Film & Dizi Önerisi

2020 Bit Artık Dizi Konusu ve Oyuncuları

instagram takipçi hilesi

Netflix’in 2011’de yayınlanmaya başlayan ve dünya çapında büyük ilgi gören Black Mirror dizisinin yapımcıları yakın zamanda yeni bir dizi duyurdu. 2020 yılı başından sonuna kadar birçok felaket ve olaya ev sahipliği yapan bir yıl oldu. Şöyle durup düşünüldüğünde yangınlardan depremlere çok sayıda olayın yaşanmasının ardından daha kötü ne olabilir derken dünya çapında pandemi oldu. Bu olaylar çoğu zaman en traji-komedi filmlerinde bile rastlanmayacak senaryolar yaşıyormuşuz hissi uyandırdı. Çok fazla kişi bu sebeplerden en az bir kere ‘2020 Bit Artık’ siteminde bulunmuştur.

2020 bit artik

Bugüne kadar senaryolarıyla dünya çapında konuşturan Black Mirror dizisinin yapımcıları bu yıla özel bir dizi yapmadan duramayacaklarını açıkladılar. Yapımcılardan Charlie Brooker tarafından yaratılan orijinal adı ‘Death to 2020’ olan Türkçe’ye ‘2020 Bit Artık’ olarak çevrilen dizinin 27 Aralık’ta yayınlanacağı müjdelendi. Fragmanıyla ve oyuncularıyla en önemlisi de konusuyla ilgi çeken dizinin gelin detaylarına bakalım.

2020 Bit Artık Dizi Konusu

Netflix orijinal yapımı olarak Black Mirror dizisinin yapımcılarının yarattığı, izleyiciyle buluşmaya hazırlanan 2020 Bit Artık dizisinin konusu bu film gibi yılda yaşanan olayları ele almaktadır. Sanki yıllardır 2020 yılında yaşıyormuşuz gibi hissettiren, bitmek bilmeyen bu yılda yaşanan tüm olayların mizahi bir dille anlatılacağı kısaca yılın özeti niteliğinde olacak ‘Fake Dokumentary’ türünde bir yapım geliyor.

2020 bit artik

Birçok insanın bu yılın içinde yaşananlara bir şekilde dahil olduğu çoğunlukla felaketlerin yaşandığı dolu dolu geçen 2020’nin özetini izleyeceğimiz dizide gülerken halimize ağlayacağımız olaylara şahit olacağız. Umuyoruz ki bu dizi sürede pandemi başta olmak üzere birçok felaketi son kez izleyeceğimiz bir yapım olsun. Bizler de yıllar sonra bu hatıra niteliğinde yapılan belgeseli izleyerek kötü günleri hatırlayabilelim.

2020 Bit Artık Dizisinin Oyuncuları

Dizinin duyurusunun yapılması ve fragmanın paylaşılmasıyla izleyicileri sabırsızlandıran bu fake documentary türündeki yapım oyuncularıyla dikkatleri daha da çekmeyi başarmıştır. 2020’nin bitmesi dilememizi sağlayan olayları ekrana taşırken bu hikayelerdeki kişilere can verecek olan isimler arasında birçok önemli oyuncu yer almaktadır.

2020 bit artik 4 685x415

Son dönemlerde popüler olan Undoing dizisiyle adını sık sık duyduğumuz Hugh Grant, fragmanda bol bol gördüğümüz Samuel L. Jackson gibi isimler Death to 2020’de göreceğimiz başarılı oyuncular arasındadır. Bu isimlerin yanı sıra dizi de Lisa Kudrow, Tracey Ullman, Kumail Nanjiani, Samson Kayo, Diane Morgan, Leslie Jones, Cristin Milioti ve Joe Keery gibi birçok oyuncu yer almaktadır.

2020 bit artik 3 685x1014

Orijinal adıyla Death to 2020, 27 Aralık tarihinde Netflix’te yayınlacaktır.

Death to 2020 Fragmanı

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu