hosting

Açalya Samyeli Danoğlu

blank
Tam adı: Açalya Samyeli Danoğlu
Doğum tarihi: 5 Kasım 1991
Doğum yeri: Münchberg/Almanya
Boyu: 1,85 m
Ailesi: Manolya Danoğlu (Kardeşi)
Eşi: Erman Ademoğlu (eşi : 23 Aralık 2016)
Mesleği: Manken ,Oyuncu
Aktif Yılları: 2012 yılından beri
imdb-logo Açalya Samyeli Danoğlu
Sosyal Medyada

blank
Başlıklar

Hakkında

Açalya Samyeli Danoğlu kimdir? Açalya Samyeli Danoğlu ‘nu Türkiye en çok İşler Güçler adlı dizide tanıdı. İşler Güçler dizisinde ; Ahmet Kural‘ın “Zeynep” adında güzel menejeridir. Tabi akabinde Muhteşem Yüzyıl adlı dizide de konuk oyuncu olarak oynamıştır.Daha öncesinde ise 2012 yılının Miss Turkey güzellik yarışmasının birincisi olmuştur.

Açalya Samyeli Danoğlu, 5 Kasım 1991 tarihinde Almanya’nın Münchberg şehrinde dünyaya gelmiştir. 13 yaşındayken 2004 yılında Türkiye’ye dönüş yapmışlar. Babası aslen Edirne’nin Uzunköprü ilçesinden olmakla birlikte aile Tekirdağ’da yaşamaktadır. Biri kız, diğer ikisi erkek üç kardeşi vardır. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Almanca Mütercim Tercümanlık öğrencisi olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
Aybüke Pusat
İLGİLİ İÇERİKLER

2012 yılında katıldığı “Miss Turkey” yarışmasında birincisi olmuştur. Türkiye’yi Miss World 2012’de Çin’in Inner Mongolia şehrinde temsil etti. Ancak dereceye giremedi. Orkid reklam filmlerinde oynadı. Aynı zamanda Part-time mütercim tercümanlık yapmakta.

2013 yılında yönetmenliğini ve senaristliğini Selçuk Aydemir’in yaptığı “Düğün Dernek” adlı komedi filminde; Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin  ile beraber filmde rol aldı.

Açalya Samyeli Danoğlu, 2014 yılında yapılacak olan Survivor yarışmasına Acun Ilıcalı’dan teklif aldı ancak kabul etmemiştir. Açalya Samyeli Danoğlu, 23 Aralık 2016 tarihinde işadamı Erman Ademoğlu ile Paris’te evlendi.

Danaoğlu, evlendikten sonra artık magazine ve medyaya uzak bir hayat kurdu . Bu yüzden kendisinden daha çok sosyal medya hesabından takip ederek haberimiz oluyor. Tabi ki sinema filmleri ve dizilerde oynadığında bu bilgi yazımız güncellenecektir. Ancak şu sıralar (2019 Ekim) hiçbir projede olmadığını biliyoruz.

Filmografisi

  1. 2015 – Düğün Dernek 2: Sünnet (Leyla) (Sinema Filmi)
  2. 2014 – Şimdi Onlar Düşünsün (Senem) (TV Dizisi)
  3. 2013 – Düğün Dernek (Resepsiyon görevlisi 2 (Leyla)) (Sinema Filmi)
  4. 2012 – İşler Güçler (Konuk Oyuncu)(TV Dizisi) -Zeynep
  5. 2012 – Muhteşem Yüzyıl 3. Sezon (Konuk Oyuncu)(TV Dizisi)
  6. 2012 – Kanıt 3. Sezon (Konuk Oyuncu)(TV Dizisi)

Videoları

Beyaz Show – Açalya Samyeli ailesinin ilginç isimleri!

Eser’in Açalya Samyeli Danoğlu ile Anısı | 3 Adam | Sezon 3 Bölüm 5 | 9 Aralık 2015

Miss Turkey World 2012 – Acalya Samyeli Danoglu // Swimsuit

Fotoğrafları

Kaynak
GooglePinterest

İLGİLİ İÇERİKLER

2 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu