”hosting”
”Roket

Esra Balamir

”Forex”

Esra Balamir

Tam adı: Esra Balamir
Doğum tarihi: 7 Eylül 1975
Doğum yeri: Adana / Türkiye
Boyu: 1.59 m
Ailesi: Alaattin Balamaz, Nalan Özılgaz, Rana Balamaz
Eşi: Yalçın Dümer (e. 1998–1999)
Çocuk (ları):
Mesleği: Model, oyuncu, şarkıcı, sunucu
Aktif Yılları: 1993 yılından bu yana

imdb-logo Esra Balamir

youtube-chanel Esra BalamirEsra Balamirspotify-connect-compatibility-logo- Esra Balamir
Sosyal Medyada
instagram-hesabi Esra Balamirtwitter-hesabi Esra Balamir
Başlıklar

Hakkında

Esra Balamir kimdir? Esra Balamir, 7 Eylül 1975’te Adana’da dünyaya gelmiştir. Türk model, oyuncu, sunucu ve şarkıcıdır. Asıl soyadı Esra Balamaz’dır. Kariyerine DJ’lik yaparak başlayan Balamir, daha sonra modellik ve sunuculuk yaparak tanınmaya başlamıştır.

İLGİLİ İÇERİKLER

İlk olarak DJ olarak Kral Tv’de kariyerine başlamıştır. Ardından başka bir kanala geçiş yaparak sabah programı sunmaya başlayan Esra Balamir, bir gün yerini Harika Avcı’ya bırakarak ayrılık yaşamıştır. 2004 senesinde Ünlüler Çiftliği isimli bir yarışmaya katılmıştır. Seray Sever’in sunuculuğunu yaptığı bu programda Balamir’in yanı sıra Murat Başaran, Leyla Adalı, Mustafa Uğur, Ahu Tuğba, Yaşar İpek gibi birçok yarışmacıda yer almıştır.

1993’de ilk tv dizisi Bizim Takım’da rol almıştır. Ardından Sırılsıklam, Şafak vakti gibi birçok dizide oynamıştır.

2003 yılında ise Hayat Bilgisi isimli kült dizisinde rol almıştır. 2006 yılında moda yarışması olan İşte Benim Stilim yarışmasına katılan Balamir, daha sonra müzikle uğraşmaya başlamıştır.

2005 yılında Bal Gibi isimli müzik albümünden sonra 3 albüm 1 single yapmıştır. Son olarak 2016 yılında Söke Söke isimli single ile geri dönüş yapmıştır. Single’ın süpervizörlüğünü yakın arkadaşı Demet Akalın üstlenmiştir.

Esra Balamir, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsünden etkilenen tanınmış kişilerden olmuştur. En yakın arkadaşının testinin pozitif çıkması üzerine test yaptıran ve kendisini karantinaya aldığını duyuran Esra Balamir, sosyal medyasından sevenlerine sağlık haberlerini iletmiştir.

Diskografi

  1. 2016 – Söke Söke (Single)
  2. 2010 – Rüyalar Gördüm
  3. 2007 – Masalcı
  4. 2005 – Bal Gibi

Yer Aldığı Diziler

  1. 2003 – Hayat Bilgisi (TV Dizisi)
  2. 1998 – Şafak Vakti (TV Dizisi)
  3. 1998 – Sırılsıklam (TV Dizisi)
  4. 1997 – Böyle mi Olacaktı (TV Dizisi)
  5. 1993 – Bizim Takım (TV Dizisi)

Videoları

Fotoğrafları

İLGİLİ İÇERİKLER

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu