YAZI FİKİRLERİ KURALLARI
- Yazı fikirlerinden yararlanma zorunluluğunuz vardır.
- Seçtiğiniz yazı fikrini / fikirlerini aldığınıza dair, aşağıda bulunan yorum kutusuna, “… ” şeklinde cevap yazın. Bu yorumu yapandan sonra, aynı yazı fikrini yazan kişinin ya da yazmaya başlayan kişinin yazısı geçersiz olacaktır.
- Yazı fikirlerinde, yazmadan önce arama yapmayı unutmayınız! Aksi takdirde, yazınız geçersiz sayılır ve yayından kaldırılır.
- Seçtiğini olan yazı fikirlerini “ben aldım” yorumundan sonra, hemen yazınız.
- (Yeni Kural) Yazı fikirlerinden konu seçiminizde, 1 seferde 1 tane alınacak. Aldığınızı yayınladıktan sonra, bir sonraki konuyu alabilirsiniz. Toplu konu alımı yapılamaz! 1 konu aldıktan sonra hemen onu yazınız. Ardından başka varsa alınız.
1. İçerik girmeden önce mutlaka, arama yapınız! (Önemli) Lütfen içeriklerinizin arasına, içeriğinizle alakalı olan sitemizde bulunan içeriklere “İlginizi çekebilir:” şeklinde iç link ekleyin! Bu, kelime sayısını arttırır ve Google’dan gelen ziyaretçilerin de sayfamızda gezinme süresini arttır. İçeriğiniz Google sıralamasında, daha üst sıralara çıkar.
Yazı Fikirleri
2. Aşağıdaki sıralama, kategorilere göre sıralanmıştır.
3. Verilen içerik fikirleri MaksatBilgi’de yazılmasını istediğimiz ve trend olan içerikler olup, her iki anlamda da yazılması zorunludur.
4. Liste içerik türünde (örnek:” MaksatBilgi’nin 10 Özelliği ” gibi içerikler), çok fazla madde yer alması gerekir. Çünkü MaksatBilgi’nin amacı bir bilgi hakkında en detaylı, en bol içeriğe sahip olmasıdır. Bizden başka sitelerde fazla olmaması gerekiyor. Sadece liste değil, diğer içeriklerde de bu böyledir.
5. Dizi ve Film konularında başarılı olabilmek adına, film veya dizi hakkında yabancı kaynaklardan “Translate” yaparak daha fazla bilgi ile doldurmak iyi bir yöntem olacaktır.
6. İçeriklerinizde başarılı olabilmeniniz için içeriklerinizde; fazla kelime sayısı, konuyu daha iyi anlatma şekliniz, sürükleyici ve anlaşılır olmanızdır.
Yardımcı Araçlar
Özgünlük Test Aracı Okunabilirlik Testi Ücretsiz Resim Bulma
∴ İÇERİK KURALLARI ve YAZAR KURALLARI (+ Yeni Kurallar Eklendi) ∴
GİRİŞ
- Bu sayfada bulunmanız ve içerik girişi yapıyor olmanız, kadrolu yazarımız olduğunuz anlamına gelir. Böylelikle yazar sözleşmesini de kabul etmiş sayılırsınız.
- MaksatBilgi, aşağıdaki kurallara uygun bir şekilde; düzenli metin, bolca resim, ek argümanlar ve video ile bir bilginin tek bir sayfada oluşturulmasını hedefler. Bu yaklaşımı en iyi biyografi içeriklerinde görebilirsiniz. Amacımız, ziyaretçilerin başka kaynaklara ihtiyaç duymasını önlemek ve bir bilgiyle ilgili her şeyi içeriğinizde bulmasını sağlamaktır.
İÇERİK GİRİŞİ HAKKINDA
- Girilen içerikler her biri özgün olmalı ve kaynaklarından özgünleştirilmelidir. Özgünleştirme yöntemi olarak önerimiz, paragraf paragraf kaynaktan anladıklarınızı yazmanız ve kendinizden de bir şeyler eklemenizdir.
- Sitemiz genel blog türünde ve Evergreen Content / ölümsüz içerik türünü benimser. Girilen içerikler en az 600 kelime olmalıdır. (Güncellendi)
- Eğer trend olan içerikler varsa ve daha önce yazıldıysa, “Haftanın En Çok Okunanları” bölümüne girmesi ve ekstra kazanç elde etmeniz açısından, önceden yazılmış içerikleri 600 kelimeye tamamlayabilirsiniz.
- ChatGPT’den 600 kelime ve üzeri içerik almak için destek alabilirsiniz. Ancak unutmayın, önemli olan özgünlüktür ve ChatGPT’den alınan içeriği sadece “kopyala-yapıştır” yapmamak, kaynaklardan alarak özgünleştirmektir.
- Kaynak bilgisi yazınıza eklenmelidir.
- MaksatBilgi‘de arama yapılmalı ve daha önce girilen bir içerik olmamalıdır. Tekrarlanan içeriklerde, içeriğiniz kaldırılır ve bu içerikten ücret alamazsınız. Düşünce yazısı veya sohbet yazısı olmamalıdır. Haber içeriği de olmamalıdır.
İÇERİK DÜZENİ
- İçerik başlığı: “Bu Bir İçeriktir” şeklinde olmalıdır. Kelimelerin baş harfleri büyük olmalıdır.
- Şaşırtıcı başlıklar ve aramalarda gelebilecek başlıklar kullanılmalıdır. İçerikler içinde başlıklar kullanılmalıdır.
- İçeriklerinizin başında neler aktaracağınızla ilgili özet geçin. Bu özette odak anahtar kelimenizi de geçirmeniz, SEO puanını arttıracaktır.
- Paragraflar 3-4 cümlede bir kullanılmalıdır. Uzun cümleye sahipseniz paragrafınızı 2 cümlede bir paragraf atın.
- İçeriklerde alt başlıklar ve maddelemeler kullanılabilir. Bu başlıklara
- Ana “Başlık 2”,
- Alt “Başlık 3”,
- Alt başlığın alt başlığı “Başlık 4”
şeklinde hiyerarşiye göre atılmalıdır.
- Yazıyla ilgili olarak en az 3 resim eklenmelidir. Maddeleme yapıldıysa, mümkün olduğunca madde altlarına resim ekleyin.
- Eklenen resimler özgün olmalıdır. Yani Google vb. yerlerdeki resimlerin çoğu başka sitelerde kullanılmıştır. Bu yüzden de direkt bizde kullanılması SEO (Aramalarda yükselme) sitemizi olumsuz etkiler. Bu yüzden kılavuz videomuzu izleyerek nasıl fotoğrafları ekleyebileceğinizi bakabilirsiniz.
- Resimler pürüzsüz olmalı ve enine boyuna oranı iyi görünmeli. Resimlere hizalama yapmayınız. Resimlerin doğru konumlandırılmasına ve doğru boyutlarda yüklenmesine özen gösteriniz. (YENİ)
- Yazım hatalarına dikkat edilmeli ve Türkçe dili iyi kullanılmalıdır.
- En az 1 video eklenmelidir. Artık YouTube başta olmak üzere her konuda videolar vardır.
- İçeriğinizle ilgili olarak ek argümanlarla; dosya, sosyal medya hesapları, kılavuz vb. gibi paylaşımlar yapılabilir.
- Yazılarınızı sadece ilgili kategoride yayınlayınız. Öne çıkarılan resim eklemeyi unutmayın! Yazınızın anasayfa ve yan kutucuklarda görünebilmesi sağlanması için önemlidir. SEO etiketlemeleri ve SEO açıklamasını doldurmayı unutmayın!
YAZAR KURALLARI
- Yukarıdaki içerik kurallarına göre içerik girişi yapmak zorunludur.
- İçerik kurallarından birini veya birkaçını ihlal eden yazarlara uyarılar gönderilir. Eğer uyarılara rağmen iyi niyeti suistimalden dolayı ve kurallara ısrarla uymamaktan dolayı, yazarlığı iptal edilir.
- Yazar performansına göre yöneticiler ara raporlamalar yapabilir. Bu durumda ilgili yazarın performansı içerik kurallarına uyumu ve içeriklerindeki okunma sayılarına göre değerlendirilir.
- Yazarlar, uzun süre aktif olmadıklarında yönetici toplantılarında yazarlıkları hakkında yeniden değerlendirme yapabilirler.
💡 Yazar Rehberi +1
(?) Sıkça Sorulan Sorular
(?) SEO Puanını En Az 90 Yapmak İçin Ne Yaparım?
Bildiğiniz gibi yeni SEO eklentisine geçtik. Bu eklenti sayesinde içeriğinizin kalite puanı, aynı tarz içeriklere göre olan gerçek puanı ortaya çıkıyor. Bu yüzden en az 90 puan olmasını istiyoruz. Aslında hali hazırda, daha önceki yeşil yapmak için kullandığınız teknikleri burada yapacaksınız.
Aynı zamanda Odak anahtar alanında size canlı arama trendini vermesi, içeriğinizin içinde kullanacağınız en sık kelimeleri ve meta açıklamasında kullanacağınız kelimeleri size vermektedir.
Şimdi buna göre 8 bine yakın içerik güncellemesi için yönetici editörlerimiz eskiden yeniye çalışmaya devam ederken, sizden buna göre daha dikkatli ve titiz olmanızı rica ediyoruz.
Örnekle, aşağıdaki içerikte bulunan ve yukarıda anlatmak istediğime bir göz atalım:
1- Aşağıdaki odak kelimem başlıkta da olması gereken kelimeler olmalıydı. Kelimem ise “çatlak kremi” Odak kelimeye yazdığım anda hemen bana altında canlı bir şekilde önerileri sundu.
2- İlk önce odak kelimem başlıkta içeriyor mu? Evet. Şimdi bu odak kelimemi, meta açıklamasında en fazla 2 defa geçecek şekilde yazayım. Bunu yaparken ” çatlak kremi” dediğimde bana hemen altta öneri sundu. Bunları meta açıklamamda kullanacağım. Aslına bakarsanız, bu önerileri içeriğin içinde de kullanmak + puan getirdiğini de söylemem gerek.
Dikkat ettiyseniz, resimde sağ tarafta arka planda SEO puanının 90 olduğunu görüyorsunuz.
Yeni SEO eklentisiyle daha fazla ziyaretçi hedefliyoruz. Daha basit ve anlaşılır. Aynı zamanda da çok canlı. Bu puanlama içeriğinizin kalite puanı olurken, rakiplere göre de puanınızdır.
(?) Zamanlanmış İçerik Nedir?
İçeriği yayınlamak yerine belirlediğiniz, gelecek zamanda yayınlama durumudur.
Zamanlanmış içerik avantajları neler?
Bazen ilham gelir ve kesilmez. Art arda içerik girmek için heyecanlanırsınız. Joker içeriğim hakkınızda bitmiştir. O zaman içeriğinizi zamanlayarak bu durumu avantaj hale getirirsiniz.
Bildiğiniz gibi yayınlanan içerikler maksimum 2 saat içinde otomatik olarak MaksatBilgi’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanır. Bunu avantaj haline getirmek için en çok hit alacak saate göre ayarlayabilirsiniz.
Tatil modunuza göre önceden içeriklerinizi girerek, tatilinizi yaparken, hem haklarınızı kullanmış olacak hem de içerikleriniz belirlediğiniz tarihte yayınlanarak geri kalmayacaksınız.
Bir içeriğin belirlediğiniz günde veya saatte popüler olacağını ön görüyorsunuz. O zaman hemen zamanlayın. O an geldiğinde meyvelerini toplayacaksınız.
Zamanlanmış İçerik Nasıl Yapılır?
1- “Yayınla” yerine, “düzenle” seçeneğine dokunun.
2- Belirttiğiniz tarih ve zamanı seçin ve “Tamam” seçeneğine dokunun.
3- Yayınla butonu yerine artık “Zamanla” butonu belirecektir. “Zamanla” butonuna dokunun.
4- Artık içeriğiniz belirttiğiniz saate zamanlanmıştır.
(!) Yardımcı Rehber
1) Biyografilerdeki Hakkında bölümündeki düzeni aşağıdaki gibi;
-
-
- İlk paragrafta : öne çıkan özelliğini şarkıcıysa ünlü olduğu bir kaç şarkısını vs gibi önizleme bilgisi olacak.
- İkinci paragrafta : Doğum bilgileri ve ailesiyle ilgili bilgiler yer alacak.
- Üçüncü paragrafta: Eğitim bilgileri ve akademik (meleği ile ilgili) bilgiler yer alacak.
- Dördüncü paragrafta: İlk kariyer filmi, dizisi, şarkısı, vs gibi kariyerine ilk başladığı mesleki bilgileri yer alacak.
- Sonraki diğer paragraflarda: kronolojik sırlamaya göre yaşamıyla ilgili mesleki, özel ilişkileri (evlilikleri, çocukları vb) devam edecek.
- Örnekle: https://maksatbilgi.com/buse-yildirim/
-
<<Birinci Paragraf>>
Elif Ece Uzun kimdir? Elif Ece Uzun, manken ve oyuncudur. Özellikle de 2016 yılında İşte Benim Stilim adlı yarışmada ünlüler kadrosunda yer alarak tanınmıştır. Ancak, 1998 yılından beri televizyon dünyasındadır.
<<İkinciParagraf>>
Elif Ece Uzun, 5 Ağustos 1983 tarihinde Bolu’da dünyaya gelmiştir. Babası Rize’nin ilçesi Çayeli’lidir. Annesi ise Gürcistan’ın Batum şehrindendir. Çocukluğu ise Adapazarı’nda geçmiştir.
<<ÜçüncüParagraf>>
Eğitimini de yine büyümüş olduğu Adapazarı’nda başlamış. İlkokul ve ortaokulun bir kısmını Adapazarı’nda okudu. Ortaokulun kalanını ise İzmit’te okumuş. Yine İzmit’te Turizm Meslek lisesine başlamış ve bu sırada yerel televizyonlarda programlar yapmaya başlamıştır. 2003 yılında 1 yıllık iletişim sanatları eğitimi aldı.
<<Dördüncü Paragraf>>
Elif Ece Uzun, 15 yaşındayken Best Model yarışmasına katıldı ve modelliğe ba…
2) 2024’te Google’dan Daha Fazla Ziyaretçi Çekmek İçin 4 İpucu
-
-
- İlgi çekici başlıklar: Bazen, rakamlı içerikler normal içeriklere oranla daha fazla ilgi görebilir. Buna istinaden oluşturacağınız içeriklerde bu yöntemi kullanmaktan çekinmeyin! Örnekle: “Yeşil Elmanın Şaşırtıcı 8 Faydası” gibi.
- İçeriklerinizin minimum limiti 400 kelimedir ve aslında Google için ortalamadır. Google’dan iyi ziyaretçi çekmek için en az 1.000 kelimeye yakın içerikler üretmeye çalışın. Bu aynı zamanda, süper içerik ve editörün içeriğine girmesi için bir avantaj sağlar.
- Paragrafların, maksimum 3-4 cümleden oluşmasına dikkat edin.
- “Evergreen content” Türkçe anlamıyla “ölümsüz içerik” : şuan sitemizdeki birçok içerik bu kuralı temel alır. Bu yüzden, kurallara uymanız ve uyarılarımıza baz alarak, içeriklerimizi oluşturmanız önemlidir.
-
3) Yazı İçinde “Başlık 2 / H2” Kullanımı Hakkında Önemli İpucu
Bir içeriğe başladığınızda, yazınızın başlığını attıktan sonra;
“Yüz Gençleştirme Yöntemleri Neler?” Başlığını attıktan sonra içeriğe geldiğinizde;
-
-
-
- Sayfa içindeki ilk başlık olan “Yüz Gençleştirmedeki Son 9 Yenilik” >>Başlık 2 olacak.
- Listelenenler ise Hiyerarşiye göre “Yüz Gençleştirmedeki Son 9 Yenilik” alt başlığıdır. Bu yüzden Başlık 3 olacak.
- “1. Anti Aging Uygulamaları” başlığı Başlık 3 olacaktır. Bu liste yazısı ve diğer numaralardaki başlıklarda yine Başlık 3 olacak.
- Sayfa içindeki ikinci başlık da “Yüz Gençleştirme Yöntemleri ile İlgili Videolar” >> Başlık 2 Olacak
-
-
-
-
- A başlığı Başlık 2 ///
- A. 1 (A başlığı altındaki başlık) Başlık 3
- A.1.1 başlığı için ise Başlık 4
- A. 1 (A başlığı altındaki başlık) Başlık 3
- B Başlığı Başlık 2
- C Başlığı Başlık 2
- A başlığı Başlık 2 ///
-
4) 💸 Düzenli Aylık Yarışmalar
Siz yoksanız biz de yokuz! İçeriklerinize verdiğiniz önem ve özen ile birlikte ek kazanç modeli olarak yeni aylık yarışmalar sunuyoruz. Bu aylık yarışmalar her başında veya bir önceki ayın başında sizlere bildirilir. Aksiyon alınacak ayda belirli kriterler ışığında verimli çalışmayı ve kazancınızı arttırmaya yönelik yarışmalar düzenlenir.
5) Samimi Bir Dil Kullanın!
Bazı içerik şirketlerinin araştırmalarına göre; yazılan içeriklerin, didaktik ve bilimsel dil ile anlatılmasından çok, günlük hayatımızda konuştuğumuz gibi yazılan içeriklerin, daha çok okunduğunu ortaya çıkarmış.
Yani didaktik dil kullanarak yazılan içeriklerini, ziyaretçilerimiz pek okumuyor. Bu yüzden, günlük hayatınızdaki konuşma dilinizle yazmanız ve kendinizden bir şeyler katarak yazmanız daha iyi. Tabi ki de imla ve anlatım bozukluğu yapmadan.
6) Anlatım bozukluğunu önlemek için yazınızı yayınlamadan önce, baştan sona kadar okuyunuz!
İçeriklerinizdeki anlatım bozukluğu, genelde özgünleştirme esnasında oluşur. Anlatım bozukluğu olan içerikler, sitemizin kalitesini düşürür. Aynı zamanda, daha fazla ziyaretçi gelecekken içeriğe, daha az ziyaretçi gelmesine neden olur. Çünkü Google’da bunun üstünde durmaktadır.
7) Sesli arama özelliğine göre etiket ve başlıklar kullanın!
Bildiğiniz gibi Apple ürünlerinde Siri, Google sesli arama vb gibi sesli aramalar günümüzde oldukça kullanılmaya başlandı. Gelecekte ise bu sonuç daha da artacak. Şimdi siz de kendinize sorun, ” Sesli aramayla, yazacağım içeriği nasıl aratırdım” işte bu sorunun cevabına göre başlıklar, etiketler ekleyin.
8) 🃏 “Joker İçeriğim” Sayesinde, Trend Olanı Anında Yazın!
Joker içeriğim, yazı hakkınız bitse dahi, yazılması gereken içeriği yazma durumudur. Bu kullanılan hak, bir sonraki günkü yazı hakkınızdan düşer.
9) İlk paragraf yönlendirmelerini kullanın.
Bazen içeriklerinizde ziyaretçileriniz yönlendirmeleri kullanır. Buna göre birçok içeriğinizde hem odak anahtar kelimesini ilk paragrafta kullanmanızı sağlayacak bir ipucumuz var.
Örnekle, “Bademcik Taşı Nedir, Nasıl Temizlenir?” içeriğinden yola çıkarak bu içeriğinizin ilk paragrafında son cümlesine;
Bademcik taşı nedir ile ilgili detaylar bu yazımda. Aynı zamanda içeriğimin altında, sizler için bulduğum ilgili videoları izleyebilirsiniz.
Bu şekilde kullandığınızda, her içeriğinizin sonuna kadar okunma ve içeriğinizde daha fazla sürede ziyaretçi kalmasını sağlarsınız. Buna ek olarak da kelime sayınız artır. Bonus ve ödül için kullanılan kelime barajlarında bu tarz ilk paragraftaki yönlendirme cümleleri geçerlidir. Kapsam dışı sayılmayacaktır.
1. Biyografi Şablonu
Yeni Biyografi Şablonu:
Biyografi kategorisinde yeni düzene geçtik. Bunun için hemen alttaki örneği inceleyin!
Giriş Paragrafı
- Kısa Tanıtım:
- Kişinin genel tanıtımı ve önemine dair kısa bir açıklama.
- Görsel: Tanıtıcı belirgin güzel bir fotoğraf.
… Kaç yaşında? Ailesi, Burcu, Boyu Kaç, Eğitimi? (H2)
- Doğum ve Aile:
- Doğum tarihi, yeri ve aile geçmişi hakkında bilgi.
- Görsel: Çocukluk fotoğrafı veya aileyle ilgili bir resim.
- Eğitim:
- Eğitim hayatı ve mezuniyet bilgileri.
- Görsel: Mezuniyet fotoğrafı veya okuldan bir kare.
Kariyeri (H2)
- İlk Adımlar:
- Kariyerine nasıl başladığı ve ilk iş deneyimleri.
- Görsel: İlk iş yerinden bir fotoğraf veya kariyer başlangıcıyla ilgili bir resim.
- İlk Başarılar:
- İlk büyük başarılar ve projeler.
- Görsel/Video: Başarıyla ilgili bir fotoğraf veya kısa video.
Önemli Başarıları ve Katkıları (H2)
- Dönüm Noktaları:
- En önemli başarılar ve ödüller.
- Görsel: Ödül aldığı anın fotoğrafı veya projelerden kareler.
- Toplumsal Katkılar:
- Topluma veya sektöre yaptığı önemli katkılar.
- Görsel/Video: Sosyal projelerle ilgili görsel veya video.
Özel Hayatı / Sevgilisi Var mı? Eşi Kim? (H2)
- Aile ve İlişkiler:
- Evlilik durumu ve aile bilgileri.
- Görsel: Aile fotoğrafı veya özel bir anın resmi.
- Hobiler ve İlgi Alanları:
- Kişisel ilgi alanları ve hobiler.
- Görsel: Hobilerle ilgili bir fotoğraf.
Filmleri ve Dizileri / Kitapları / Eserleri (H2)
- Güncel Durum:
- Kişinin mevcut durumu ve gelecekteki planları.
- Görsel: Güncel bir fotoğraf.
Liste uzunsa Aşağıdaki metodu uygulayın:
Uygulamak için yazı ediötründe üstte bulunan işaretlemede: “Toggle Box” tıklayın
Ve son olarak listesinizi açılan pencereye ekleyin (aşağıdaki gibi “Closed” olacak şekilde) Başlık ise “Filmleri (Lilste) olacak. “Tamam” dedikten sonra, Maddeli yapmak için ekledikten sonra seçin.
Sosyal Medya Hesapları (H4)
Instagram hesabı , Twitter hesabı
>> Yeni Örnek Biyografi: https://maksatbilgi.com/buse-yildirim/
2. Yemek Tarifleri Şablonu
ÖNEMLİ : Başlık atarken; “ ….. Tarifi, Nasıl Yapılır? (Videolu)”
YENİ: Alt başlıklar değişmiştir. İşte şablon ve örnek başlık için örnek:
Başlık: Zeytinyağlı Sarma Tarifi, Nasıl Yapılır? (Videolu)
- (H2/ Başlık 2) Zeytinyağlı Sarma için Malzemeler
- (H2/ Başlık 2) Zeytinyağlı Sarma Nasıl Yapılır?
- (H2/ Başlık 2) Zeytinyağlı Sarma Tarif Videosu
…. İçin Malzemeler
… Nasıl Yapılır?
…. Tarif Videosu
3. Film & Dizi Önerisi Kategorisi Tekli Konusu ve Oyuncuları Şablonu
Nasıl olduğunu görmek için Film ve Dizi Önerisi kategorimize ziyaret edin.
>>Şimdi ilk film şablonu sonra ise Dizi şablonu yer alacak<<<
ÖNEMLİ: PARAGRAF AYRIMLARINI CÜMLENİN UZUNLUĞUNA BAĞLI OLARAK; KISA İSE 2-3 UZUN CÜMLEDEN OLUŞUYORSA, 2 CÜMLEDE BİR YAPIN.
PARAGRAFLAR UZUN OLDUĞUNDA HEM SEO PUANI ETKİLENİYOR HEM DE MOBİLDE OKUMAYI ZORLAŞTIRIYOR.
İlk paragrafta giriş cümleleriniz ve SEO açısında yeşil olacak şekilde odak cümle /kelimenizin geçmesini sağlayacak, betimleyici cümleler kullanın.
Bu alana filmin afiş resmi
Orijinal İsmi:
Türkçe İsmi:
IMDb Puanı:
Yapım Yılı:
İlk Vizyon Tarihi:
Yaş Sınırı:
Yönetmen:
Senarist:
Yapımcılar:
Yapım Şirketi:
Başrol Oyuncuları:
Tür:
Yapım Ülkesi:
İzlenebilecek Platform:
Bu alana “… Konusu” (Başlık 2 / H2) olacak.
***
devamında özgürsünüz. En alta ilgili videoları en az 2 tane. Yazıda da en az 2 görsel (yukarıdaki afiş haricinde)
Bu alana “… Oyuncuları” (Başlık 2 / H3) olacak.
Bu alana “… Fragmanı” (Başlık 2 / H3) olacak.
>Şimdi Dizi Şablonu:
İlk paragrafta giriş cümleleriniz ve SEO açısında yeşil olacak şekilde odak cümle /kelimenizin geçmesini sağlayacak, betimleyici cümleler kullanın.
Bu alana filmin afiş resmi
Dizinin İsmi:
IMDb Puanı:
Yapım Yılı:
İlk Yayın Tarihi:
Yaş Sınırı:
Yönetmen:
Senarist:
Yapımcılar:
Yapım Şirketi:
Başrol Oyuncuları:
Tür:
Yapım Ülkesi:
Bölüm Sayısı:
Sezon Sayısı:
İzlenebilecek Platform:
Bu alana “… Konusu” (Başlık 2 / H2) olacak.
***
devamında özgürsünüz. En alta ilgili videoları en az 2 tane. Yazıda da en az 2 görsel (yukarıdaki afiş haricinde)
Bu alana “… Oyuncuları” (Başlık 2 / H3) olacak.
Bu alana “… Fragmanı” (Başlık 2 / H3) olacak.
2025 Survivor All Star Kadrosu: Gönüllüler ve Ünlüler
Selin Geçit Kimdir?
12 Ay Taksitle Satın Alabileceğiniz Akıllı Telefon Modelleri (2024 Aralık)
B1 Ehliyeti Nedir, Nasıl Alınır?
İbrahim Hacıosmanoğlu Kimdir?
İpek Kıraç Kimdir?
Gizem Terzi Kimdir?
Anksiyete Belirtilerini Hafifletmek İçin 333 Kuralı Nasıl Kullanılır?