”hosting”

Kate Beckinsale

”Forex”

Kate Beckinsale

Tam adı: Kate Beckinsale
Doğum tarihi: 26 Temmuz 1973
Doğum yeri: Chiswick, Londra, Birleşik Krallık
Boyu: 1.70 m
Ailesi: Judy Loe Beckinsale, Richard Beckinsale
Eşi: Len Wiseman (e. 2004–2016)
Çocuk (ları): Lily Mo Sheen (d. 1999)
Mesleği: Oyuncu
Aktif Yılları: 1991 yılında bu yana

imdb-logo Kate Beckinsale

Sosyal Medyada
instagram-hesabi Kate Beckinsaletwitter-hesabi Kate Beckinsale
Başlıklar

Hakkında

Kate Beckinsale kimdir? Kate Beckinsale, 26 Temmuz 1973’te Chiswick, Londra’da dünyaya gelmiştir. İngiliz oyuncudur. Anne ve babası da aynı şekilde oyuncu olan Beckinsale, çocukluğu boyunca sektöre alışkın bir şekilde büyümüştür. Londra’da büyümüştür.

Godolphin and Latymer School isimli özel bir okulda ilk öğrenimini tamamlamıştır. Okuldayken edebiyata karşı ilgisi ve yeteneği artmıştır, bu sebeple kısa hikayeler yazmaya başlamış ve  W. H. Smith Genç Yazarlar Yarışması‘nı 2 kez kazanmıştır.

Natalia Barulich

Sorunlu bir ergenlik dönemi geçiren Beckinsale uzun bir süre anoreksiya hastalığıyla savaşmıştır. Psikolojik problemlerinden dolayı da küçük yaşta sigaraya başlamıştır. Bu dönemi bir şekilde atlattıktan sonra anne ve babasının izinden gitmeye karar vererek oyuncu olma kararı almıştır. 1991 yılında çekilen ‘One Against The Wind‘ isimli televizyon programı ilk oyunculuk deneyimi yaşadığı işi olmuştur.

Aynı zamanlarda okul hayatında başarılı bir dönem yaşamaya başlamıştır. 1991′ Oxford Üniversitesi‘nde Fransız ve Rus edebiyatı üzerine eğitim almaya başlamıştır.

Oxford’daki okuduğu ilk senesinde Kate Beckinsale, bir Shakespeare uyarlaması olan, ‘Much Ado About Nothing‘ isimli film için teklif almıştır. 1994 yılında okulu hala devam ediyorken ‘Prince Of Jutland‘ ve ‘Uncovered‘ isimli, dramalarda oynamıştır. 3. sınıftayken akademik çalışmalar için Paris‘e giden aktris, okulu bırakmaya karar vererek oyunculuk kariyerine konsantre olmayı tercih etmiştir. Cold Comfort Farm, The Last Days Of Disco gibi düşük bütçeli birçok filmde yer almıştır ve tiyatro oyunlarında oynamıştır.

Kaia Gerber

1995 yılında vizyona giren ‘Haunted‘ filmi kariyerindeki önemli projelerden birisi olmuştur. Aynı şekilde  Beckinsale için ilk önemli filmlerden biri ise ‘Brokedown Palace‘ olmuştur. Kariyerinde birçok başarılı kapı açan bu filmlerin ardından 2001 senesinde, yılın en başarılı ve dikkat çeken filmlerinden biri olan Pearl Harbor’da oynamıştır. Ayrıca bir diğer önemli filmi de ‘The Aviator‘ filmi olmuştur. Burada yaklaşık 10 kilo aldığı Ava Gardner rolünde oynamıştır.

Kate Beckinsale, İngiltere’de en güzel kadınlardan biri olarak görülmektedir.

Son olarak 2016 yılında ayrıldığı eşi Len Wiseman’dan sonra kendisinden daha küçük yaşta bir gençle birlikte sevgili olduğu için gündem olarak konuşulmuştur. 

2019 yılında en son The Widow isimli bir televizyon dizisinde oynamıştır.

Kat Dennings

Filmografisi

  1. 1993 Much Ado About Nothing
  2. 1994 Uncovered
  3. 1994 Prince of Jutland
  4. 1995 Marie-Louise Ou La 
  5. 1995 Cold Comfort Farm
  6. 1995 Haunted
  7. 1997 Shooting Fish
  8. 1998 The Last Days of Disco
  9. 1998 Alice Through the Looking Glass
  10. 1999 Brokedown 
  11. 2001 Pearl Harbor
  12. 2001 Serendipity
  13. 2001 The Golden Bowl
  14. 2002 Laurel Canyon
  15. 2003 Underworld
  16. 2003 Tiptoes
  17. 2004 The Aviator
  18. 2004 Van Helsing
  19. 2006 Click
  20. 2006 Underworld: Evolution
  21. 2007 Vacancy
  22. 2007 Snow Angels
  23. 2008 Nothing but the Truth
  24. 2008 Winged Creatures
  25. 2009 Whiteout
  26. 2009 Underworld: Rise of the Lycans
  27. 2009 Everybody’s Fine
  28. 2012 Contraband
  29. 2012 Underworld: Awakening
  30. 2012 Gerçeğe Çağrı
  31. 2013 The Trials of Cate McCall
  32. 2014 Eliza Graves
  33. 2014 The Face of an Angel
  34. 2018 Farming
  35. 2019 The Widow
Rita Ora

Videoları

Fotoğrafları

İLGİLİ İÇERİKLER

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu