Yabancı Kadın Ünlüler

Jing Tian Kimdir?

instagram takipçi hilesi

jing tian 7

Tam adı: Jing Tian
Doğum tarihi: 21 July 1988
Doğum yeri: Xi’an, Shaanxi, China
Boyu: 1.67 m
Eşi: Zhang Jike (2018-2019)
Çocuk (ları): – 
Mesleği: Oyuncu, şarkıcı
Aktif Yılları: 2008 yılından bu yana

imdb-logo

Sosyal Medyada
instagram-hesabitwitter-hesabi

Hakkında

Jing Tian kimdir? Jing Tian, 21 July 1988 doğumlu Çinli oyuncudur. Epik rollerde yer aldığı filmlerinden tanınmıştır. Pekin Dans Akademisi ve Film Akademisi’nden mezun olan Jing Tian’ın en bilinen filmleri The Warring States ve Police Story 2013 gibi filmlerdir.

Jing Tian oyunculuk kariyerine Anaconda Frightened isimli 2008 yapımı filmle başlamıştır. Rol aldığı ilk dizi The Epic of a Woman olmuştur.

2017 yapımı Kong: Kafatası Adası ve Pacific Rim: Ayaklanma filmlerindeki rolleriyle çok ilgi görmüştür. Tang Hanedanlığının İhtişamı isimli tarihsel drama yapımında yer aldığı rolleriyle çok konuşulmuş ve hayran kitlesini genişletmiştir.

İlginizi çekebilir: Kong: Kafatası Adası Film Konusu ve Oyuncuları

Jing Tian, 2007 yılında şarkıcılık hayalini gerçekleştirerek albüm çıkartmıştır. İlk albümünün adı Who Are You olmuştur. Albümünün ardında 8 tane single yayınlamıştır.

Jing Tian, 15. Hollywood Film Ödülleri’nde en çok konuşulan kişilerden olmuştur. Tian, bugüne kadar Hollywood International Ödülü’nü kazanan tek kişi olmuştur.

Jing Tian Filmografisi

  1. 2008 Anaconda Frightened
  2. 2010 My Belle Boss
  3. 2011 The Warring States
  4. 2012 Ultra Reinforcement
  5. 2012 Shadows of Love
  6. 2012 Tears in Heaven
  7. 2013 Better and Better
  8. 2013 Special ID
  9. 2013 Police Story 2013
  10. 2014 From Vegas to Macau
  11. 2014 Dragon Nest: Warriors’ Dawn
  12. 2016 The Great Wall
  13. 2017 Kong: Skull Island
  14. 2017 Fist & Faith
  15. 2018 Pacific Rim: Uprising

Dizileri

  • 2009 The Epic of a Woman
  • 2013 Biography of Sun Tsu
  • 2015 Legend of Ban Shu
  • 2015 The Legend of Xiao Zhuang
  • 2017 The Glory of Tang Dynasty
  • 2018 The King of Blaze
  • 2019 Love Journey

Videoları

Fotoğrafları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu