Otomobil

2022 Model Citroën Ami Teknik Özellikleri ve Fiyat Listesi

instagram takipçi hilesi

2022 Model Citroën Ami Teknik Özellikleri

2022 Model Citroën Ami, Avrupa’da 7.000 Euro fiyat etiketi ile satışa sunuluyor ve Türkiye’de de satışa sunuluyor. Küçük boyutu ve ehliyet gerektirmemesi Citroën Ami’yi daha da çekici bir araç haline getiriyor.

2022 Model Citroën Ami

6 farklı aksesuar paketi ile geniş bir kitleye hitap etmeye hazırlanıyor. Bu paketlerde aracın iç ve dış görünümüne farklı görünümler verilebilmektedir. Ayrıca sahip olduğu teknoloji çok iyi. 5 inçlik bir ekran, sesle kontrol edilen bilgi-eğlence sistemi, kablosuz şarj ve daha fazlası yeni Ami sahiplerini bekliyor.

Citroën tarafından “Herkes için bir mobilite çözümü” sloganıyla lansmanı yapılan Citroën Ami, dört tekerlekli bir motorlu araç olarak tanımlanıyor ve tamamen elektrikli. Citroen Ami, şehir içi kullanım için tasarlanmıştır ve araba olarak kabul edilmediğinden ehliyet gerektirmez. Citroen Ami, uygun fiyata yükselen araba fiyatlarının yerini alan çevre dostu ve pratik bir otomobil.

2022 model citroen ami teknik ozellikleri ve fiyat listesi3

İç mekan iki kişiyi ağırlayabilir ve aynı zamanda bir depolama alanı ve bagaj olarak da uygundur. Panoramik cam tavanı, renkli dış tasarımı ve akıllıca tasarlanmış iç tasarımıyla beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre otomobil, yakın zamanda şirketin resmi internet sitesinde satışa sunulacak. B1 ehliyeti olan herkes bu arabayı rahatlıkla kullanabilir.

Sıfır emisyonlu tamamen elektrikli mimarisi ile Ami, tüm şehir merkezlerine ücretsiz erişim, sessiz ve huzurlu sürüş sunuyor. Öte yandan, Ami’nin tamamen elektrikli güç aktarma sistemi tamamen sessiz sürüşe izin veriyor

Motor

  • Maksimum Güç: 6
  • Vites Sayısı:1
  • Tork:40

40NM tork ile yaklaşık 10 saniyede saatte 45 kilometre hıza ulaşan Citroen Ami, 3 saatte şarj oluyor ve 75 kilometre pil ömrüne sahip.

2022 model citroen ami teknik ozellikleri ve fiyat listesi2

Tüketim

  • Menzil: 75
  • Batarya Kapasitesi: 5,5
  • Şarj Süresi: 3
  • Gereken Min Voltaj: 220

2410 mm uzunluğa sahip Citroën Ami, şehir içi kullanım için boyutlandırılmıştır ve elektrik motoru 75 kilometreye kadar menzile sahiptir. 45 km/s ideal şehir hızına sahip 2022 Citroen Ami, 5,5 kWh pilini 3 saatte tamamen şarj edebiliyor.

Performans

  • Maksimum Hız: 45
  • 0-45 km/s Hızlanma: 10

2022 Model Citroën Ami Fiyat Listesi

Citroen Ami’nin resmi fiyatı belli oldu. Yaz yaklaşırken mobilite ihtiyaçlarına basit elektrikli çözümler sunan Ami, online satışlarla Citroen müşterileriyle buluşuyor.

2022 model citroen ami teknik ozellikleri ve fiyat listesi1

Citroen’in yeni şehir içi elektrikli otomobili Ami, Türkiye yollarında 219.000 TL’ye satışta.

2022 Model Citroën Ami İle İlgili Videolar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu