Yatırım ve Borsa

2018 Yılında Hangi Altcoine Yatırım Yapılmalı?

instagram takipçi hilesi

Bitcoin’in yükselmesi ile birlikte birçok kişinin zengin olması ile sonuçlanan kripto para pazarı giderek gelişmekte. İnsanlar bu pazara hala yabancı olsa da bu yeni teknolojiyi öğrenmek ve kullanmak istiyorlar.

2018de yatirim yapilmasi gereken altcoinler5

Her şeyden önemlisi ise bu yeni pazarın son derece güvenilir olması insanların etkilenmesine neden olabilir. Bir banka batabilir, elinde ki para sahte olabilir ya da çekiniz karşılıksız çıkabilir ama kripto paralar ile sorun yaşamanız oldukça az. Bu yüzden altcoinlere ya da kripto paralara yatırım yapmak önem arz etmekte.

2018 Yılında Hangi Altcoin’e Yatırım Yapılmalı?

Altcoin seçenekleri arasında sınırsız imkana sahipsiniz. Fakat bunlarıın çok azının yükselme potansiyeli var. Bunu analistler söylüyor ben değil. Binlerce altcoin arasından sadece yüzde onunun değelerneceğini ve talep göreceğini belirten araştırmacılar kişilerin yatırımlarını bu kripto paralara yapmalarını söylüyorlar. Peki bu Altcoinler neler?

Enjin Coin (ENJ)

2018de yatirim yapilmasi gereken altcoinler

Çok akıllı bir şekilde kendisini sektörde gösteren Enjin Coin, bu akıllı davranışı ile birlikte hızlıca popüler hale gelmeyi başardı. Milyonlarca dolarlık piyasa olan oyun sektöründe oyun eşyalarını transfer işlemleri için kullanılmakta.

Bunun için birçok farklı platform olmasına rağmen Enjin Coin, oldukça yeni ve güvenilir. Henüz geliştirilme aşamasında olsa bile hızlı bir şekilde yol alan bu altcoin şimdiden Minecraft, ARK Survival, Unterned gibi popüler oyunlar ile anlaşma yaptığını bilmeniz gerekli.

Özellikle oyun gibi dev bir pazara faaliyet gösteren bu altcoin’e bakmanızda fayda var.

Naga Coin

2018de yatirim yapilmasi gereken altcoinler 2

Yakında borsalarda yer alması beklenen, oyun alanında ve finansal ticarette yenlikler getirmesi beklenen altcoin şirketlerden aldığı yardımlar ile büyümekte. Şu anda ICO aşamasında olan ve 1 Nega Coin’in 1 dolara eş geldiği altcoine ilgi fazla.

Manaco (MCO)

2018de yatirim yapilmasi gereken altcoinler 3

Coinler arasında ilk defa kart özelliği ile çıkması onu etkileyici kılan özellikler arasında. “İstediğin zaman, istediğin yer” sloganı ile yola çıkan bu altcoin 2018 senesi içerisinde yatırım yapılması gereken altcoinler arasında bulunuyor.

Monaco’nun size vermiş olduğu kartın içerisinde coinlerinizi atarak anlaşmalı iş yerlerinde ya da yerlerde harcama yapabiliyorsunuz. Bu sistemin çıkış amacı ise para trasnferlerinde alınan komisyon oranlarını tamamen ortadan kaldırmak.

Özellikle yurt dışı seyahatlerine çıkan kişilerin canını sıkan komisyonlar bu altcoin ile ortadan kalkacağa benziyor.

OmiseGo (OMG)

2018de yatirim yapilmasi gereken altcoinler 4

Ethereum teknolojisini kullanan OmiseGo, Stripe benzeri ödeme özellikleri sağlamakta. Bu altcoini diğerlerinden ayıran özellik ise ne kadar harcama yaparsanız o kadar kazanmanıza yarar sağlıyor. Yani yeni coinler üretmek için harcama yapmanız şart. Ne kadar fazla işlem gerçekleşir ise yatırımcılarda o kadar fazla kazanıyor.

Esnek bir altcoin olarak göze çarpan OmiseGo ileride fiyatı yüksek olan kripto paralar arasında olacak gibi durmakta.

NOT: Yatırım tavsiyesi değildir. Analistlerin yorumlarına göre hazırlanmıştır.

 

Kaynak
omisegomonanagaicoenhjincoin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu