MaksatModa

2018’in Popüler Saç Kesimleri

instagram takipçi hilesi

Cara Delevingne’dan, Lady Gaga’ya, en iddialı kesimlerden kusursuz görünüşlere; 2018’in popüler saç kesimleri bu yazımızda!

2018 sac kesim trendleri 5

Cara Delevingne’in yeni tarzı pixie kesimi, Lucy Hale’nin asimetrik bob modeli, Lady Gaga’nın rock’n roll kakülleri, Kristen Dunst’ın prenses kakülleri ve Kate Hudson’ın kısacık maskülen kesimi. Ünlü saç artistleri 2018’in trend saç kesimlerini mercek altına almış ve ortaya bu güzel modeller çıkmış.

2018’in Popüler Saç Kesimleri

Pixie Kesimi

2018 sac kesim trendleri

Güzel model Cara Delevingne bu seneye damga vurduğu saç kesimi ile ilham vermekte. Bu model, aslında bilmiş olduğumuz klasik pixie saç modelinin biraz daha uzun hali. Ünlü modeli yüz biçiminden de anlaşılacağı üzere bu kısa saç kesimi özellikle oval yüz tipleri ve çok hafif dalgalar ile sahip saç tipleri için uygundur.

Aynı zamanda da wax gibi ürünlerle de hafif bir doku kazandırılmasına yarar var.

Layd Gaga: Rock’n Roll Tarzı

2018 sac kesim trendleri 2

Bu saç tarzı için ise Lady Gaga’dan ilham almaktayız. Çılgın müzisyen senenin en göz doldurucu saç kesimlerinden birisi yaptı. Saçın genelinde bulunan mükemmel kat detayları tarzınızda glam grunge ve kaküllerindeki kısalıktan uzunluğa doğru geçiş ise tarzınızda rock’n roll etkisini kesinlikle yaratacaktır.

Hem kalın hem de ince saç telliler, hem oval hem yuvarlak yüz hatlılar için uygun olabilecek bu saç modelini cesur dalgalar ile beraber senenin en havalı saçlarını yaratabilirsiniz.

Asimetrik Bob

2018 sac kesim trendleri 3

Genç aktris Lucy Hale bu saç kesimin en güzel örneğinden birisi. Bob kesim karşımıza her sezon çıkan, ikonik ve zamansız saç kesimlerinden birisi. Bu sene de karşımıza ufak bir detay ile karşımıza çıkmakta: asimetri ile! Çok belirgin olmayacak biçimde ön tarafın çok az uzun olması dönemin öne çıkan saç trendlerinden birisi olacak.

Hemen hemen her yüz ve saç tarzı için uygun olabilecek bu saç kesiminin mükemmel olması için saç düzleştirici ve saç spreyi kullanmanızda yarar var.

Prenses Kakülleri

2018 sac kesim trendleri 4

Kirsten Dunst prenses kaküllerinin yaratıcısı oldu. Tam ortadan ayrılmış kaküller, kusursuz ayrımı ve yanlara doğru doğru zarifçe bırakılışı ile hikayelerdeki prenses açı gibi. Klasik orta boy saç kesimi ile birlikte ve saçın devamında dalgalar ile biçimlenen bu saç modelinin aynı zaman da at kuyruğu ve küçük bir topuz ile daha güzel olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu