Cemre Melis Çınar

Cemre Melis Çınar Kimdir?

Cemre Melis Çınar
Tam adı: Cemre Melis Çınar
Doğum tarihi: 13 Mayıs 1991
Doğum yeri: Ankara / Türkiye
Boyu: 1,68 m
Eşi: 
Çocuk (ları): 
Mesleği: Oyuncu, yönetmen yardımcısı, sahne tasarımcısı
Aktif Yılları: 2014 yılından bu yana
imdb-logo Cemre Melis Çınar
youtube-chanel Cemre Melis Çınar
Sosyal Medyada
instagram-hesabi Cemre Melis Çınar

Hakkında

Cemre Melis Çınar kimdir? Cemre Melis Çınar, 13 Mayıs 1991 yılında Ankara’da dünyaya gelen Türk oyuncu ve eski Youtuberdır. Lise eğitimini Mersin’de Toros Koleji’nde tamamlamıştır. Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Televizyon bölümünde okumuştur.

2005 yılından itibaren sektör içerisinde yer alarak çalışmaya başlamıştır. Yönetmenlikten, sahne tasarımı, dublaj ve metin yazarlığına kadar birçok alanda çalışmıştır. Oyunculuk kariyeri içinde uzun süre eğitim almıştır. Ardından Mask-kara Tiyatrosu’nda sahne almaya başlamıştır.

Ekranlarda kamera karşısına ilk olarak 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisiyle geçmiştir. Ardından Elif isimle diziyle adını duyurmayı başarmıştır. Ardından Kaçak Gelinler ve Bir Umut Yeter dizilerinde yer almıştır.

Youtube platformunda Cemre Melis Çınar- MeloDIY isimli bir kanal açarak içerik üretmeye başlamıştır. Çınar, Youtube’a devam etmese de Instagram hesabında aktif olarak paylaşımlarına devam etmektedir.

2019 yılında Yaralı Kuşlar dizisinde yer alan Melis Çınar, son olarak ekranların sevilen popüler dizilerinden biri olan Kırmızı Oda dizisinde rol almıştır.

KULLANICILAR BUNLARA DA BAKTI

Çınar’ın İçimdeki Hazine ve Cenaze İşleri isimli iki sinema filmi bulunmaktadır.

Filmografisi

  1. Yaralı Kuşlar (Melis, 2019)
  2. Bir Umut Yeter (2018)
  3. Kaçak Gelinler (2014)
  4. Elif  (Arzu, 2014)
  5. Arka Sokaklar (Aslı, 2014)
  6. Muhteşem Yüzyıl (Cariye, 2013)
  7. İçimdeki Hazine (Sema, 2018)
  8. Cenaze İşleri (Serpil, 2017)

Videoları

Fotoğrafları

KULLANICILAR BUNLARA DA BAKTI

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu