MaksatModa

2021-2022 Kış Modası

instagram takipçi hilesi

Her sene olduğu gibi 2021 kış modasında da değişiklikler söz konusu. Modaya ayak uydurup, modern giysileri tercih etmek genelde kadınların tercihi olsa da erkeklerde dikkat edebiliyor. Yaklaşık 2 sene önce gelen rahatlık modası bu senede devam ediyor. Şıklık bir yana, dolabında eşofman bulunanlar onu giymekten vazgeçemiyor. Bu sene de eşofmanların modası geçmiyor. İşte 2022 Kış Modası kombinleri

Polar-Kaşe Gömlek

Kuzu polar denilen kalın ve yünlü kumaştan yapılan gömlekler bu sene oldukça moda. Kuzu polar kumaşından sweatshirt ve eşofman üretilmesi rahatlığın moda olduğunun göstergesi diyebiliriz. Kuzu polar giyildiğinde genelde üste başka bir şey giyilmediği için hem şık görünüm hemde hafiflik sağlıyor. Polar kumaştan yapılan gömlek, sweatshirt ve eşofmanlarda bu sene oldukça moda.

Polar kumaştan olduğu gibi kaşe kumaştan yapılan büyük düğmeli gömleklerde moda. Genelde sütlü kahve, haki ve hardal renklerinde karşımıza çıkan bu ürün sonbahar ve kış modasını üzerinde taşıyor.

Kadife Pantolon

Kadife kumaşından yapılan sweatshirt, gömlek veya pantolonların fitilli kadifeye uyarlanmış hali diyebiliriz. Hem sıcak tutan, hem şık duran bu pantolonlar bu sene vazgeçilmezimiz haline gelecek.

Süveter

Geçtiğimiz kış olduğu gibi bu sene de süveter, vazgeçilmez parçalar arasında yer alıyor. Ofis şıklığı katan süveter parçaları hem gömlekli hem de tek başına tamamlayıcı parça olabiliyor. Etek veya pantolon kombinlerin de kullanılabilir. Özellikle 90’lı yıllarda kullanılan süveter günümüzde de modada yerini alıyor.

Eşofman

Rahatlıktan vazgeçemeyenlere müjde.. Geçtiğimiz yaz aylarında moda olan bol pantolon, eşofmana uyarlanmış diyebiliriz. Yüksel bel eşofmanlar, bol paçalı eşofmanlar ve paçasında küçük yırtmaç bulunan eşofmanlar da hemen hemen tüm mağazalarda satışta.

Eşofmanlarda genelde iki iplik şardonlu, üç iplik şardonsuz-şardonlu veya polar kumaştan üretiliyor diyebiliriz. Üzerine giyilen crop sweatshirtler veya oduncu gömlekleri eşofman kombinini tamamlıyor.

Triko Takımlar

Kış aylarında kadınların vazgeçilmezi diyebiliriz. Bir kurtarıcı da denilebilir. Takım halinde olan bu parçayı, şık bir ayakkabı ve takıyla kolayca tamamlayabilirsiniz. Zahmetsiz şıklık ve rahatlık yaratmak isteyenler tercih edebilir.

Etnik Desenler

Etnik desenler bu kış bomba gibi modaya düştü diyebiliriz. Üzerinde etnik desenler bulunan pantolonlar, hırkalar ve ceketler bu sene görmekten sıkılmayacağımız parçalar arasında yer alıyor. Özellikle ispanyol paça pantolonların moda olduğu kış sezonunda, bu pantolonların etnik desenli olması, parçayı tercih edilebilir hale getiriyor.

Oversize Pantolonlar

80’lerde moda olan hem ikonik görünüme sahip hem de rahat duran bu parçalar stil imzası diyebiliriz. Vücudu kaplayan, paçalara doğru bolluk yaratan pantolon bu kış modasında sürekli görebileceğimiz modeller arasında yer alıyor.

Kombin Videoları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu