Gal Gadot

Gal Gadot Kimdir?

gal-gadot-2016-photo-19 Gal Gadot
Tam adı: Gal Gadot
Doğum Tarihi : 30 Nisan 1985
Doğum Yeri : Rosh Haayin/İsrail
Boyu: 1,75 m
Mesleği :  Oyuncu ve Model
Aktif Yılları :  2004’den bu yana
Evlilikleri  :Yaron Varsano (2008’de evlendi)
Çocuğu : Alma
imdb-logo Gal Gadot
Sosyal Medyada
instagram-hesabi Gal Gadot  twitter-hesabi Gal Gadot facebook-sayfasi Gal Gadot
Başlıklar

Hakkında

Gal Gadot Kimdir? Hızlı ve Öfkeli serisinde canlandırdığı Gisele Yashar rolü ile tanındı Gal Gadot, 30 Nisan 1985 tarihinde Rosh Haayin, İsrail’de doğmuştur. Ataları Avrupa’dan göç etmiş Yahudiler. Gal Gadot, 19 yaşında katıldığı İsrail Savunma Kuvvetleri’nde asker olarak iki yıl görev yaptı.

Model olarak 2008 yılından itibaren İsrail’in en büyük giyim firması Castro’nun modellerinden biri oldu. Ayrıca Captain Morgan, Vine Vera ve Jaguar’ın uluslar arası kampanyalarında yer aldı. Cosmopolitan, Bride Magazine ve FHM’de kapak kızı oldu.Gal Gadot, 2004 yılında ‘İsrail Güzeli’ seçildi. 2004 yılında Miss Universe’de İsrail’i temsil etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
Candice Swanepoel

İsrail’de Bar Refaeli’den sonra beğenilen ve en çok kazanan ikinci model olmuştur.

İLGİLİ İÇERİKLER

Sonradan başladığı üniversitede hukuk okurken Quantum of Solace’de yer alacak Bond kızı “Camille Montes” rolü için yapılan seçmelere çağrıldı bunun sonunda ise oyuncu yönetmeni tarafından Hızlı ve Öfkeli 4 filmi için seçildi.

2009 yılında “Hızlı ve Öfkeli 4” filminde Gisele Harabo karakterini canlandırırken, Paul Walker, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Laz Alonso ile birlikte oynadı. Bundan sonra bu filmin serisi çekilen tüm versiyonlarında rol aldı.

2012 yılında Shalom Life ‘da yayımlanan “Dünyadaki en yetenekli ve muhteşem 50 Yahudi kadın ” sıralamasında model Bar Refaeli ve oyuncu Eva Green’in ardından 5. sırada yer aldı

Gal Gadot, 28 Eylül 2008 tarihinde İsrailli iş adamı Yaron Varsano ile evlendi. Alma (d. 2011) adında bir kızı vardır.

2016 yılında “Criminal” filminde Kevin Costner, Gary Oldman, Tommy Lee Jones ile beraber oynadı.

2016 yılında “Batman v Superman: Dawn of Justice” filminde Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Jesse Eisenberg, Jason Momoa ile birlikte rol aldı.

“Ben kadın güçlenmiş ve güçlü, ve bazı erkek kahraman tarafından kaydedilmiş olması gerekmez, ama onların zeka ve güçlerini kullanarak kendilerinin bakabilirim olduğunu göstermek istedim.”

– On Gal Gadot Hızlı ve Öfkeli 

Gal Gadot son filmi olan Batman V Superman’de Ünlü çizgi Roman kadın karakteri olan Wonder Woman  ile konuk oldu. Bu filmde çok beğenilen bu karakter ve bütünleşen Gal Gadot,karakterin kendine ait filmi olan,Wonder Woman olarak çekimlere başlanıldı. Gal Gadot bu karakteri canlandırmakta.

Filmografisi

  1. 2017 – Wonder Woman (Wonder Woman) (Sinema Filmi)
  2. 2016 – Triple 9 (Sinema Filmi)
  3. 2016 – Criminal (Sinema Filmi)
  4. 2015 – Hızlı ve Öfkeli 7 (Gisele) (Sinema Filmi)
  5. 2015 – Batman v Superman: Dawn of Justice (Diana Prince) (Sinema Filmi)
  6. 2013 – Hızlı ve Öfkeli 6 (Gisele Harabo) (Sinema Filmi)
  7. 2011 – Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu (Gisele Harabo) (Sinema Filmi)
  8. 2010 – Çılgın Bir Gece (Myklia) (Sinema Filmi)
  9. 2010 – Gece ve Gündüz (Sinema Filmi)
  10. 2009 – The Beautiful Life: TBL (Olivia)(TV Dizisi)
  11. 2009 – Hızlı ve Öfkeli 4 (Gisele Harabo) (Sinema Filmi)
  12. 2008 – Bubot (TV Dizisi)

Videoları

https://www.youtube.com/watch?v=p1aZmnlzNZc

Fotoğrafları

Kaynak
PinterestBiyografisiYoutubeGoogle

8 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu