hosting
Ticimax

Sezin Akbaşoğulları

”Forex”

Sezin Akbaşoğulları
Tam adı: Sezin Akbaşoğulları
Doğum tarihi: 22 Nisan 1981
Doğum yeri: İzmir / Türkiye
Boyu: 1.64 m
Eşi: 
Çocuk (ları): 
Mesleği: Oyuncu
Aktif Yılları: 2000 yılından bu yana
imdb-logo Sezin Akbaşoğulları
youtube-chanel Sezin AkbaşoğullarıSezin AkbaşoğullarıSezin AkbaşoğullarıSpotify'den dinle Sezin Akbaşoğulları
Sosyal Medyada
instagram-hesabi Sezin Akbaşoğulları  twitter-hesabi Sezin Akbaşoğulları
Başlıklar

Hakkında

Sezin Akbaşoğulları kimdir? Sezin Akbaşoğulları, 22 Nisan 1981 yılında İzmir’de dünyaya gelmiş olan Türk oyuncudur. Babası subay, annesi öğretmendir. Çocukluğundan babasının tayinleri sebebiyle İzmir, Ankara, Diyarbakır, Sivas, Belçika ve en son olarak tekrar Ankara olmak üzere birçok şehirde yaşamıştır. Oyunculuk hayaline 13-14 yaşlarında karar vermiştir.

İzmir Atatürk Lisesi’nden mezun olduktan sonra 2003 yılında Ankara Bilkent Üniversitesi’nde Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Oyunculuğa lisedeki tiyatro ekibiyle oynadıkları Yine Başladılar Şarkılarına isimli oyunla adım atmıştır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
Aslı Hünel

Televizyon ekranlarında ilk çıkışını Ceren Aslanbaş karakterini canlandırdığı Beyaz Gelincik isimli dizisiyle yapmıştır. 2012 yılında Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde Eylül rolüyle yer almıştır. Daha sonrasında Racon, Cesur ve Güzel gibi birçok projede oynamıştır.

İLGİLİ İÇERİKLER

2018 yılından Ufak Tefek Cinayetler ve Ağlama Anne dizilerinde yer aldıktan sonra Sezon Akbaşoğulları, 2 yıl ekranlara ara vermiştir. 2020 yılında son olarak popüler yapımlardan olan Kırmızı Oda dizisiyle yeniden ekranlara dönüş yapmıştır.

Filmografisi

  1. 2020 –  Kırmızı Oda
  2. 2018 –  Ağlama Anne
  3. 2018 –  Ufak Tefek Cinayetler
  4. 2017 –  Babamın Günahları
  5. 2017 –  Fi
  6. 2016 –  Cesur ve Güzel
  7. 2015 –  Racon
  8. 2012 – Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi
  9. 2011 – Sen De Gitme
  10. 2010 – Küstüm Çiçeği
  11. 2009 – Ah Kalbim
  12. 2008 – Derdest
  13. 2007 – Sır Gibi
  14. 2005 – Eylül
  15. 2005 – Küpeler
  16. 2004 – Bir Aşk Hikayesi
  17. 2004 – Gülizar
  18. 2002 – Bizim Evin Halleri
  19. 2018 –  Sevgili Komşum
  20. 2014 –  Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku
  21. 2012 – Yabancı
  22. 2011 – Kardelen
  23. 2011 – One Missed Call: Hayat
  24. 2010 – Kavşak
  25. 2008 – O… Çocukları
  26. 2005 – Küpeler

Videoları

Fotoğrafları

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
Ecem Sena Bayır

İLGİLİ İÇERİKLER

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu