Alışveriş RehberiSevgililer Günü

2020 Yılının En İyi Kadın Seyahat Çantası Modelleri

instagram takipçi hilesi

Seyahat çantası, özellikle kadınlar için oldukça önemlidir. Erkekler sadece cüzdan ve telefonlarını alıp dünyayı gezebilirler. Ama kadınlar öyle mi? Çarşıya çıkmak için bile kilolarca ağırlığa sahip çantaları taşıyabiliyorlar. Kadınlar çanta içine makyaj malzemesinde, telefona, cilt bakım ürünlerinden, ev anahtarına kadar erkeklerin aklına gelmeyecek birçok şey taşırlar. Erkekler için ise her şey gayet basittir.

Bu yazımızda 2020 yılının en iyi kadın seyahat çantası modellerini sizler için araştırdık ve listeledik. İşte sizin için derlediğimiz seyahat çantası modelleri…👜

seyahat çantası öne çıkan ve 1

1-  Hafif Crossbody (Çapraz Askılı) Çanta

Seyahat çantaları, stilden ödün vermeden, yurtiçinde veya yurtdışındayken eşyalarınızın güvenliğini sağlamaya yardımcı olur. Kadın gezginler arasında popüler bir seçim olan Hafif Crossbody (Çapraz Askılı) Çanta, tüm ihtiyaçlarınızı rahat bir şekilde saklamak için mükemmeldir. Düşünceli tasarlanmış cepler ve bölümler ile her şeyi organize edebilmeniz için bolca alan vardır.

Bazı bölmeler RFID Engelleme teknolojisine sahiptir. Böylece kredi kartlarınızda, pasaportlarınızda ve kimlik kartlarınızdaki kişisel bilgilerinizi koruyabilir ve kimlik hırsızlığını önleyebilirsiniz. Seyahat çantası suya dayanıklı süper hafif, naylon bir malzemeden yapılmıştır, bu nedenle yağmur veya dökülmelerde eşyalarınız kuru kalacaktır.

Serin renkler ve şık bir tasarıma sahip olan bu çanta, yurtiçinde veya yurtdışında seyahat etmek için olduğu gibi ofis için de iyi çalışır. Bu nedenle çok fonksiyonel, çok amaçlı bir çanta arıyorsanız mükemmel bir seçimdir.

seyahat çantası 2

2 – Fanny Çanta

Şık ve geniş fanny çantası ile elleriniz serbest yolculuk yapabilirsiniz. Cüzdanınızı, telefonunuzu ve günlük ihtiyaçlarınızı saklamak için bir ön ve ana cebin yanı sıra, nakit, kartlar ve diğer değerli eşyalarınız için iki veya daha fazla gizli cepleri vardır. Ayrıca suya dayanıklı neoprenden yapılan modelleri de mevcuttur. Böylece seyahatleriniz sırasında herhangi bir açık hava etkinliği için paketi çıkarabilirsiniz. Geniş, ayarlanabilir kayış, mükemmel ve rahat bir oturuş için 90 cm’ye kadar uzayabilir.

seyahat çantası 3

3 – Mini Klasik Sırt Çantası

Sırt çantası serilerinin hayranıysanız, bu mini versiyonu da seveceksiniz. Daha büyük muadili ile aynı tasarımı ödünç alan bu 7 litrelik sırt çantası, bir ana fermuarlı bölme, bir ön fermuarlı cep ve iki açık yan cepün yanı sıra rahat taşıma için ayarlanabilir kayışlar ve üst tutamaklara sahiptir. %100 Vinylon F malzemesi le üretilenler, çantanın suya dayanıklı olduğu ve kolayca temizlendiği anlamına gelir. Bir sırt çantasının işlevselliğini bir seyahat çantasının taşınabilirliği ile birleştiren  Mini Sırt Çantası ile her iki dünyanın da en iyisini elde edersiniz.

seyahat çantası 4

4 – Hırsızlığa Karşı Korumalı Çantalar

Bu tarz çok yönlü çantalar, seyahat çantasında istediğiniz güvenlik özelliklerine sahiptir. Ancak yine de stil ve uygun fiyat alanlarında mükemmeldir. Ayarlanabilir kesilmeye dayanıklı kayış ve eğik çizgi yapısıyla, hem çapraz çanta hem de seyahat omuz çantası olarak rahatlıkla iş görür.

seyahat çantası 5

Seyahat Çantası ile ilgili videolar

Kaynak
Google

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu