hosting

Berna Laçin

”Forex”

 Berna Laçin
Tam adı: Berna Laçin
Doğum tarihi: 20 Ağustos 1970
Doğum yeri: İzmir / Türkiye
Boyu: 1.75 m
Ailesi: – 
Eşi: Tolga Eşiz (e. 1996)
Çocuk (ları): Ada Eşiz
Mesleği: Oyuncu, sunucu
Aktif Yılları: 1990 yılından bu yana
imdb-logo Berna Laçin

Sosyal Medyada
instagram-hesabi Berna Laçintwitter-hesabi Berna Laçin
Başlıklar

Hakkında

Berna Laçin kimdir? Berna Laçin, 20 Ağustos 1970 tarihinde İzmir, Karşıyaka’da dünyaya gelmiştir. Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusudur. Liseden mezun olana kadar İzmir’de okuyan Berna Laçin, ardından üniversite için İstanbul’a taşınmıştır. Yıldız Teknik Üniversitesi’nde mimarlık okurken, oyunculuk hayali ağır basmış ve okulu bırakarak konservatuvara girmiştir. 1988 yılında tiyatro okumaya başlamıştır.

Aynı senelerde Kenter Tiyatrosu’na girmiştir. Şafak Yıldızları oyunuyla tiyatro kariyerine profesyonel anlamda giriş yapmıştır. 1990 yılında televizyona da adım atmıştır. Sevdiğim Adam isimli tv dizisinde Defne rolüyle yer almıştır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
Beste Kökdemir

İlk sinema filmini 1988’de yapmıştır. İlk sinema filmi Hanım’dır. 1996 yılında sunuculuğa başlamıştır. Taksi isimli tv programını sunmuştur. 1997’de Kanal D’de Çocuktan Al Haberi programını yapmıştır.

2010 yılında Atv de yapılan Her Şey İçin Berna Laçin isimli tv programını sunmuştur.

1996 yılında Berna Laçin, iş adamı Tolga Eşiz ile evlenmiştir. Çiftin bir kızları olmuştur.

Berna Laçin bugüne kadar, Gökkuşağı, Böyle mi Olacaktı, Ateş Dansı gibi dizilerde rol almıştır.

2000 yılında Evdeki Yabancı isimli dizide Aslı karakteriyle başrol olarak yer almıştır. 2005 yılında da Belalı Baldız isimli dizide Nurgul Yeşilçay, Kenan Işık ve daha birçok başarılı oyuncuyla birlikte oynamıştır. 1 sezon süren Hope and Faith isimli Amerikan dizisinden uyarlanan bir durum komedisi dizisidir. Kariyerinde en önemli projeleri bu diziler olmuştur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
Afra Saraçoglu

Berna Laçin, son olarak 2019 yılında Merhaba Güzel Vatanım isimli sinema filminde oynamıştır. Yönetmenliğini Cengiz Özkarabekir, senaryosunu Ahmet Ümit’in yazdığı filmde  Yetkin Dikinciler, Serkan Altıntaş’la birlikte çalışmıştır.

Filmografisi

  1. Bir Kadının Anatomisi 1995
  2. Kızıl Irmak Kara Koyun 1993
  3. Koltuk Belası 1990
  4. Merhaba Güzel Vatanım 2019

TV dizileri

  1. Gökkuşağı 1995
  2. İlk Aşk 1997
  3. Ateş Dansı 1998
  4. Belalı Baldız 2005
  5. Bir Dilim Aşk 2004
  6. Evdeki Yabancı 2000
  7. Böyle mi Olacaktı 1997
  8. Seni Yaşatacağım 2002
  9. Yıldızlar Savaşı 2006
  10. Sahte Dünyalar 1995
  11. Yarına Gülümsemek 1991
  12. Sevdiğim Adam 1990

Tiyatro Oyunları

  1. Dönme Dolap
  2. Kadınlar da savaşı yitirdi
  3. Theope
  4. Aile Şerefi
  5. Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım
  6. Vanya Dayı
  7. Yeni Baştan
  8. Hoşgeldin Boyacı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
Merve Oflaz

Videoları

Fotoğrafları

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu