MaksatSpor

2024 Paris Olimpiyatları’nda Türkiye’yi Temsil Edecek Sporcular!

instagram takipçi hilesi

2024 Paris Olimpiyatları’nda Türkiye’yi Temsil Edecek Sporcular! 2024 Paris Olimpiyatları, 26 Temmuz’da başlayacak ve dünyanın dört bir yanından sporcuları ve izleyicileri bir araya getirerek, heyecan verici bir atmosfer yaratacak. Olimpiyat oyunları, sadece sporcuların yeteneklerini sergiledikleri bir platform değil, aynı zamanda farklı kültürlerin kaynaştığı, barış ve dostluk mesajlarının yayıldığı özel bir etkinlik olarak biliniyor.

Paris’in büyüleyici sokaklarında ve tarihi mekanlarında gerçekleşecek olan bu dev organizasyon, modern sporun ruhunu ve olimpiyat hareketinin temel değerlerini bir kez daha gözler önüne serecek. Türkiye’yi temsil edecek sporcularımız da bu büyük sahnede yerlerini alarak, bayrağımızı gururla dalgalandıracak ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecekler.

2024 Paris Olimpiyatları’nda, sporseverlerin kalbini fethedecek performanslara tanıklık etmek için hepimiz heyecanla bekliyoruz. Ülkemizi temsil edecek bütün sporcularımıza başarılar diliyoruz.

2024 paris olimpiyatlarinda turkiyeyi temsil edecek sporcular 1

2024 Paris Olimpiyatları’nda Türkiye’yi Temsil Edecek Sporcular

2024 Paris Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil edecek sporcular şunlardır;

Atıcılık: Rümeysa Pelin Kaya, Sena Can, Şevval İlayda Tarhan, Şimal Yılmaz, Yusuf Dikeç, İsmail Keleş, Oğuzhan Tüzün.

Atletizm: Eda Tuğsuz (Cirit Atma), Özkan Baltacı (Çekiç atma), Necati Er (3 adım atlama), Emel Dereli (Gülle atma), Buse Savaşkan, Alperen Acet (Yüksek Atlama), Berke Akçam (400 metre engelli), Mazlum demir, Ayşe Tekdal (Maraton Yürüyüş Karma Takım Bayrak), Yasmani Copello Escovar (400 metre Engelli), Tuğa Danışmaz (3 adım atlama), Meryem Bekmez, Salih Korkmaz (20 km yürüyüş), Ersu Şaşma (Sırıkla atlama), Kayhan Özer (100 metre), Kaan Kigen Özbilen (Maraton).

Badminton: Neslihan Yiğit Arın.

Boks: Buse Naz Çakıroğlu, Busenaz Sürmeneli, Esta Yıldız Kahraman, Gizem Özer, Hatice Akbaş, Samet Gümüş, Tuğrulhan Erdemir, Kaan Aykutsun.

2024 paris olimpiyatlarinda turkiyeyi temsil edecek sporcular 2

Artistik Cimnastik: Ferhat Arıcan, Adem Asil, Ahmet Önder, İbrahim Çolak, Emre Dodanlı.

Eskrim: Nisanur Erbil, Enver Yıldırım Kılıç.

Güreş: Hamza Bakır, Ali Cengiz, Enes Başar, Burhan Akbudak, Taha Akgül, İbrahim Çiftçi, Buse Torun Çavuşoğlu, Nesrin baş, Zeynep Yetgil, Evin Demrihan Yavuz, Yasemin Ada Yiğit.

Halter: Muhammed Furkan Özbek.

Judo: Tuğçe Beder, Fidan Ögel, Kayra Özdemir, Salih Yldız, Vedat Albayrak, Mihael Zgank, İbrahim Tataroğlu, Muhammed Demirel.

Okçuluk: Elif Berra Gökkır, Mete Gazoz, Ulaş Berkim Tümer, Muhammed Abdullah Yıldırmış.

Kürek: Elis Özbay

Masa Tenisi: Sibel Altınkaya

Modern Pentatlon: İlke Özyüksel Mihrioğlu, Buğra Ünal

Tekvando: Merve Dinçel Kavurat, Hatice Kübra İlgün, Nafia Kuş Aydın, Hakan Reçber, Emre Kutalmış Ateşli.

Voleybol Kadın Milli Takımı: Cansu Özbay, Elif Şahin, Ebrar Karakurt, Hande Baladın, Meliha Dike, Derya Cebecioğlu, İlkin Aydın, Eda Erdem Dündar, Zehra Güneş, Aslı Kalaç, Melissa Vargas, Gizem Örge (12 sporcu)

2024 paris olimpiyatlarinda turkiyeyi temsil edecek sporcular 4

Tekvando: Hatice Kübra İlgün, Merve Dinçel Kavurat, Nafia Kuş Aydın, Emre Kutalmış Ateşli, Hakan Reçber, Emre Kutalmış Ateşli.

Yelken: Ecem Güzel, Yiğit Yalçın Çitak, Merve Vatan, Derin Atakan, Beste Kaynakçı, Alican Kaynar, Deniz Çınar, Lara Nalbantoğlu.

Yüzme: Kuzey Tunçelli (800 ve 1500 metre serbest), Emir Batur Albayrak (1500 metre serbest), Berkay Ömer Öğretir (100 metre Kurbağalama), Ecem Dönem, Ela Naz Özdemir, Gizem Güvenç, Zehra Duru Bilgin (4×200 metre serbest bayrak).

2024 Paris Olimpiyatları İle İlgili Videolar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Instagram takipçi hilesi
Başa dön tuşu