hosting

Mustafa Topaloğlu

Mustafa Topaloğlu

Tam adı: Mustafa Topaloğlu
Doğum tarihi: 1957
Doğum yeri: Hopa, Artvin / Türkiye
Boyu: 1.68 m
Ailesi: Hilmi Topaloğlu
Eşi: Leyla Somer (1986), Hasibe Topaloğlu(e. 1976)
Çocuk (ları): Çağlayan Topaloğlu, Pınar Topaloğlu, Irmak Topaloğlu, Hilmi Uzay Topaloğlu
Mesleği: Şarkıcı
Aktif Yılları: 1992 yılından bu yana
imdb-logo Mustafa Topaloğlu

youtube-chanel Mustafa TopaloğluMustafa TopaloğluMustafa TopaloğluApple Music'de dinle Mustafa TopaloğluSpotify'den dinle Mustafa Topaloğlu
Sosyal Medyada
Başlıklar

Hakkında

Mustafa Topaloğlu kimdir? Mustafa Topaloğlu, 1957 yılında Artvin’in Hopa ilçesinde dünyaya gelmiştir. Türk şarkıcıdır. Çocukluğu Sakarya Karasu’da geçen Topaloğlu, ilkokul yıllarındayken Kur’an-ı Kerim‘i ezberleyerek hafız olmuştur. Babası din adamı olmasını istese de sonradan Topaloğlu, müziğe yönelerek kariyerini müzik üzerine yapmıştır.

Müzik piyasasında çıkışını “Oy Oy Emine” isimli şarkısıyla yaparak ün kazanmıştır. Sıradışı hikayeleri ve konuşmalarıyla dikkatleri çeken Topaloğlu özellikle uzay muhabbetlerinden dolayı Uzaylı Türkücü Mustafa Topaloğlu adıyla akıllarda yer etmiştir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
Ferhat Göçer

2003’de vefat eden abisi yapımcı Hilmi Topaloğlu’yla birlikte 1992 yılında Nokta Müzik şirketini kurmuştur. Ardından buradan ayrılarak Burhan Aydemir‘le birlikte yoluna Prestij Müzik isimli şirketle devam etmiştir.

İlk eşi Hasibe Topaloğlu’ndan Pınar ve Çağlayan Topaloğlu adında iki çocuğu, sonraki eşinden de Irmak ve Hilmi Uzay adında çocukları vardır. Oğlu Çağlayan Topaloğlu da kendisi gibi müzisyendir.

2012 yılının Mayıs ayında başlayan Survivor Ünlüler Gönüller adlı yarışma programının ikincisine katılan ünlü yarışmacılardan birisi olmuştur. Renkli kişiliğiyle yarışmanın en eğlenceli isimleri arasında yerini almıştır.

Diskografisi

  1. 2012 – Gerizekalı Sevgilim
  2. 2011 – Bürütüs
  3. 2009 – Obama
  4. 1983 – Emine
  5. 1984 – Muallim
  6. 1989 – Bizim Dügün
  7. 1990 – Hedef Insanlık
  8. 1992 – Konuş
  9. 1999 – Makbule
  10. 2000 – Memisler
  11. 2004 – Yakarim Alim Allah
  12. 2005 – Taktım
  13. 2007 – Beraber
  14. 2007 –  Beyaz Gelin
  15. 2008 – Canım
  16. 2008 – Kafam Bozuk Bu Sıralar
  17. 2010 – Keyf
  18. 2013 – Deme
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
Şevki Sözen

Videoları

Fotoğrafları

İLGİLİ İÇERİKLER

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu