”hosting”

Mackenzie Foy

”Forex”

Mackenzie Foy

Tam adı: Mackenzie Christine Foy
Doğum tarihi: 10 Kasım 2000
Doğum yeri: Los Angeles, Kaliforniya, ABD
Boyu: 1.60 m
Ailesi: 
Eşi: –
Çocuk (ları): – 
Mesleği: Oyuncu, model
Aktif Yılları: 2004 yılından bu yana

imdb-logo Mackenzie Foy

Sosyal Medyada
instagram-hesabi Mackenzie Foytwitter-hesabi Mackenzie Foy
Başlıklar

Hakkında

Mackenzie Foy kimdir? Mackenzie Foy, 10 Kasım 2000 yılı doğumlu Amerikalı model ve oyuncudur. Mackenzie Foy, çok küçük yaşta modelliğe başladığı için Amerika’da ünlü olan çocuk starlardan olarak tanınmıştır. Tam adı Mackenzie Christine Foy’dur.

Mackenzie Foy ilk olarak ekranlardaki kariyerine reklamlarda rol alarak başlamıştır. Ardından 2004 yılında Polo Ralph Lauren, Guess gibi markaların modelliğini yapmaya başlamıştır. Daha sonra birçok markayla anlaşarak işbirliklerine başlamıştır.

Claudia Romani

İlk oyunculuk deneyimini ‘Til Death isimli dizide yer alarak yaşamıştır. 9 yaşında başladığı oyunculuk kariyerine başarıyla devam eden Foy, yaşına rağmen bugüne kadar çok büyük projelere imza atmıştır. Çoğu kişinin kendisini Twilight serisinin son filminden tanıdığı Mackenzie Foy, 2012 yılında The Conjuring’in isimli korku filminde yer almıştır.

2 yıl boyunca Wish You Well, Black Eyed Dog gibi filmlerde de oynadıktan sonra ışığı ve yeteneği Christopher Nolan’ın da ilgisini çekmiştir. 20014 yılında vizyona giren Interstellar filminin kadrosunda yer almıştır. Kariyerinin en büyük işlerinden birisinde daha çalışmış olan Foy, yaşına rağmen kariyeri boyunca çok büyük isimlerle birlikte rol almış nadir genç oyunculardan olmuştur.

2018 yapımı The Nutcracker and the Four Realms isimli filmde de Morgan Freeman ve Keira Knightley’le birlikte rol almıştır.

Shakira

Mackenzie Foy’un son olarak 2020 yılında vizyona girmesi beklenen Black Beauty isimli bir filmi bulunmaktadır.

Filmografisi

  1. 2009 -‘Til Death
  2. 2010 -FlashForward
  3. 2010 -Hawaii Five-0
  4. 2011 – Alacakaranlık Efsanesi:Şafak Vakti 
  5. 2012 – R.L. Stine’s The Haunting Hour
  6. 2012 – Alacakaranlık Efsanesi:Şafak Vakti 2
  7. 2013 – Korku Seansı
  8. 2013 – The Warren Files
  9. 2014 – Yıldızlararası

Videoları

Fotoğrafları

İLGİLİ İÇERİKLER

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu