Katheryn Winnick

katheryn winnick 4
Tam adı: Katheryn Winnick
Doğum tarihi: 17 Aralık 1977
Doğum yeri: Etobicoke, Toronto, Kanada
Boyu: 1,68 m
Ailesi: Roman Winnick, Lesia Winnick, Markjan Winnick, Daria Winnick, Adam Winnick
Eşi: 
Çocuk (ları): 
Mesleği: Oyuncu
Aktif Yılları: 1999 yılından bu yana
imdb-logo
Sosyal Medyada
instagram-hesabi facebook-sayfasi twitter-hesabi
Başlıklar

Hakkında

Katheryn Winnick kimdir? Katheryn Winnick, 17 Aralık 1977 yılında dünyaya gelen Kanadalı oyuncudur. Aslen Ukrayna kökenlidir. Akıcı bir şekilde Ukraynaca konuşabilmektedir. Çocukluğu ve hayatı doğup büyüdüğü Kanada’da geçmiştir. 8 yaşındayken spora olan ilgisinden dövüş sanatları üzerine eğitim almaya başlamıştır. 13 yaşında karakter ve tekvando alanlarında kendini geliştirmiş ve siyah kuşak sahibi olmuştur.

Dövüş sanatlarında eğitim alarak kendisini geliştirmesiyle o alanda iyi olduğunu fark ettiğinde 21 yaşında dövüş sanatları okuluna kaydolmuştur. Katheryn Winnick’in tekvando alanında Kanada ikinciliği bulunmaktadır. Aynı zamanda özel güvenlik lisansı bulunmaktadır.

Dövüş sporlarına olan ilgisinin yanında oyunculuk yapmaya da karar veren Winnick, 1999 yılında dizilerde yer alarak oyunculuk kariyerine adım atmıştır. 2013 yılında yayınlanmaya başlayan Vikings isimli popüler dizideki Lagherta karakteriyle dünyaya adını duyursa da, onun öncesinde çok fazla dizi ve filmde rol almıştır. Bunlardan bazıları Nikita, Bones, Law and Order, House MD, Criminal Minds dizileridir. Özellikle House MD. dizisinde dikkatleri çekmiştir.

2009’da oynadığı Cold Souls ismindeki filmi, Sundance Film Festivali’nde en iyi film seçilmiştir. Winnick, son olarak 2020 yılında yayınlanmaya başlayan Big Sky isimli dizide oynamaktadır.

Filmografisi

  1. Polar (2018)
  2. Vikings ( 2013-2014 )
  3. The Art of the Steal ( 2013 )
  4. Transporter: The Series ( 2012 )
  5. Stand Up Guys ( 2012 )
  6. Children of the Air ( 2012 )
  7. Bones ( 2010-2011 )
  8. Choose ( 2011)
  9. Night and Day ( 2010 )
  10. Nikita ( 2011 )
  11. The Glades ( 2011 )
  12. Law & Order ( 2008 )
  13. House M.D. ( 2007 )
  14. Criminal Minds ( 2006 )
  15. CSI: NY ( 2005 )
  16. Smoking Herb ( 2002 )
  17. Screech Owls ( 2001 )
  18. Biohazardous ( 2001 )
  19. Relic Hunter ( 2000 )
  20. Student Bodies ( 1999 )

Videoları

KULLANICILAR BUNLARA DA BAKTI

youtube.com/watch?v=wxeWJKPbfh4

Fotoğrafları

KULLANICILAR BUNLARA DA BAKTI

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu