hosting

Olga Kurylenko

”Forex”

Olga-Kurylenko-New-Pictures-88 Olga Kurylenko
Tam adı: Olga Kostyantynivna Kurylenko
Doğum tarihi: 14 Kasım 1979
Doğum yeri: Berdyansk, Ukrayna
Boyu: 1,75 m
Ailesi: Marina Alyabusheva, Konstantin Kurylenko
Eşi: Damian Gabrielle (e. 2006–2007), Cedric Van Mol (e. 2000–2004)
Çocuk (ları):
Mesleği: Manken ve oyuncu
Aktif Yılları: 2001’den bu yana
imdb-logo Olga Kurylenko

Sosyal Medyada
instagram-hesabi Olga Kurylenko facebook-sayfasi Olga Kurylenko twitter-hesabi Olga Kurylenko
Başlıklar

Hakkında

Olga Kurylenko kimdir? Olga Kurylenko, Modellikten oyunculuğa adım atan Olga Kurylenko, 14 Kasım 1979’de Ukrayna’da doğdu. 13 yaşında eğitim için gittiği Moskova’da keşfedilen güzel yıldız, kariyerine manken olarak başladı.

Annesi sanat öğretmeni olan Kurylenko, yerel bir okulda müzik ve piyano dersleri aldı. Annesiyle gittiği bir seyehat esnasında tren istasyonunda keşfedilen Kurylenko modellik için eğitim almaya başladı. 16 yaşında Paris’e taşınan güzel yıldız, 18 yaşında Glamour dergisinin kapağında yer aldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
Claudia Romani

Kısa zamanda manken olarak genç yaşında büyük bir çıkış yakalayan Olga Kurylenko sırasıyla Elle, Madam Figaro, Marie Claire ve Vogue gibi önemli dergilerin kapaklarını süsledi. 1999 yılında Fransız fotoğrafçı Cedric Van Mol ile evlenen yıldızın evliliği 4 yıl sürdü.

2005 yılında rotasını oyunculuğa çeviren güzel yıldız, aynı yıl Esrarengiz Sevgili adlı filmde başrolü kaptı. Oyunculuğu beğenilen güzel yıldız sırasıyla Paris, Seni Seviyorum, Hitman, Max Payne gibi filmlerde rol aldı. Olga Kurylenko oyuncu olarak en büyük çıkışını, başrolünü Daniel Craig ile paylaştığı James Bond serisinin filmlerinden biri olan Quantum of Solace ile gerçekleştirdi.

Kariyerine Son Savaşçı, Unutulan Topraklar, Yedi Psikopat ve Aşkın İzleri gibi filmlerle hız kesmeden devam eden güzel yıldız, daha sonra televizyon yapımlarına da el attı. Mitch Glazer yaratıcılığındaki Magic City dizisinde boy gösteren güzel oyuncu, aynı zamanda otoritelerin taktirini toplamaya devam etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
Charlize Theron

Son olarak  geçtiğimiz sene , “Hedefteki Adam” da  Pierce Brosnan ile başrol oynadı.Yönetmenliğini ve yapımını üstlendiği  Russell Crowe‘un “Son Umut” filminde Cem Yılmaz ,Yılmaz Erdoğan ile rol aldı.

16.03.2020 tarihinde Olga Kurylenko sosyal medya hesabından, Korona virüsüne yakalandığını ve evden 1 haftadır çıkmadığını açıkladı.

Filmografisi

  1. L’Annulaire (2005)
  2. Paris, je t’aime (2006)
  3. Le Porte-bonheur (2006)
  4. The Serpent (2006)
  5. Suspectes (2007)
  6. Hitman (2007)
  7. Max Payne (film) (2008)
  8. Tyranny (2008)
  9. Quantum of Solace (2008)
  10. Kirot (2009)
  11. Centurion (film) (2009)
  12. The Cross (2010)
  13. There Be Dragons (2010)
  14. Oblivion (2013)
  15. November Man (2014) (Hedefteki Adam)
  16. The Water Diviner (2014) (Son Umut)

Videoları

Son Umut Özel – Olga Kurylenko’dan Türkçe Mesaj (24.12.2014)

Fotoğrafları

Kaynak
GoogleWikipediaYoutubePinterets

İLGİLİ İÇERİKLER

Bir yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu