Kişisel Bakım

2022 Yılının 7 Trend Saç Modeli

instagram takipçi hilesi

2022 Yılının 7 Trend  saç modelleri oldukça şık ve toparlayıcı diyebiliriz. 2022 senesinde genelde gördüğümüzün dışında bir çok farklı model bulunuyor. Saç renginden saç örgüsüne, saç örgüsünden saç kesim modeline kadar bir çok farklılık sunuyor. 2022 yılının saç modeli trendlerine uymak isteyenler için aşağıda listeyi sıraladık. Örgü modelleri için bir çok farklı modelde bulunuyor. Saç rengi için kuaförden yardım almak çok daha doğru olacaktır. Kahverengi tonunu ne kadar tutturmak kolay olsa da sarı ve bakır saç tonlarını tutturmak zor olacaktır.

2022 Yılının 7 Trend Saç Modeli

70’ler Sarısı

2022 Yılının 7 Trend

70’lerin tüylü kesimi 2021’i işaret ederken, bu yıl 70’lerin dramatik sarışınlarından retro ilham alıyoruz. Koyu altların ve yumuşak sarı tonlarının doğal kaküllerle iç içe geçtiği bu trend, modern bir kadın ihtişamı yaratıyor.

Ortaya Karışık

2022 yilinin 7 trend sac modeli2

Mixie, yılın en taze ve kendinden emin trendi. Peri kesimi ve kefal kesiminin bu kombinasyonu, cesaret gerektirse de oldukça işlevsel bir görünüm sağlıyor. Bu saç kesiminde en önemli detay katmanları doğru vermektir. Şekillendirme için pomad veya biraz günlük balmumu kullanabilirsiniz.

Bakır Tonları

2022 yilinin 7 trend sac modeli3

Kendall Jenner ve Gigi Hadid’in bakır saçlı olması tesadüf değil. Bakır tonları 2022’de bir canlanma yaşıyor. Saçında kendinden emin bir değişiklik yapmak istiyorsan bakır tonlarını denemenin şimdi tam zamanı.

Bob Kesim

2022 yilinin 7 trend sac modeli4

Son yıllarda yerini uzun saçlara bırakan bob saç modeli geri dönüş yapıyor. Her türlü bob kesimin trend olduğu 2022 yılında en çok Fransız stili ilgi görecek. Boy bob olarak bilinen erkek çocuklarını anımsatan zahmetsiz küt kesim, ince saçlar için mükemmeldir. Daha feminen bir görünüm tercih edenler için ise kahküllü Fransız bob stilleri öne çıkıyor. Her zamanki gibi klasik bob.

Örgü Modelleri

2022 yilinin 7 trend sac modeli5

Örgü trendlerinin modada geri dönüşüne tanık olurken saçlarda da etkisini gördük. Saç örgüsü Dua Lipa, Bella Hadid ve Hailey Bieber gibi birçok ünlünün tercihi ve özellikle yaz için kolay ve havalı.

Lüks Gözüken Kahverengi

2022 yilinin 7 trend sac modeli6

Doğal bir görünüm tercih edenler için 2022’nin en önemli saç trendlerinden biri lüks parlak kahveler. Cilt tonunuza uyan canlı tonlarla birleşen lüks kahveler, saçların her zamankinden daha parlak görünmesini sağlar.

Düz Saçlar

2022 yilinin 7 trend sac modeli7

Parlak görünen saçlar bu yılın en büyük trendlerinden bir tanesi. Bu yüzden dipten uça parlak bir görünüm yaratan düz fön fazlasıyla tercih ediliyor. Özellikle ortadan ayrılmış, kulağın arkasına atılmış düz saçlar doğal, eforsuz, bakımlı bir görünümün anahtarıdır.

2022 Yılının Trend Saçlarıyla İlgili Videolar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu