hosting

Tuba Ünsal

Tuba Ünsal

Tam adı: Tuba Ünsal
Doğum tarihi: 7 Aralık 1981
Doğum yeri: Denizli/Türkiye
Boyu: 1,67
Evlilikleri:  Cem Cantaş (2004-2006) – Murat Pilevneli (2010-2012)- Mirgün Cabas (2013-günümüz)
Çocukları:  Sare Pilevneli,Civan Mert Cabas
Mesleği: Oyuncu,Tiyatrocu ve Model
Aktif Yılları: 1992’den bu yana 
Resmi web sitesi: tuba.com.tr
imdb-logo Tuba Ünsal
Sosyal Medyada

blank blank
Başlıklar

Hakkında

Tuba Ünsal kimdir? Tuba Ünsal şu sıralar Türkiye’nin Pazartesi günleri aklını başından alan dizisi olan” İçerde” dizisine dahil oldu.Buradaki Handan rolüyle epeyce dizide kalacak gibi görünüyor.Bizde bunu fırsat bilerek biyografi arşivimizi genişletmek adına firkir edinerek ünlü oyuncunun biyografi sayfasını hazırladık.

İLGİLİ İÇERİKLER

Tuba Ünsal,7 Aralık 1981 tarihinde Denizli’de dünyaya gelmiştir.Babası askerdir.Annesi ise el sanatları öğretmeni.Malatya’da yaşayan Ebru isminde evli bir ablası da var.

Tuba Ünsal,İlkokulu Vize, Kırklareli’de okudu, ortaokulu Şanlıurfa’da okudu. Liseye ise İzmir’de başladı ve bitirdi. Buradaki Lise eğitimini alırken,voleybol takımında ve tiyatro kulübüne katıldı.Daha sonrasında liseyi bitirdikten sonra,Üniversiteye Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İşletme Bölümü’nde başladı. Burada birinci sınıfı okurken,öğrenimine ara vermiş ve daha sonrasında  İstanbul Bilgi Üniversitesinde eğitimini tamamlamıştır.

1998 yılında Elite Model Look yarışmasına katılmış akabinde de profesyonel mankenlik yapmaya başlamıştır. Daha sonra Fransa’ya gitmiş ve burada birkaç ay çalıştı. Sonra döndü ve ‘Kartal Sanat Tiyatrosu’na girdi. Kartal Sanat Tiyatrosu’da , ‘Rıfat Ilgaz Sahnesi’nde oyunculuk yaptı. Amerika’da Los Angeles’ta Stella Eller akademide oyunculuk eğitimi aldı.

Çeşitli televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol aldı, televizyon programları yaptı. 2003 yılında Yılmaz Erdoğan’ın çektiği “Vizontele Tuuba” filminde oynadı.

Son olarak bugün yayınlanan 22.Bölümünde ,Handan karakteriyle İçerde Dizisinde; Çağatay Ulusoy,Aras Bulut İynemli ve Çetin Tekindor ile birlikte konuk oyuncu olarak oynamaya başlamıştır.

Yaptığı 3 evlilikle birçok kez magazin dünyasında gündem oldu; Birinci evliliğini; 2004 yılında Cem Cantaş ile yaptı. 2006 yılında boşandı. İkinci evliliğini ; 2010 yılında Murat Pilevneli ileyaptı ve  2012 yılında boşandı. Sare Pilevneli (2010 doğumlu) adında bir kızı vardır.

Son olarak ta üçüncü evliliğini; 31 Mayıs 2013 tarihinde gazeteci Mirgün Cabas ile Almanya’nın Berlin şehrinde evlendi. Civan Mert Cabas (24 Kasım2013 doğumlu) adında Los Angelas’ta dünyay getirdiği bir oğlu vardır.

Sahne Aldığı Tiyatro Oyunları

  • Romeo ve Juliet,
  • Bir Yaz Gecesi Rüyası,
  • Vatan, Millet, Sakarya…

Filmografisi

  1. 2017- İçerde (Dizi-konuk oyuncu: Handan) (22.Bölüm)
  2. 2013 – Bebek İşi
  3. 2013 – Öyle Bir Geçer Zaman ki
  4. 2012 – Beni Unutma
  5. 2011 – Tövbeler Tövbesi
  6. 2010 – Çakallarla Dans
  7. 2009 – Türkler Çıldırmış Olmalı
  8. 2009 – Bu Kalp Seni Unutur Mu?
  9. 2009 – Şaşırtmalı
  10. 2008 – Çocuk
  11. 2008 – Plajda
  12. 2007 – Küçük Hanım Kar Tanesi
  13. 2007 – Yemin
  14. 2007 – Çılgın Dersane
  15. 2006 – Küçük Hanımefendinin Şoförü
  16. 2006 – Küçük Hanımefendi
  17. 2005 – Yeniden Çalıkuşu
  18. 2005 – Seni Çok Özledim (dizi)
  19. 2004 – Hızlı Adımlar
  20. 2004 – Ruhun Duymaz
  21. 2003 – Vizontele Tuuba
  22. 2002 – Mumya Firarda
  23. 2002 – Kolay Para
  24. 2002 – Karaoğlan
  25. 2001 – Savunma
  26. 2000 – Kırık Kalpler
  27. 1999 – Kurt Kapanı
  28. 1999 – Kıvılcım
  29. 1998 – Ayşecik
  30. 1997 – Ruhsar
  31. 1996 – 2000 – Kara Melek
  32. 1996 – 2003 – Ayşecik

Videoları

Tuba Ünsal – Yekta Kopan’la Noktalı Virgül

ELLE Soruyor Tuba Ünsal

3 Adam – Tuba Ünsal’ın Ünlü Olma Serüveni (2.Sezon 6.Bölüm

Tuba Ünsal – O Ses Türkiye Yılbaşı Özel – Organize İşler

Fotoğrafları

Kaynak
BiyografiPinterestYoutubeWikipediaGoogle

İLGİLİ İÇERİKLER

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu