BiyografiFoto GaleriÜnlülerin Foto GalerisiYerli Kadın Ünlüler

Gamze Özçelik

 Gamze Özçelik
Tam adı: Gamze Özçelik
Doğum tarihi: 26 Ağustos 1982
Doğum yeri: İstanbul /Türkiye
Boyu: 1,74 m
Ailesi: Tülin Aybay,Talat Özçelik -Meltem Özçelik (kardeş)
Eşi: Uğur Pektaş (Eşi :2008–2011)
Çocuğu: Murathan Pektaş (doğum tarihi: 2010)
Mesleği: Sunucu,Oyuncu ve Manken
Aktif Yılları: 1998’den bu yana
imdb-logo Gamze Özçelik
Sosyal Medyada

Başlıklar

HAKKINDA

Gamze Özçelik en çok Arka Sokaklar dizisinde tanınsa da daha önce, Okan Yalabık ile başrolünü oynadığı,”Serseri” adlı dizide kendini Türkiye’ye tanıtmıştır.Akabinde de Tatlı Hayat adlı dizide adından bahsettirmeye devam etmiştir.Kısa bir özet geçtikten sonra gelelim detaylı şekilde Gamze Özçelik’in biyografisine
Gamze Özçelik, 26 Şubat 1982 de İstanbul’da dünyaya gelmiştir.Eğitimi ise liseyi Maltepe Anadolu Lisesi’nde, lisans eğitimini ise Bilgi Üniversitesi’nde tamamladı. 1999’da katıldığı Elite Model Look yarışmasında 4. olmuştur. Bu yarışmadan bir sene sonra başvurduğu Kanal D güzellik yarışmasında da 2. seçilmiştir.Ardından aldığı teklifleri değerlendirdi ve oyunculuğa yöneldi ve buna önem verdi. Bu dönemler ve sonrasında Hayır defileleri dışında modellik ve mankenlik faaliyetlerinde bulunmadı.

Gaye Sökmen ajansına bağlı çalışan Gamze Özçelik ilk olarak 1998 yılında, Eyvah Kızım Büyüdü adlı yapımla T.V. dizilerine adım attı, Cinler ve Periler, Tatlı Hayat, Serseri gibi T.V. yapımları ile oyunculuk kariyerine devam etti.

Oku:   Steve Jobs

Daha sonrasında 2004 yılında, Hırsız Var adlı ilk sinema yapımında rol aldı. Bu filmde Haluk Bilginer, Mehmet Ali Erbil gibi deneyimli oyuncularla rol aldı.

Gamze Özçelik, 2004 yılında Kanal D de yayınlanan yarışma programı “Popstar Türkiye” adlı yarışmanın sunuculuğunu Haldun Dormen ile beraber yaptı. Bu yarışmanın jürileri Armağan Çağlayan, Ercan Saatçi, Ahmet San, Deniz Seki olmuştur.

2005 yılında, cep telefonu ile çekilen ve genç oyuncunun özel görüntülerinin bulunduğu bir video sanal ortamda dolaşmaya başladı. Bu durumdan rahatsız olan Özçelik ,mahkemeye başvurdu ve yapılan incelemede görüntülerin tecavüz sonucunda, oyuncunun isteği dışında çekildiği anlaşılınca zanlı Gökhan Demirkol 8 yıl hapse mahkum oldu.

Seni Seviyorum adlı tiyatro oyununda başarılı bir performans gösterdikten sonra, 2006 yılında çekimine başlanan ve halen devam eden Arka Sokaklar adlı polisiye- macera dizisinde, başrollerden birisini canlandırdı. T.V. için çekilen Buzda Dans adlı program serisinin sunuculuğunu da üstlenen genç oyuncu, Popstar, Türkstar, Altın Kelebek Ödülleri gibi pek çok T.V. programının sunuculuğunu da üstlendi.

Oku:   İlyas Salman

Arka Sokaklar dizisinden ayrılan Gamze Özçelik 2013 yılı Temmuz ayında anlaştığı “Fatih” adlı dizisinde haremdeki bir cariyeyi canlandırdı.

19 Haziran 2008 tarihinde, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Uğur Pektaş ile dünya evine girdi. 30 Ocak 2010 tarihinde Murat Han adında bir oğlu olmuştur. 26 Aralık 2011 tarihinde Uğur Pektaş’tan boşanmıştır.

Filmografisi

  • 1998 – Eyvah Kızım Büyüdü (dizi)
  • 2001 – Cinler ve Periler (dizi)
  • 2001 – Tatlı Hayat (dizi)
  • 2003 – Serseri (dizi)
  • 2004 – Hırsız Var!
  • 2005 – Düşler ve Gerçekler (dizi)
  • 2005 – Savcının Karısı (dizi)
  • 2006-2009,2011 – 2014 – Arka Sokaklar (Zeynep)(dizi)
  • 2011 – Canan (dizi) 2013 – Böyle Bitmesin (dizi)
  • 2013 – Fatih (Çiçek Hatun) (dizi)

Videoları

All Dergisi Ekim 2013 Gamze Özçelik Çekim Arkası

Gamze Özçelik | Full Trafik Şubeden Asayişe | Arka Sokaklar 1. Bölüm

Gamze Özçelik Number One TV’de Haber Bülteni sunuyor

FOTOĞRAFLARI

Kaynaklar

Kaynaklardan toplanarak derlenmiştir.

Gücü İspatlanmış Reklamlarımızla, En Olumlu Sonuçlar Alın!

Etiketler
 Dodo VPN

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kapalı