Alışveriş Rehberi

2019 – 2020 Sonbahar / Kış Trendleri Nelerdir?

2020 yılında modaya yön veren desenler ve renkler nelerdir?

instagram takipçi hilesi

2020 senesi modanın soluk kesici detaylarla karşımıza çıktığı bir yıl olacaktır. Çünkü bu senenin renk ve desen detayları cesareti çağrıştırıyor. İşte 2019 – 2020 sonbahar / kış trendleri:

1. Işıldamak İsteyen Kadınlar Buraya: Sim Detayları

2020 sonbahar / kış trendleri

Yeni sezonda payet ve simler kendini gösteriyor. Hem özel günlerde hem de günlük yaşantınızda ışıltınız ile göz kamaştırmak isterseniz mutlaka dolabınıza bira-kaç parça simli ve payetli parça eklemeniz gerekir.

2. 2019 – 2020 Sonbahar / Kış Trendleri: Neon

Neon modası

80’li yıllarda ortaya çıkan neon detaylar 2019 senesinde de kendini göstermişti. Fakat 2020 senesi geçtiğimiz yıl kapıdan hafifçe kendini gösteren bu trendin tamamen popüler olduğu bir sene olacak. Özellikle boyfriend sweatlerde neon tercihlere sokak modasında sıklıkla rastlayabilirsiniz.

3. Ekose

Ekose modası

Hiçbir zaman modası geçmeyen ekose 2020 yılında da devam ediyor. Özellikle kaban tercihlerinize mutlaka ekoseyi eklemelisiniz. Renklerde ise genellikle kırmızı ve siyahların hakim olduğu kabanlar tercih ediliyor. Özellikle uzun ekose bir kabanı şık çizmelerle kombin ederken modaya uyum sağlayabilirsiniz.

4. 2019 – 2020 Sonbahar / Kış Trendleri: Deri

Deri modası

2020 senesi deri detayların her şekilde giyilebildiği bir yıldır. İster pantolon, ister etek, isterseniz de elbiselerinizde deri tercihler yapabilirsiniz. Son derece şık olan deri kombinleriniz ile gündüzden geceye her ortamın şık kişisi siz olabilirsiniz.

5. Tüylü Tercihler

Kürk modası

2020 yılında sahte kürkler modaya yön vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl renkli kürklerin ortaya çıkması ile kendini belli etmeye başlayan trend, bu senede sıklıkla rastlanıyor. Kimi kadınlar uçuşan tüylere sahip kürkleri tercih ederken; kimileri tercihini peluşlardan yana kullanıyor.

Tercihiniz ne olursa olsun mutlaka gardırobunuzda bir tane kürk olmalı. Bu sayede hem gündüz hem de gece kombinlerinizi mükemmel bir şekilde tamamlayabilir, aynı zamanda sıcaktan da korunabilirsiniz.

6. 2019 – 2020 Sonbahar / Kış Trendleri: Külotlu Çorap

külotlu çorap modası

Külotlu çoraplarda sıradanlıktan kurtuluyor. Dolabınıza kaldırdığınız cesur külotlu çoraplarınızı bulunduğu yerden çıkartın. Çünkü 2020 senesinde külotlu çoraplar yeniden moda olacak. Bu sene ince çoraplarınızın yılı olmaya hazırlanıyor.

7. Leopar Deseni

Leopar deseni modası

Leopar deseninin moda olmadığı bir sene var mıdır bilinmez. Fakat 2020 senesinde kış sezonunda kesinlikle leoparlar daha da anlam kazanıyor. Leopar desenine kabandan ayakkabıya kadar birçok üründe rastlayabiliriz. Eğer hiçbirini bulamazsanız en azından boynunuza leopar bir fular bağlamanız şiddetle önerilir.

8. Omuz Detayları

2019 - 2020 modası

2019 – 2020 omuzların ön plana çıktığı bir senedir. Geçtiğimiz yıllarda vatka olarak karşımıza çıkan omuz detayları 2020 senesinde daha farklı şekilde anlam buluyor. Özellikle omuzlara konulan tüyler ve abartılı detaylar kendine güvenen kadınları sembolize eden cinsten.

Bunların yanı sıra şunu söyleyebiliriz ki: 2020 senesi feminen detayların ışıltı ile ortaya çıktığı güçlü kadınları sembolize eden bir yıldır. Hayal gücünüzü kullanın ve mükemmel kombinleriniz ile sokak modasına hayat verin.

https://www.youtube.com/watch?v=xbFkfbNJD0c

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu