İlişki KonularıYaşam

2016 Yılında Evlenen Ünlüler

instagram takipçi hilesi

2016 yılının bitimine az bir süre kala MaksatBilgi ekibi olarak; geçen sene gibi bu sene de geçirilen seneyle ilgili listeler oluşturmaya devam ediyoruz… Bu yazımızda 2016 yılında evlenen ünlüler yer alıyor.

2016‘ya veda ederken MaksatBilgi’de veda listeleri oluşturmaya devam ediyoruz. Etiketimiz ise #2016BöyleGeçti ‘dir.Bu etiketten bütün listelerimize ulaşabilirsiniz!

Karşınızda , 2016 yılında evlenen ünlü isimlerden oluşan listemiz…

2016 yılı birçok ünlünün evliliklerine şahit oldu. Hatta bu isimlerden en çok dikkat çeken isim Mega Star Tarkan oldu. Hayranı olan Pınar Dilek ile dünya evine giren Tarkan bu senenin büyük sürprizine imza attı. Şimdi listemize bir göz atalım…

1- PINAR DİLEK – TARKAN TEVETOĞLU

TARKAN TEVETOĞLU-PINAR DİLEK

2016 yılında evlenen ünlüler listemizin başında Tarkan ve Pınar Dilek çifti yer alıyor. Yaklaşık 5 yıl önceye dayanıyor aslında bu evlilik hikayesi. Hayranlarından birisi olan Pınar Dilek ile 6 Mayıs’ta dünya evine girdi.

2- NESLİHAN ATAGÜL-KADİR DOĞULU

NESLİHAN ATAGÜL-KADİR DOĞULU

2 yıl süren ilişkilerini evlilik ile çatlandıran çiftlerden Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti de 2016 yılında evlenen ünlüler  arasında.

3- SİNEM KOBAL – KENAN IMIRZALIOĞLU

Sinem - Kenan

Çift uzun çalkantılardan sonra 14 Mayıs 2016 tarihinde Cunda Adasında dünya evine girdi. Düğün törenine bir çok ünlü isim katıldı.

4- EDA KÖKSAL – EMRE AYDIN

EDA KÖKSAL – EMRE AYDIN

Emre Aydın’da2016 yılında evlenen ünlüler den bir tanesi. Uzun süredir birlikte olduğu İç Mimar sevgilisi ile hayatlarını birleştiren Aydın, Memleketi Antalya’da ve İstanbul’da 2 farklı düğün yapacak.

5- BAŞAK SAYAN – MURAT VARDAL

BAŞAK SAYAN – MURAT VARDAL

Güzel oyuncu havaalanında tanıştığı Ekonomist sevgilisi ile 15 Ağustos’da Amerika’da dünya evine girdi.

6- BAŞAK DİZER – KIVANÇ TATLITUĞ

BAŞAK DİZER – KIVANÇ TATLITUĞ

2 yıl süren birlikteliğin ardından evlilik kararı alan Tatlıtuğ, ünlü modacı sevgilisi ile Şubat ayında Paris’te yaptığı düğün ile dünya evine girdi. Düğün törenine yaklaşık 40-50 kişi katıldı.

7- GÜLŞEN – OZAN ÇOLAKOĞLU

GÜLŞEN – OZAN ÇOLAKOĞLU

Şarkıcı Gülşen, Aranjör sevgilisi Ozan Çolakoğlu ile 5 yıl süren birlikteliğin ardından dünya evine giren bir diğer çift oldu. Barcelona kentinde sade bir nikah ile evlenen çiftin düğün törenlerine yakın çevresi katıldı.

8- MERVE ŞARAPÇIOĞLU – BERK OKTAY

MERVE ŞARAPÇIOĞLU – BERK OKTAY

Berk Oktay’da yine 2016 yılında evlenen ünlüler listemizde yer alıyor. Merve Sarapçıoğlu ile 5 yıldır süren ilişkilerini 2016 yılında evlilik ile taçlandıran çiftin düğününe birçok ünlü isim katıldı.

9- EDA ÖZERKAN – TİMUR ACAR

EDA ÖZERKAN - TİMUR ACAR

Survivor 2014 yarışmacısı olan sevgilisi  Eda Özerkan ile 2016 yılında evlenen ünlüler listemizde yer alan Timur Acar, 15 Temmuzda dünya evine girmeye hazırlanıyordu fakat darbe olaylarından sonra erteledikleri düğün ile 23 Temmuzda dünya evine giren çiftin düğününe 200’e yakın davetli katılım sağladı.

10- HELİN AVŞAR – SERHAN BORA

HELİN AVŞAR - SERHAN BORA

11- BURCU BİRİCİK – EMRE YETKİN

BURCU BİRİCİK - EMRE YETKİN

12- ÖZLEM KATİPOĞLU – BERKAY

ÖZLEM KATİPOĞLU - BERKAY

13- BURCU KARA – FIRAT PARLAK

BURCU KARA - FIRAT PARLAK

14- AYLİN ÖZER – GÖKHAN TEPE

AYLİN ÖZER - GÖKHAN TEPE

15- EBRU ÖZKAN – ERTAN SABAN

EBRU ÖZKAN - ERTAN SABAN

16- EZGİ EYÜBOĞLU – KAAN YILDIRIM

EZGİ EYÜBOĞLU - KAAN YILDIRIM

17- ECE BİNAY – MAHSUN KIRMIZIGÜL

ECE BİNAY - MAHSUN KIRMIZIGÜL

18- BURCU KARTAL – SİNAN ÖZEN

BURCU KARTAL - SİNAN ÖZEN

19- SİNEM ÖZTÜRK-MUSTAFA USLU

SİNEM ÖZTÜRK-MUSTAFA USLU

2016‘ya veda ederken MaksatBilgi’de veda listeleri oluşturmaya devam ediyoruz. Etiketimiz ise #2016BöyleGeçti ‘dir.Bu etiketten bütün listelerimize ulaşabilirsiniz!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu