hosting

Chris Hemsworth

”Forex”

Chris Hemsworth
Tam adı: Chris Hemsworth
Doğum tarihi: 11 Ağustos 1983
Doğum yeri: Melbourne, Avustralya
Boyu: 1. 90 m
Ailesi: Leonie HemsWorth, Craig Hemsworth, Liam Hemsworth, Luke Hemsworth
Eşi: Elsa Pataky (e. 2010)
Çocuk (ları): India Rose Hemsworth
Mesleği: Oyuncu
Aktif Yılları: 2002 yılından bu yana
imdb-logo Chris Hemsworth
Sosyal Medyada
instagram-hesabi Chris Hemsworthfacebook-sayfasi Chris Hemsworthtwitter-hesabi Chris Hemsworth
Başlıklar

Hakkında

Chris Hemsworth kimdir? Chris Hemsworth, 11 Ağustos 1983’de Avustralya, Melbourne‘de dünyaya gelmiştir. Avustralyalı oyuncudur. Kendisi gibi oyuncu 2 kardeşi vardır. Bunlar Luke ve Liam Hemsworth’dır. Avustralya’da Amerikan aksanıyla eğitim veren ve oyuncu yetiştiren Screenwise Film & TV Okulu’nda eğitim almıştır.

2005 senesinde oynadığı Home and Away isimli dizisindeki Kim Hyde rolüyle, Avustralya’da en iyi genç erkek alanında Logie Ödülünü almıştır. Daha sonra birçok dizide ufak rollerde yer aldıktan sonra ilk defa 2009 yılında sinemaya adım atarak adından söz ettirmeyi başarmıştır. “Star Trek” filmiyle konuşulan önemli isimler arasına girmiştir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
Luiz Gustavo

Oyunculuk kariyerinin asıl dönüm noktası Marvel Dünyasıyla olmuştur. 2011’de Marvel Comics’in kahramanı olan Thor’un filminde “Thor” karakterini canlandırmıştır. Daha sonra 2012 yılında vizyona giren The Avengers filminde de tekrar Thor’u canlandırmıştır. Böylelikle Avengers serisi dahil olmak üzere artık Marvel Sinematik Evreni’nde Thor denilince akla ilk gelen isimlerden biri olarak akıllara kazınmıştır.

İLGİLİ İÇERİKLER

2010 tarihinde oyuncu Elsa Pataky ile evlenen Chris Hemsworth’un üç çocuğu vardır.

2016 yılında The Huntsman: Winter’s War isimli filmde Charlize Theron ile başrol oynamıştır.

Chris Hemsworth son olarak Netflix için yapılan Extraction isimli aksiyon filminde bir askere hayat vermiştir. Film, 24 Nisan 2020’de Netflix’te yayınlanmıştır. Aksiyon sahneleri de çok konuşulmuştur.

Filmografisi

  1. 2002 – Guinevere Jones
  2. 2002 – Neighbours
  3. 2002 – Marshall Law
  4. 2003 – The Saddle Club
  5. 2004 – Fergus McPhail
  6. 2004 – Home and Away
  7. 2009 – Star Trek (film)
  8. 2009 – A Perfect Getaway
  9. 2009 – Ca$h
  10. 2010 – Ollie Klublershturf vs the Nazis
  11. 2011 – Thor
  12. 2011 – Cabin in the woods
  13. 2012 – The Avengers
  14. 2012 – Snow White & the Huntsman
  15. 2012 – Red Dawn
  16. 2013 – Rush
  17. 2013 – Thor: The Dark World
  18. 2014 – Shadow Runner
  19. 2014 – In the Heart of the Sea
  20. 2016 – The Huntsman: Winter’s War
  21. 2017 – Thor: Ragnarok
  22. 2018 –  Avengers: Infinity War
  23. 2019 –  Avengers: Endgame
  24. 2020 –  Extraction

Videoları

Fotoğrafları

 

İLGİLİ İÇERİKLER

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu