”hosting”

Kacey Clarke

”Forex”

Kacey Clarke

Tam adı: Kacey Clarke / Kacey Louisa Barnfield
Doğum tarihi: 14 Ocak 1988
Doğum yeri: Enfield, Birleşik Krallık
Boyu: 1.70 m
Ailesi: Malcolm Barnfield, Karen Clarke, Tyla Barnfield, Kye Barnfield
Eşi: 
Çocuk (ları): 
Mesleği: Oyuncu
Aktif Yılları: 2003 yılından bu yana

imdb-logo Kacey Clarke

Sosyal Medyada

Başlıklar

Hakkında

Kacey Clarke kimdir? Kacey Clarke, 14 Ocak 1988 Enfield, Birleşik Krallık doğumlu İngiliz oyuncudur. 2 kardeşi olan Kacey Clarke’ın asıl adı Kacey Louisa Barnfield’dir. Oyunculuğa başlamasının ardından soyadını annesinin soyadı olan Clarke olarak değiştirmiştir.

Kacey Clarke, ekranlarda profesyonel anlamda kariyerine 1997 yılında başlamıştır. İlk olarak reklam filmlerinde yer alan Clarke, 2001 yılında yer aldığı Grange Hill isimli BBC ekranlarında yayınlanan tv dizisinde oynadığı dönemde adını duyurabilmeyi başarmıştır. Ardında 2003 yılındaki Dreamteam dizisindeki rolüyle de geniş kitlelere ulaşmıştır. Bir futbol temalı drama dizisi olan Dreamteam dönem dönem yayınlanıp duran 1997 yılından 2007’ye kadar sürmüş olan bir dizidir. 

Eiza Gonzalez

2007 yılında yayınlanan Popcorn filminde Jodi Albert ve Jack Ryder ile birlikte oynamıştır. 2010 yılında Resident Evil: Afterlife filminde Crystal Waters karakteriyle yer almıştır. Bu filmde de Milla Jovovich, Wentworth Miller ve Ali Larter ile birlikte oynamıştır.

2009 yılında The Inbetweeners isimli tv dizisinde yer almıştır. Kacey Clarke son olarak Dragon Monster Killer isimli sinema filmiyle beyazperde de yer almıştır.

Filmografisi

  1. 2003 Dreamteam
  2. 2007 Popcorn
  3. 2010 Resident Evil: Afterlife
  4. 2011 Film: The Making of
  5. 2013 Girl on a Bicycle
  6. 2013 I Spit on Your Grave 2
  7. 2013 Green Street 3: Never Back Down
  8. 2014 Film: The Movie
  9. 2015 Seeking Dolly Parton
  10. 2015 World War Dead: Rise of the Fallen
  11. 2016 Blood Orange
  12. 2018 Neron
  13. 2018 Welcome to Curiosity
  14. 2019 Bayou Tales
  15. 2020 Dragon Monster Killer
Lindsey Stirling

Videoları

Fotoğrafları

İLGİLİ İÇERİKLER

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu