hosting

Travis Fimmel

Travis Fimmel
Tam adı: Travis Fimmel
Doğum tarihi: 15 Temmuz 1979
Doğum yeri: Echuca, Avustralya
Boyu: 1,82 m
Ailesi: Chris Fimmel, Jennie Fimmel
Eşi:
Çocuk (ları): 
Mesleği: Oyuncu, model
Aktif Yılları: 2002 yılından bu yana
imdb-logo Travis Fimmel
Sosyal Medyada
instagram-hesabi Travis Fimmel
Başlıklar

Hakkında

Travis Fimmel kimdir? Travis Fimmel, 15 Temmuz 1979‘da dünyaya gelen Avustralyalı oyuncu ve eski modeldir. Adını 2013 yılında yayınlanmaya başlayan Vikings dizisindeki Ragnar rolüyle duyurmayı başarmıştır. Çocukluğu Avustralya’da Melbourne ve Sydney şehirleri arasında yer alan 5500 dönümlük bir çiftlikte geçmiştir. Lise eğitimi bitene kadar Lockington’da yaşamıştır. Melbourne Üniversitesi‘nden mezundur.

Üniversite yıllarında kendisini spora veren Fimmel, vücudunu geliştirmiştir. Kısa süre sonra sporda olduğu bir gün Chadwick Model ajansının sahiplerinden olan Matthew Anderson ile tanışmıştır. Hayatının dönüm noktası olan bu tanışmayla Travis Fimmel, modelliğe başlamıştır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
Ingmar Bergman

Modellik için Los Angeles‘a taşınan Fimmel ilk anlaşmasını Calvin Klein markasıyla yapmıştır. Ünlü markanın iç çamaşır modeli olmuş ve markanın yer aldığı her ülkede tüm billboardlarda resimleri yer almıştır. O dönemde Travis’e Sex and the City dizisinden bir rol gelmiştir ancak kendisi oyunculuk düşünmediğinden teklifi geri çevirmiştir.

İLGİLİ İÇERİKLER

İlk oyunculuk teklifini reddettikten bir hafta sonra Hollywood yıldızlarının neredeyse tamamına koçluk yapan Ivana Chubbuck’tan oyunculuk üzerine üç yıl eğitim almıştır.

İlk oyunculuk deneyimini 2003 yılında yayınlanan Tarzan dizisinde John Clayton yani Tarzan rolüyle yaşamıştır. Ardından birkaç dizi ve filmde yer alan Fimmel, 2013 yılında Vikings dizisinin başrol karakteri Ragnar Lothbrok karakterini canlandırmaya başlamıştır. Dizi halen devam etmektedir.

2016’da Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması filminde oynamıştır. Çoğunlukla Los Angeles‘ta yaşayan Fimmel, buna rağmen her fırsatta ülkesi Avustralya’ya gitmektedir.

Filmografisi

  1. 2020 – Raised by Wolves
  2. 2018 – Dreamland (Jack Baker) (Sinema Filmi)
  3. 2017 – Untitled Wyatt Earp Anthology  (TV Dizisi)
  4. 2017 – Lean on Pete (Ray) (Sinema Filmi)
  5. 2017 – Finding Steve McQueen (Sinema Filmi)
  6. 2016 – Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması (Sinema Filmi)
  7. 2015 – Kördüğüm (Guy) (Sinema Filmi)
  8. 2013 – Vikingler (Ragnar Lothbrok) (TV Dizisi)
  9. 2012 – The Baytown Outlaws (Sinema Filmi)
  10. 2012 – Harodim (Lazarus Fell) (Sinema Filmi)
  11. 2012 – Outlaw Country (Feron)(TV Filmi)
  12. 2012 – BlackBoxTV (Ted) (TV Dizisi)
  13. 2011 – The Big Valley (Heath) (Sinema Filmi)
  14. 2010 – The Experiment  (Helweg) (Sinema Filmi)
  15. 2010 – Kara Büyü (Marcus Rutherford) (Sinema Filmi)
  16. 2010 – Chase (Mason Boyle) (Sinema Filmi)
  17. 2009 – The Beast (Ellis Dove) (TV Dizisi)
  18. 2008 – Surfer, Dude (Jonny Doran) (Sinema Filmi)
  19. 2008 – Soumission (Ron) (Sinema Filmi)
  20. 2006 – Southern Comfort (Bobby) (Sinema Filmi)
  21. 2005 – Rocky Point (Taj Walters) (TV Dizisi)
  22. 2003 – Tarzan (John Clayton) (TV Dizisi)

Videoları

https://www.youtube.com/watch?v=eMK_v3zhd7w

Fotoğrafları

İLGİLİ İÇERİKLER

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu