Alışveriş Rehberi

2021 Yılının En Trend Gelinlik Modelleri

Gelinlik, bir düğünün olmazsa olmazı giysisidir. Gelinler büyük uğraşlar sonunda kendileri için en uygun gelinlik modelini bulmak isterler.

instagram takipçi hilesi

Düğün telaşı, alışverişi derken gelinin en önemli sorusu nasıl bir gelinlik giymeliyim? olur. Bu nedenle hemen bir araştırma içine girerler. Onlarca seçenek olmasına karşın bu özel günde kusursuz olmak için en doğru seçim yapılmalıdır. İşte 2021 yılının en çok tercih edilen ve trend gelinlik modelleri;

2021 Yilinin En Trend Gelinlik Modelleri

2021 Yılının En Trend Gelinlik Modelleri

Balık Kesim Gelinlik Modelleri

Son dönemlerde daha yaygın olarak tercih edilen bir gelinlik modelidir. Gelinliğin belden diz kapağına kadar tam oturması gerekir. Aksi halde düzgün bir görüntü oluşmaz. Diz kapağı boyuna kadar sıkı olan gelinlik vücudu tam saran ve kalan kısmından da bollaşan bir modeldir. Son yıllarda en çok tercih edilen ve beğenilen modeller arasında yer alır.

2021 Yilinin En Trend Gelinlik Modelleri 4

Tam Kabarık Prenses Kesim Gelinlik Modelleri

Prenses model de denilen bu gelinlik modelinde etek kısmı oldukça kabarıktır. Geçen yıllarda tercih edilirken uzun kuyrukları olan kabarık gelinlikler, bu sene kuyruksuz olarak tercih edilmiştir. Tek renk kabarık gelinliği rengarenk el buketiyle tamamlayabilirsiniz. Bu model gelinlik tercih edenler büyük kabarık bir topuz ile gelinliği tamamlarlar.

2021 Yilinin En Trend Gelinlik Modelleri 3

Kısa Kesim Gelinlik Modelleri

Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda oldukça ilgi gören gelinlik modelidir. Normalden sıkılan, değişime açık kadınların tercih ettiği gelinlik modeli son zamanların en gözdesi olmuştur. Uzun yıllar da olacak gibi duruyor. Ön kısmı kısa arka kısmı uzun olan asimetrik kesim gelinlik modelleri olduğu kadar iki tarafı da kısa kesim olan gelinlik modelleri bulunuyor.

Özel Tasarım Gelinlik Modelleri

Bu sene de en trendlerde olan gelinlik modellerinden biri, tasarım harikası gelinliklerdir. Kesimi, işlemeleri, malzemeleri oldukça farklı ve değişiktir. Sadelikten yana olmayan kadınlar tasarım gelinlikleri her zaman trendlerde tutmuşlardır. Diğer gelinlik modellerine göre daha ağır, iddialı, taşıması zor gelinlik modellerindendir.

Sade Kesim Gelinlik Modelleri

Moda yaşamı boyunca yıldızı hiç sönmeyen sadelik, yine trendlerden düşmüyor. Düğün günü ne kadar gösterişli olsa da gelinlikten yana sadeliği isteyen kadınlar için uygun modellerdir. Çok fazla işlemeleri bulunmaz. Eteği kabarık değildir. Gelini sade ve zarif bir görüntüye ulaştıracaktır.

2021 Yilinin En Trend Gelinlik Modelleri 6

Birden Fazla Renk Kullanılan Gelinlik Modelleri

Son modanın en çılgın trendi ise renkli gelinlikler olmuştur. Gelinlik denilince akla hep beyaz renk gelir, fakat kadınlar farkını yine ortaya koyuyor. Yeni sezonda renkli gelinliklerle bolca karşılaşabiliriz.

2021 Yilinin En Trend Gelinlik Modelleri 5

Kolları Uzun Olan Gelinlik Modelleri

Bu gelinlik modeli geçen sezonlardan beri trendlerden düşmemiştir. Gelinliğin kolları dantelle kaplıdır. Bileğe kadar olanı olsa da kadınlar daha çok dirseğe kadar olan uzunluğu tercih ediyorlar. Kollarda olan danteller aynı zamanda duvakta da kullanılıyor.

İlgili Videolar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu