”hosting”

Elçin Sangu

”Forex”

Elcin-Sangu-26 Elçin Sangu

Doğum tarihi: 13 Ağustos 1985
Doğum yeri: İzmir, Türkiye
Mesleği: Oyuncu
Aktif yılları: 2011’den bu yana
Sosyal Medya Hesapları

twitter Elçin Sanguinstagram Elçin Sangu
Başlıklar

Hakkında

Elçin Sangu kimdir? Elçin Sangu,13 Ağustos 1985 yılında, İzmir’de dünyaya geldi.Çerkez asıllı olan Elçin Sangu, Mersin Üniversitesi Opera bölümünde eğitimini tamamlamıştır.daha sonra 2006 yılındaYeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’ni burslu olarak kazanmıştır.

Elçin Sangu,Sahne Tozu Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra dizilerde oyuncu olarak yer almaya başlamıştır. İlk olarak 2011 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Jale karakteriyle tanınmıştır. Ardından 2012 yılında Aşk Kaç Beden Giyer adlı dizide Nehir karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora dizilerinde oynamıştır. Şimdilerde ise Star TV’de yayınlanan, başrollerini Barış Arduç ile birlikte paylaştığı Kiralık Aşk adlı dizide Defne karakterini oynamaktadır.

Filmografisi

  1. 2011- Öyle Bir Geçer Zaman ki  → Jale
  2. 2012-2013 – Aşk Kaç Beden Giyer → Nehir
  3. 2013-2014- Bir Aşk Hikayesi  → Eda
  4. 2014- Kurt Seyit ve Şura  → Güzide
  5. 2015- Sevdam Alabora→ Zeynep
  6. 2015- Kiralık Aşk → Defne

Videoları

Fotoğrafları

İLGİLİ İÇERİKLER

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu