu fark ettiğinde 21 yaşında dövüş sanatları okuluna kaydolmuştur. Katheryn Winnick’in tekvando alanında Kanada ikinciliği bulunmaktadır. Aynı zamanda özel güvenlik lisansı bulunmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
Felicity Jones

Dövüş sporlarına olan ilgisinin yanında oyunculuk yapmaya da karar veren Winnick, 1999 yılında dizilerde yer alarak oyunculuk kariyerine adım atmıştır. 2013 yılında yayınlanmaya başlayan Vikings isimli popüler dizideki Lagherta karakteriyle dünyaya adını duyursa da, onun öncesinde çok fazla dizi ve filmde rol almıştır. Bunlardan bazıları Nikita, Bones, Law and Order, House MD, Criminal Minds dizileridir. Özellikle House MD. dizisinde dikkatleri çekmiştir.

İLGİLİ İÇERİKLER

2009’da oynadığı Cold Souls ismindeki filmi, Sundance Film Festivali’nde en iyi film seçilmiştir. Winnick, son olarak 2020 yılında yayınlanmaya başlayan Big Sky isimli dizide oynamaktadır.

Filmografisi

  1. Polar (2018)
  2. Vikings ( 2013-2014 )
  3. The Art of the Steal ( 2013 )
  4. Transporter: The Series ( 2012 )
  5. Stand Up Guys ( 2012 )
  6. Children of the Air ( 2012 )
  7. Bones ( 2010-2011 )
  8. Choose ( 2011)
  9. Night and Day ( 2010 )
  10. Nikita ( 2011 )
  11. The Glades ( 2011 )
  12. Law & Order ( 2008 )
  13. House M.D. ( 2007 )
  14. Criminal Minds ( 2006 )
  15. CSI: NY ( 2005 )
  16. Smoking Herb ( 2002 )
  17. Screech Owls ( 2001 )
  18. Biohazardous ( 2001 )
  19. Relic Hunter ( 2000 )
  20. Student Bodies ( 1999 )

Videoları

youtube.com/watch?v=wxeWJKPbfh4

Fotoğrafları

İLGİLİ İÇERİKLER

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu