Aygün Aydın

Aygün Aydın Kimdir?

Google Haberler'de MaksatBilgi'yi Takip Edin!

 Aygün Aydın
Tam adı: Aygün Aydın
Doğum tarihi: ??. ??. 1994
Doğum yeri: İstanbul / Türkiye
Boyu: 1.65 m
Burcu: 
Ailesi: 
Eşi: 
Çocuk (ları): 
Mesleği: Model
Aktif Yılları: 2014 yılından bu yana
imdb-logo Aygün Aydın
youtube-chanel Aygün Aydın
Sosyal Medyada
instagram-hesabi Aygün Aydın
Başlıklar

Hakkında

Aygün Aydın Kimdir? Aygün Aydın, Show TV’de ekranlara gelen “Bu Tarz Benim 2. Sezon” yarışmasında ekranlara çıkmış bir modeldir.

Aygün Aydın, 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gözlerini açmıştır. 1.65 m boya sahip olan güzel model 36 beden olup, ayak numarası ise 38’dir. Neşe Erbek‘in ajansına bağlı modeller arasında yer almaktadır.

Üniversite eğitimini Beykent Üniversitesi Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü‘nde okumaktadır. Aydın, aynı zamanda oyunculuk ve müzik eğitimleri de almıştır. 2014 yılında piyasaya sürülen ve Mustafa Ceceli ile Ravi İncegöz‘ün birlikte seslendirdiği “Şeker” isimli şarkının klibinde oynamıştır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
Hazar Ergüçlü
İLGİLİ İÇERİKLER

Aygün Aydın, 2015 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan, sunuculuğunu Ebru Akel‘in yaptığı, jüri koltuğunda ise tasarımcı Umut Eker, modacı Cemil İpekçi, model Chloe Loughnan ve stil danışmanı Sibel Arna‘nın oturduğu “Bu Tarz Benim 2. Sezon” yarışmasında boy göstermiştir.

Aygün Aydın’a bu yarışmada Nil Anka, Çağla Yıldırım, Buse Akbaşak, Ecem Akkaya, Duygu Harman, İdil Naz Kaluç, Lidya Brylova, İrem Özcan, Müge Ökmen, Öykü Ekinci, Nazlı Tepetaş, Serpil Cansız, Serpil Gök ve Özge Özkan eşlik etmiştir.

Genç model, pek çok yapımda da kamera karşısına geçmiştir. Aygün‘ün oynadığı yapımları aşağıda yer alan listeden görebilirsiniz.

Aygün Aydın Diskografisi

  1. 2014 – Mustafa Ceceli feat. Ravi İncegöz – Şeker – (Klip Oyuncusu)
  2. 2015 – Bu Tarz Benim 2. Sezon – Televizyon Programı (Show TV)
  3. 2015 – İnadına Aşk (Televizyon Dizisi)
  4. 2016 – İlişki Durumu: Karışık (Televizyon Dizisi)
  5. 2016 – Aşk Laftan Anlamaz (Televizyon Dizisi)
  6. 2016 – Yüksek Sosyete (Televizyon Dizisi)
  7. 2016 – Muhteşem Yüzyıl: Kösem (Televizyon Dizisi)
  8. 2017 – Baba Candır (Televizyon Dizisi)
  9. 2017 – Hayat Sırları (Televizyon Dizisi)
  10. 2017 – Bizim Hikaye (Televizyon Dizisi)
  11. 2018 – Yuvamdaki Düşman (Televizyon Dizisi)
  12. 2018 – Kayhan (Sinema Filmi)
  13. 2018 – Ufak Tefek Cinayetler (Televizyon Dizisi)
  14. 2018 – Elimi Bırakma (Televizyon Dizisi)
  15. 2018 – Yasak Elma (Televizyon Dizisi)
  16. 2018 – Trileçe (Televizyon Dizisi)
  17. 2019 – Benim Tatlı Yalanım (Televizyon Dizisi)
  18. 2020 – Menajerimi Ara (Televizyon Dizisi)
  19. 2021 – Kırmızı Oda (Televizyon Dizisi)

Videoları

Fotoğrafları

İLGİLİ İÇERİKLER

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu