Yaşam

2017 Yılının En Unutulmaz Magazin Olayları

instagram takipçi hilesi

Birçok açıdan beklenmedik gelişmelerin yaşandığı, acısıyla ve tatlısıyla bitirmek üzere olduğumuz 2017 yılında elbette ünlüler de boş durmadı. Yeni ilişkileriyle, dünya evine girmeleriyle ve skandallarıyla ekranları oldukça uzun bir süre meşgul eden bu olaylar neymiş gelin birlikte bakalım…

Kuşkusuz 2017’nin en çarpıcı ve tartışmalara yol açan olayı Murat Başoğlu ve yeğeninin yaşadığı ilişki. Öz yeğeni ile bir birliktelik yaşayan Başoğlu’nun bu eylemi yalnızca magazin gündemini değil, hukukçuları ve hatta Osmanlı tarihçilerini ayağa kaldırdı.

maxresdefault 2

Sosyal medyanın gündeminden düşmeyen ve Acun Ilıcalı ile yaşadığı sansasyonel ilişki bir yana, paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Şeyma Subaşı; nihayet Acun Ilıcalı’yı dünya evine sokmayı başardı.

Subaşı’nın gelinliği, aşırı dozdaki mutluluğu ve dikkat çekici dansları ise düğüne dair en unutulmaz anlar arasında yerini aldı.

maxresdefault 1

Hülya Avşar’ın tacının alınmasından bu yana olaysız geçen güzellik yarışmaları, nihayet Itır Esen skandalı sayesinde 2017 yılında bu durgunluğa bir son verdi.

Miss Turkey birincisi seçilen Esen’in sosyal medyada şehitler üzerine yaptığı paylaşımlar ülkeyi ayağa kaldıran olaylardan biri oldu. İnsanların büyük tepkisiyle karşılan Itır Esen, yalnızca kınanmakla kalmadı tacını da geri vermek zorunda kaldı.

AP17265549892240 1 e1506112386722

https://www.youtube.com/watch?v=QIeL2Yz0QLQ

Sansasyonel olaylar elbette ülkemizle sınırlı değil. Hollywood sektöründen gelen şok edici taciz vakası da 2017’nin en bomba magazinsel olayları arasında bulunuyor.

Angelina Jolie’den Scarlett Johansson’a kadar birçok ünlü ismi zamanında taciz ve tehdit eden yapımcı Harvey Weinstein’in ipliği, ünlü kadınların işbirliği sayesinde pazara çıktı.

harveyweinstein

Yılın  en üzücü magazin haberlerinden biri kuşkusuz Vatan Şaşmaz’ın ölüm haberiydi.

Her zaman sempatik kişiliğiyle öne çıkan ve birçok seveni olan Şaşmaz’ın bir otel odasında sevgilisi tarafından sırtından kurşunlanmış olarak bulunması ise oldukça şok ediciydi.

VATANSASMAZ

Alaçatı’da bir mekanı basarak ortalığı birbirine katan ünlü Futbol Direktörü Fatih Terim, damatları ve korumasıyla birlikte 5 kişiyi darp etti.

fatih terim 21 kisi hakkinda savciliga basvurdu 364017

Adriana Lima ile yaşadığı ilişkisi ile gündeme bomba gibi düşen Metin Hara‘nın sık sık Lima ile görüntülerini sosyal medyada paylaşması ve eski sevgilileriyle ilgili yorumlarda bulunması, 2017’nin en çok takip edilen magazinsel olaylarından biriydi.

lima kisses

Elbette her magazinsel gelişme; ortalığı karıştıran, yuvaları yıkan ya da söz konusu kişileri rezil eden olaylardan oluşacak diye bir şey yok. Neyse ki 2017 yılında her daim yakıştırılan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in evliliği, Rihanna’nın kilolarına rağmen kendiyle barışık ve yeni halinden ödün vermeden bir stil ikonu olmaya devam etmesi ve Selena Gomez’in en yakın arkadaşının kendisine verdiği böbrek ile sağlığına geri kavuşması gibi güzel olaylarla da karşılaştık.

image 7dWlz3ku0z0CChj8bVkgz8A

https://www.youtube.com/watch?v=Bspf5eaqYts

İlgili İçerikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu