Alışveriş Rehberi

2022 Yılına Yön Veren Desenler

instagram takipçi hilesi

Her sene olduğu gibi bu sene de moda olan hemen hemen her ürünün üzerinde gördüğümüz desenler vardır. Bu desenler sezonun hit olan olaylarına veya konularını içerir. Ürün üzerine yapılan desenler ürünün satışında oldukça etkilidir. Genelde basic tarz moda olsa da büyük desenler veya küçük desenlerde tercih edilebilir durumdadır. Karşınızda 2022 Yılına Yön Veren Desenler...

Dragon Desenler

Bu sene içerisinde bol bol göreceğimiz sweatshirtler, hoodiler, eşofmanlar ve tişörtler üzerinde ejderha desenleridir. Genelde yeşil ve kırmızı renklere kullanılan bu desen, eşofmanlarda bacak uzunluğu boyunca basılacağı gibi tişörtlertlerde, hoodilerde ve sweatshirtlerde genelde sırt kısmında büyük şekilde kullanılacaktır.

Snake Desenler

Ejderha gibi yılan deseni de bu sene sıklıkla göreceğimiz desenler arasında yer alıyor. Aslında bu desenlerin sıklıkla kullanılmasında ki en büyük etmen Anime kültürünün ülkemize gelmiş olması ve fazla izlenmesinden kaynaklıdır. Anime simgelerinin bu sene desenler konusunda öncü olacağı öngörülmüştür. Yılan desenleri de, ejderha deseninde olduğu gibi büyük boylarda ve kırmızı, yeşil ve siyah desenlerde kullanılacaktır.

Yıldız-Güneş Desenler

Yıldızlı ve güneşli desenler aslında her sene sıklıkla kullanılan ve modası bir türlü geçmeyen desenler arasında yer alıyor. Güneş batması veya yıldızlar gibi şık duran aynı zamanda bir hikâyesi olan tek çizgi halindeki desenlerin de sıklıkla kullanılacağı düşünülüyor. Yıldızlar etrafında belirlenmiş yıldızlar veya avuç içinden çıkan yıldızlar gibi desenlerin sıklıkla tercih edileceği biliniyor.

Soft Desenler

Soft renkler genelde ürün üzerinde şıklık yaratır. Soft tasarımlar, tek renk olan sweatshirt ve hoodilerde kullanılır. Cep kısmı olan hoodilerin cep kısımlarında çerçeve halinde kullanıldığı gibi, yaka kısmında küçük veya sırt kısmında büyük desenler olarak da kullanılabilir.

Küçük ve Büyük Yazılar

Sweatshirt ve hoodiler üzerinde olan küçük yazılar genelde çok tatlı ve şık bir görüntü sağlamaktadır. Özellikle ürünün rengi ve desen renginin birbiriyle uyumlu olması çok önemlidir. Aynı zamanda bu tip ürünlerde genelde yazının Türkçesi çok önemsenmez. Yazı font şıklığı ve renklerine dikkat edilir. Büyük tip yazılar ise genelde ürünün sırt kısmında yer alır.

Vintage Desenler

Vintage desenler de modası bir türlü eskimeyen ve geçmeyen desenler arasında yer alıyor. Vintage ürünler genelde çok tercih edildiği gibi desenlerde sıklıkla tercih ediliyor diyebiliriz. Bu senede mağazalarda ve butiklerde vintage desenli ürünler yerlerini alıyor.

Anime Desenleri

Anime günümüzde sıklıkla izlenilen ve günümüz hitleri arasında yer alıyor. Ürünler üzerinde de bu popülerlik kullanılmıştır. Animelerin halleri, simgeleri veya kendileri bölük parçalar halinde ürünler üzerine aktarılmış veya direkt olarak ürün üzerine işlenmiştir.

İlgili Videolar

https://www.youtube.com/watch?v=ZNpgYAhfQTQ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Instagram takipçi hilesi
Başa dön tuşu