Kişisel Bakım

2019-2020 Saç Modelleri ve Saç Renkleri

instagram takipçi hilesi

2019 yılı, özellikle sosyal medyanın da etkisiyle sürekli değişen kalıplaşmış modalar yer aldı. Bunlardan, saç modelleri ve saç renkleri de nasibini aldı. Sosyal medyanın hızlı değişen ve hemen yayılan gücüyle, saç modelleri ve saç renklerindeki yıl boyunca, en çok kullanılan modellerini bulmak bir hayli zor oldu. Ama sizler için bu yazımda bunu derledim.

2019 ile 2020 Yılında En Çok Kullanılan / Kullanılacak Saç Modelleri

İşte 2019 /2020 yılından en çok tercih edilen saç modelleri.

1 – Dalgalı Saç Modeli        

dalgali sac modeli 800x533                   

Kadınlarda görümümü en iyi şekilde sergileyen saç modellerin başında. Hem iyi görünüm sağlar hem de seksiliği ön plana çıkaran modeldir. Dalgalı saç modeli hafif dağınık bir görünümle en iyi görünüme ve en iyi seksiliğe sahip olunabilir. 2019 yılından en çok kullanılan ve 2020 ‘de en çok tercih edilecek olan saç modellerinin başında olacak.

2  – Kahkül Kızıl Saç Modeli

kahkulu kizil sac modeli 641x800

Kahküllü kızıl saç modeli renginden de olsa gerek, en sık kullanılan ve en iyi görünüm sağlayan modellerden biri olarak görünüyor. En çok kullanılan bu saç modeliyle , kızılın göze hitap eden al benisiyle iyi bir uyum sağlıyor.  Aynı zamanda kızıl renk her tene uyum sağlamasından dolayı en çok kullanılan renk ve kahküllü modeliyle de muazzam bir görünüm sağlıyor.

3 – Perçem Saç Modeli

percem sac modeli 800x645

Saçın ortasındaki bulunan uzun saçlar, sağa ve sol taraftan aşağı uzayarak perçem modelini oluşturur. Bu modelin püf noktası ise yuvarlak yüze sahip olan kişilerde daha iyi durmasıdır.

4 – Dalgalı Küt Saç Modeli

dalgali kut sac modeli 782x800

Düz kesim saç stiline benzeyen bu model, farkını ise perçem şeklinde durmasıdır. Bu sayede de oluşan bu görünümde ufak dokunuşlarla muhteşem ve göz alıcı bir görünüm elde edilebilir. Bu modelin en püf noktası ise saçın oldukça parlak olması, görümümü daha iyiye çeker.

5 – Pixie Saç Modeli

pixie sac modeli 800x800

Bu senenin trendlerin arasında olan Pixie saç modeli özgürlük katıyor. 2020’de de kısa saç modeli olarak da en çok kullanılacak olan modellerin başında yer alacak.

2019 / 2020 Yılının Saç Renkleri Neler?

2019 / 2020 yılının saç renkleri ;

  1. Beyaz sarı renk tonları
  2. Yüz Çerçeveleme / Sombre
  3. Bebek sarışın
  4. Çikolata Kahve
  5. Çilekli bal
  6. Sıcak Gri
  7. Pastel Pembe
  8. Bakır Kırmızısı
  9. Çikolatalı karamel
  10. Bal sarısı

İlgili Videolar

https://www.youtube.com/watch?v=pAkd1Rx1d7E

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu