Alışveriş Rehberi

2022 Modasına Göre Kışlık Kombin Nasıl Yapılır?

instagram takipçi hilesi

Kış aylarında kombin yapmak her zaman daha kolaydır. Özellikle kat kat giyinerek, soğuk havalara meydan okumak her kadını olduğundan daha şık gösterir. Ancak kışlık kombinlerde bazı detaylara dikkat etmek ve trendleri yakalamak gerekir. Bu yazımızda size “2022 modasına göre kışlık kombin nasıl yapılır?” sorusu hakkında bilgi vereceğiz.

2022 Modasına Göre Kışlık Kombin Nasıl Yapılır?

2022 yılında bazı renkler ve parçalar ön plana çıktı. Özellikle kalın topuklu botlar ve çizmeler sokak modasının trend parçaları arasında yer alır. Geçtiğimiz sene yavaş yavaş görünmeye başlayan kalın ekose gömlekler, bu sene ceket havasında tercih ediliyor.

1. Krem Rengi Seçimler

2022 modasına göre kışlık kombin nasıl yapılır?

2022 senesinde en çok tercih edilen renkler arasında krem rengi yer alır. Özellikle ayakkabılarda tercih edilen krem rengi, kolayca kombinlenebilme özelliğine sahiptir. Etek ve pantolonlarda şıklığın tamamlayıcısı olan bu renk, zamana meydan okuyan parçalar arasında yer alır. Eğer gardırobunuzda krem rengi bot ya da çizme yoksa hemen almalı, sezona şıklığınızla meydan okumalısınız.

2. 2022 Modasına Göre Kışlık Kombin Nasıl Yapılır?: Kısa Puf Mont

2022 modasına göre kışlık kombin nasıl yapılır?

Kalça hizasında boya sahip olan ve yine krem renginde bir puf mont olmazsa olmazlardan bir tanesidir. Montun sıcacık yapısı bir kenara, kolayca kombinlenebilmesi de tercih edilme nedenleri arasında yer alır.

3. Triko Takımlar

Kış kombinleri

Triko geçtiğimiz yıllarda da modaydı. Bu sene yine yerini korumaya devam eder. Triko bir etek ve kazak kombini 2022 modasına uyum sağlamanıza yardımcı olur. Ancak etek yerine pantolon da tercih edebilirsiniz. Geniş paçalı bir triko pantolon ile gündüzden geceye her yere uyum sağlarsınız.

4. 2022 Modasına Göre Kışlık Kombin Nasıl Yapılır?: Geniş Pantolonlar

2022 modasına göre kışlık kombin nasıl yapılır?

Yaz aylarında da moda olan geniş pantolon, Kış mevsiminin de trend parçalarından bir tanesidir. Geniş bir pantolon ile birlikte neredeyse her ortama uyum sağlarsınız. Pantolonu süveter ve hırka ile kombinlemeniz oldukça önemlidir. Bu tarz bir kombin aksesuarlar ile uyum sağlarsınız.

5. Kovboy Botlar

kovboy botları

Kovboy botlar sezonun vazgeçilmezleri arasında yer alır. Şık ve farklı parçalardan hoşlanıyorsanız mutlaka dolabınızda kovboy botu olmalıdır. Kovboy botu etek ve elbiselerle spor şekilde kombinlenmelidir. Bot ile püsküllü bir çanta takarak tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.

6. Eşofman Altı

Kış kombinleri

Eşofman altı her mevsim giyilebilen seçenekler arasında yer alır. Kış aylarında triko bir kazak ile eşofman altını kombinleyebilirsiniz. Ayakkabı olarak bağcıklı bir bot tercih etmeniz önerilir.

7. Çiçek Desenleri

Kış kombinleri

Kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alan “çiçek” elbiselerde de tercih edilir. Şık ve minik detaylardan oluşan bir elbiseyi günün her saati giyebilirsiniz. Elbise ile uzun bir çizme ve ressam beresi kullanabilirsiniz. Kombininizi, detaylara uygun bir çanta ile tamamlayarak sokak modasının en şık kadını olabilirsiniz.

8. Süveter

2022 modasına göre kışlık kombin nasıl yapılır?

Sezonun hit parçaları arasında yer alan süveteri gömlek ve kazaklarla kolayca kombinlenebilir. Kaz ayağı desenli bir süveter ile düz kombinlerinize hareket katabilirsiniz. Bu kombini; krem rengi pantolon, palto ve şık eldivenler ile kullanabilirsiniz.

9. Püskül

Kış kombinleri

Püsküllü detaylar elbiselerin ve aksesuarların benzersiz hale gelmesini sağlar. Özellikle kazak ve gömleklerde bulunan püskül detayları, dinamik tarzınızı yansıtır. Püsküllü kazağı, sımsıkı toplanan saçlar ve halka küpeler ile tamamlayabilirsiniz.

2022 Modasına Göre Kışlık Kombin Nasıl Yapılır? Videoları

https://www.youtube.com/watch?v=RaVYpKhJb3g

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Instagram takipçi hilesi
Başa dön tuşu