Yaşam

2020 Oğlak Burç Yorumları

instagram takipçi hilesi

2020 yılı oğlak burç yorumları başlamadan önce sizi tebrik etmek isteriz. Çünkü 2020 senesi oğlak burçlarının yılı olacak.

Bu sene sizin için çok önemli bir sene olacaktır. Tüm gezegenler sizin için bir araya gelmiş gibidir. Bu sene toprak enerjisini hayatınızın her anında hissedeceksiniz.

12 senede bir gelen şanslı döngü size gelecek. Bu sayede hayatınızın her alanında kendinizin bile şaşıracağı şeyler yaşayacaksınız. Hedeflerinize emin adımlarla ilerleyecek, çabalarınızın karşılığını alacaksınız. Bu durumun en önemli etkisi elbete ki jüpiter gezegeni sayesinde olacak.

2020 Oğlak Burç Yorumları:İş Hayatında

2020 oglak burc yorumlari 1

İş konusunda çalışmalarınızın karşılığını alacaksınız. Mart ayının sonunda maddi açıdan ferahlayacaksınız. Her adımınızın karşılığını alacaksınız. Fakat, dikkatli adımlar atacak, birikim yapacaksınız. Bunun yanı sıra sorumluluk alacaksınız.

Bu sene çok çalışacak ve yorulacaksınız.

Satürn gezegeninin burcunuza geçmesi sayesinde birçok ödül alacaksınız.Yeteneklerinizin farkına vararak kendinizin en derin özellikleri keşfedeceksiniz. Kafa karışıklığından arınarak hep hayalini kurduğunuz yeni düzene kavuşacaksınız.

2020 Oğlak Burç Yorumları: Sağlık

2020 oglak burc yorumlari 2

Çalışmalarınızın karşılığını maddi açıdan alacaksınız fakat, sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Her işe koşturmanız ve kendinizi ihmal etmeniz sağlığınıza olumsuz etki ediyor.

Özellikle; şubat, haziran ve ekim aylarında sağlığınıza daha fazla dikkat etmenizi öneriyoruz.

2020 Oğlak Burç Yorumları: Aşk

2020 oglak burc yorumlari 3

Bugüne kadar ilişkinizde yaptığını şeyler size geri dönecek. Eğer 2020 senesine kadar ilişkinizde bencil ve umursamaz davrandıysanız bu durum size negatif yönde dönüş sağlayabilir.

Gözünüzü karartacağınız ve tutkulu bir ilişki yaşayacağınız 2020 senesi size reel açıdan bakmayı da öğretecek. İçinizde gizli olan duygusallık kapıları yavaş yavaş açılmaya başlayacak.

Fakat siz ikili ilişkilerinizde elinizden geleni yaptıysanız müjdemizi isteriz. Çünkü ikili ilişkilerde yüzünüz gülmeye başlıyor. Eğer bekarsanız evlilik yönünde adım atabilirsiniz.

Oğlak Burcu Nasıl Bir Burçtur?

2020 oğlak burç yorumları

Oğlak burcu denildiğinde akla ilk olarak ciddiyet gelir. Bu burç ciddiyetsizlikten asla hoşlanmaz. Ketum bir burçtur. Satürn tarafından yönetilen oğlak burcu çalışkanlığı ile sıklıkla bilinir. Hayatının tümünü çalışarak geçirmek isteyebilir.

Sakin bir burçtur. Herkesin panik olduğu işin içinden çıkamadığı zamanlarda sakinlikle işlerini yönetir. Hatalarından ders çıkartmayı bilir.

Hedef belirleyerek her adımını bu hedefe ulaşmak için emin adımlarla atar. Hedeflediği amaca ulaşmadan rahat edemez.

Az konuşur ve mesafesini korumayı bilir. Fakat eğer samimi olmayı ve çıkartmayı başarırsanız esprili bir yönleri de vardır. Tabi espri yeteneklerini işten fırsat bulup da ortaya koyabilirlerse. Sorunları ile baş etmeyi başarır.

Bu burç oldukça cimridir. Kimisine göre tutumlu diye tabir edilir. Fakat, her şeyi biriktirmeleri nedeni ile dayanılmaz şekilde cimri görünürler.

İlişkide sadık bir burçtur. Sizi seviyorsa sadakatine hayran kalırsınız. Anlaştığı burçlar; oğlak ve boğadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu